@GerardZomer
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Erg fijne locatie, prachtige omgeving, vriendelijk ontvangst, heerlijk rustig geslapen. Stonden in totaal met 5 campers, voldoende afstand en super schoon sanitair.
2021
Deze is gesloten!!! volgens mensen die hier wonen bleven er af en toe wel campers een nachtje staan. toegangsweg is opgebroken en parkeerplaats staat vol bouw materieel /wagens. tip: haal deze plek uit de app, jammer voor het hier naar toe rijden
genoten! we stonden hier alleen op het veld we hebben gelopen naar Marta! bijna 2 uur over een mountainbike pad , super gegeten bij la pirato net buiten Marta. terug gelopen, nu via de weg, en twee keer een lift gekregen Via de weg is eigenlijk niet te doen. Het verkeer rijdt te hard. volgende keer een bus Zelfvoorzienend hier, geen sanitair
leuke camping en heerlijk gegeten in het restaurant, goede prijs kwaliteit op de fiets en gewandeld via het kustpad naar Bolsena het kustpad op de fiets is bij een klein stille wat lastiger, te laag en een stukje slecht wegdek, we hebben dit lopen gedaan, nog 30 min via de weg nog met de fiets, wel opletten vanwege het verkeer We zijn
nette camping, royale plaatsen, vlakbij natuurgebied Pfyn fyges, wandel en mountainbike , je kunt lopend va de camping door het gebied, (ruim 3 uur) met de trein vanaf Leuk weer terug in 3 min .. camping in okt aardig aan de prijs 39 euro , 2 pers en stroom. het eten in restaurant was eenvoudig en duur: 84 euro. Het stokbrood s ochtends is bijna 4 euro! maar verder prachtige camping!