@GerardVisser
- 2014

Wijzijn hier 5 nachten geweest. Zouden er 3 worden maar 2 nachten extra geboekt. Dit is een fantastische camping. Zeer schoon en hele goede service. Werden heel goed geholpen door de medewerker vanwege een aanrijding. Iemand was tegen onze camper aangereden. Werd heel goed oplost. Deze camping krijgt van ons een 10 met een griffel. Prachtig fietsen, je rokd in 7 km zo naar Konstanz (Duitsland). Prachtige stad

Wij zijn hier woensdag aangekomen, en mochten zelf een plek uitzoeken. Kregen bij de boeking een fles bier pp. Hele aardige mevrouw is een hele nette camping met heel schoon sanitair. Op de site staat dat er geen droger aanwezig is maar dat klopt niet. Er zijn 2 wasmachines en 2 wasdrogers. Schiltach is een heel leuk dorpje om te bezichtigen en op de fiets 11 kilometer. Wel af en toe in hellingen op maar goed te doen op de elektrische fiets.
Een fantastische camperplaats. Wij hebben hier 4 nachten gestaan. Was super, heerlijke douchen Mooi fietsen Komen zeker terug in gezondheid. ๐๐ป

Wij hebben hier gestaan van 16 tot 18 mei 2025. Hartstikke leuke plek, hele lieve eigenaren. Die er alles aan deden om het goed voor je te doen. ๐๐ป๐๐ผ Dokkum is erg leuk om te bezoeken

Wat een leuke camperplaats, alles dichtbij zoals de kaufland het centrum en Oostenrijk in Denekamp. Kleinschalig, en maar 13 euro met stroom. Deze staat op onze lijst. Komen zeker nog een keer terug. Gastvrije eigenaren. Dank je wel.

Wilde al een eerder een review plaatsen, maar de ap heeft heeft de laatste problemen. Wat een prachtige camperplaats!! Ontzettend leuke eigenaren. Vriendelijk onthaal door Astrid. Wij zijn hier geweest van 23 tot 25 Juni. Heerlijk gefietst door de bossen. Een dikke 10 met een Griffel ๐๐ป Komen zeker terug.
Wat een mooie camperplaats!! Wij waren op zoek naar een camperplaats dichtbij Utrecht (voor de kampeerbeurs die achteraf nogal tegen viel) Deze parel gevonden na lang zoeken. ๐๐ป. 13 kilometer van Utrecht af. Zeer netjes en hele vriendelijke eigenaresse.๐๐ป๐๐ผ. Zouden 2 nachten maar zijn er 3 geworden. Hadden ook nog prachtig weer. ๐๐ผ. Ik kan deze plek iedereen aanbevelen. Zijn hier geweest van 7 oktober tot 10 oktober.
We zijn hier gekomen op een zaterdag met de intentie voor 2 nachten, eerst 1 nacht met jacuzzi en vervolgens nog 1 nacht voor het speeltuintje..... uiteindelijk hebben we besloten om 5 nachten te blijven vanwege de geweldige plek, en de prachtige faciliteiten. sanitair gebouw met wc / douche / was ruimtes is zeer schoon en word elke dag schoon gemaakt. het verwarmde buitenbad is ook zeer aangenaam voor ons kindje van anderhalf jaar.

leuke plek ook heel mooi uitzicht wij stonden wel wat ongelijk met de camper en kregen hem niet erg recht maar dit was voor 1 nachtje voor ons geen probleem. verder hele vriendelijk eigenaar en sanitair is prima het kost 5 euro per nacht exclusief stroom stroom kost โฌ1 per 2kw.
Wij zijn op donderdag aangekomen en hebben hier 4 nachten gestaan. Hele leuke en gezellige camperplaats. Alles goed voor elkaar. Iris is een topper en heel behulpzaam en vriendelijk. Er zijn nog wat verbeter puntjes, maar daar is ze druk mee bezig. Fijne plekken met gras ervoor. Wij stonden op het grote grasveld omdat alles vol stond. ๐๐ป Iris wij wensen je heel erg veel succes met het runnen ervan๐๐ผ Gr Gerard en Elly
Prachtige camping/ camperplaats Mooie ruime plekken en zeer schoon sanitair. Elke dag werd het schoongemaakt. Waren hier een aantal jaar daarvoor ook al eens geweest maar toen was het slecht weer. Nu met mooi weer (was erg warm) kwam het anders over. ๐๐ผ

Mooie camping/camperplaats. Zeer vriendelijk en behulpzame eigenaar. Pruimen bomen die je gratis mocht plukken. Is nog in aanbouw,maar sanitair was top. Centrum heel dichtbij. Binnen 5/10 min was je er. Wij hebben hier van 3 tot 5 augustus gestaan.
Geweldige camperplaats, En wat een mooi uitzicht. Hier hoef je niets meer aan toe te voegen. Restaurant is op maandag gesloten. Vanaf dinsdag open om 16.00 tot 21.00 uur.

Wat een geweldige camping/camperplaats ๐๐ผ. Wij zijn hier 4 nachten geweest. Prachtig aan een meer, en sanitair top. Met het mooie weer was dit super. Geweest van 30 juli tot 3 aug. Vriendelijke eigenaren. Een dikke 10. Komen hier zeker terug.๐๐ผ๐๐ป

30-7-2021 Mooie camping, schoon sanitair en schone douchen. Op de camper contact ap staat de prijs verkeerd. De prijs voor een nacht is 245 seks inclusief stroom. Er is een wasmachine en droger aanwezig. Je kan in het restaurant koffie drinken met eigengemaakte cake van de eigenaar. Wij hebben hier met 3 campers 3 nachten gestaan. Alleen het weer zat niet mee. Regen en wind, wat jammer was.
Super mooie camping, met zeer ruime plaatsen. En een zeer vriendelijke eigenaar die goed met je meedenkt. Zouden 2 nachten verblijven maar werden er 4. Goed en schoon sanitair, douche ook top maar omkleed ruimte wat klein. maar dat mag de pret niet drukken. Stonden op nummer 31, dichtbij een hek waar je via een druppel of pincode uit kon om de hond uit te laten. Je liep zo het bos in. ๐๐

20-09-2019 Wat hebben we weer genoten. Wij waren hier voor de tweede keer. Wat een super mooie Camperplaats is dit. Erg gezellig samen bij het kampvuur gezeten op zaterdag. Zo schoon en netjes. En wat een lieve leuke mensen. Anton en Karin het was super.
Deze Camperplaats stond op mijn wenslijst. Dit is met recht een super mooie Camperplaats. Je waant je hier zo in het buitenland. Prachtig aangelegde plekken met een eigen grasveld. De wc en douchen zijn zo schoon dat je van de vloer kan eten. Was hier samen met mijn broer en een vriend. Alleen maar lof. Zeer vriendelijke eigenaars. Je kunt er prachtig fietsen. Kan het iedereen aanraden. ๐๐
Super Mooie CP, heel groot. Prachtig gestaan, maar net zoals bijna iedereen zegt. 1 wc en 2 douchen voor zo'n grote camperplek is wel heel weinig. Heerlijke Dรถner en Hawaรฏ schnitzel gegeten. Was echt super.