@GerardSchroot
- 2015
- Fiat Ducato L2H2
- 2013
- Buscamper

Naam is veranderd in Skogly Camping Hustadvka. Is groter geworden met 20 mooie camperplaatsen op gravel. Met etages waar je kan staan. Daarnaast nog plaatsen op gras waar je ook prima kan staan. Sanitair gebouw is vernieuwd met schone doches en toiletten. Beheerder is er pas om 18.00 tot 18.30 betaalde 300 nk voor 2 personen per nacht

camping bestaat niet meer. staat niet aangeven meer en er is niets meer
Sitecode: 19057
Mooie camping ruime plaatsen. Wel fors aan de prijs 55 euro q personen en hond

Zijn 4 plaatsen staat wel scheef.. Mooie plek bij kasteel en gratis.
Hele rustige camping met grote plaatsen op gras. Prettige eigenaars. Sanitair schoon.

Parkeerplaats camping snel gevonden. Werden hartelijk ontvangen door de Mevrouw. Gaf ons uitleg hoe we in centrum met de metro kwamen. Om 16.00 kwamen we aan op parkeerplaats en om 16.30 stonden we voor de Akropolis voor € 4,00. Kregen een sleutel mee omdat we na 22.00 terug waren. Super gewoon.

Camping prima heeft net een nieuw toiletgebouw.
prima plek en gratis bij een restaurant. Stoom van eigenaar gekregen.
Beste camping super schoon alles. Erg behulpzaam met pcr test en papieren printen voor overtocht griekenland.

Super locatie om de avond voor de overtocht van puttgarden te staan. Lekker met avond zonnetje nog gewandeld langs het strand. Wc was oké, werd goed schoon gehouden.
Geen mooie plekken voor campers. Prijs is erg duur wat er geboden wordt. Je kan staan op een klein gasveldje voor 1 camper luifel uitzetten lukt net niet. Of je staat op een betonplaat wel uitzicht op zee.maar er is weinig ruimte. Wiffi moet je voor betalen 5 euro voor 4 uur.
Nette camping &sanitair, ruime plaatsen, veel animatie in hoogseizoen. Wij betaalde in na seizoen met stroom voor busje 23 euro per nacht 2 pers.
Super mooie ligging! Tussen een baai/meer van de stad en aan de andere kant de zee. Populair bij surfers. Hebben zelf ook poging gewaagd met lesje en super vriendelijke surfscholen (kunnen Engels). Met de brug loop je zo naar t stadje. Sanitair is iets verouderd maar kan ermee door. Ik zou terug komen. En 20,50 voor 2 pers per nacht halverwege sept met elektriciteit.
Wij zijn weer verder gaan kijken na 1 overnachting, een ongezellige camping, wij hadden sardientjes in blik idee. Sanitair gebruikt net na de schoonmaak ploeg en het was nog vies, kieren tussen de douches. 25,50 per nacht 2 pers camperbusje met elektriciteit
Trouwens is de wifi echt heel goed! Dit is fijn aangezien Andorra meestal niet wordt ondersteund vanwege je provider.
Stonden hier 1 nachtje, goede sanitaire voorzieningen, vriendelijk personeel.