@GerardenHenny
- 2016
Een week op deze fijne schone camping geweest, onze eerste kennismaking. Mooi centraal gelegen tussen Domburg en Oostkapelle. meegedaan aan de fiets 4 daagse van Oostkapelle. Toiletgebouw zeer schoon, fietsen konden in een schuur. klein aandachtspunt, om een betegeld plateau te maken op iedere plek, of kunstgras. komen hier zeker terug
Prima camping in een mooie ( fiets) omgeving. Vriendelijke ontvangst en eigenares gaat met je mee naar de gereserveerde plaats. kregen een mooie knooppuntenkaart met daarop een groot aantal routes met verschillende lengtes. Bijzonder is ook dat de kleine pontjes over de Maas geheel gratis zijn! Onderweg veel terrassen waar koffie met heerlijke vlaai aan te bevelen zijn. Camping was in het weekend volledig bezet, sanitair was altijd schoon.
Een hele complete camping, voorzien van veel luxe ( o.a vaatwasmachine) mooi toiletgebouw en de automatisering is op orde. Tijdens de Winterswijkse fietsvierdaagse waren wij te gast op deze camping. En Obelink zit om de hoek. Een val met de fiets en kreeg prima hulp van een Vreehorst BHV-er
4 dagen op de camping gestaan, en kennis gemaakt met de nieuwe eigenaren Dennis en Esther. Complimenten voor hen zoals ze het doen, wat aanpassingen gedaan en door het naastgelegen trekkersveld meer plaatsen gekregen. op de vrijdagavond was er live muziek door campinggast Leo die de aanwezigen prima vermaakte. Dennis en Esther lieten zich als goede gastheer/vrouw zien en zorgden voor hapjes etc,. Bier en wijn bieden ze aan tegen normale prijzen.
Een fijne camping waar je gastvrij ontvangen wordt met een kopje koffie. Prachtige ruimte met voldoende en goed sanitair. Geen tijdklok of muntjes voor douchen. Prachtige omgeving voor wandelen en fietsen. Met de Pasen voor iedere gast een leuke attentie. Een fijne plek waar wij zeker terugkomen
Wat een fantastische camping. Nieuwe unit voor sanitair en zeer schoon allemaal. 100% bezetting. Gastvrije en vriendelijke eigenaren. Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen. Hele camping ziet er tip top uit. mooie grasmat en onkruidvrije tegelplateau’s voor elke plek kortom alles klopt
Weer terug van een heerlijk verblijf op deze camping. Waar alles klopt en zoals door velen geroemd het sanitair is het visitekaartje van deze camping en de gemoedelijke sfeer. Wij gaan volgend jaar weer.
Fijne camping waar alles klopt. waren er nu voor de 4e keer en zowel de camping als Texel vervelen ons niet en komen zeker terug. Alles verloopt in een relaxte sfeer. Eigenares Jannechien is een topper
4 nachten op deze mooie camping gestaan. Een camping waar alles klopt. Gastvrij en heel mooi schoon en ruim toiletgebouw. Broodjes van de warme bakker. Komen hier zeker weer terug
Een heerlijk Paasweekend arrangement gehad bij Inge en Andre. koffie met gebak, fish and chips en een Paas brunch als afsluiting. Een fijne start van ons camperseizoen 2024. Alles in gezellige en ongedwongen sfeer op een camperpark waar alles klopt. Hier komen wij graag
Afgelopen dagen genoten op dit mooie camperpark. Het nazomer arrangement was perfect geregeld en de fish en chips heerlijk en de brunch aan het eind wederom fantastisch. Dank je wel Inge en Andre voor jullie inzet en ook de helpende handjes. Voor ons een mooie afsluiting van het kampeer seizoen 2024
Complimenten voor deze fijne camping. Schoon en netjes en erg gastvrij. Marc en Christa zijn toppers. wij hebben genoten op deze camping en in Land van Maas en Waal.
Wederom genoten van ons verblijf op deze mooie camping. Ieder jaar is er wel een project om het nog mooier te maken. Wij waren er nu voor de 6e keer en komend hier zeker terug
Een mooie camping met goede en veelal luxe voorzieningen. Ligging voor fietsers uitstekend. zelfs knooppunten routes beschikbaar. Als je achterin op de camping staat moet je wel een flink stuk lopen voor de douches. Misschien overwegen hiervoor een extra unit te plaatsen evenals een ruimte voor je fiets.
Camping op een mooie locatie. Genieten. van de schepen die voorbij komen. Goede toiletten en douches. WiFi was slecht. Broodjes service goed geregeld. Wel veel korte verblijven daardoor wat onrustig. Plekken aan de Rijn kosten € 5 extra per dag. Je kunt in het restaurant goed eten
Sitecode: 81913
Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Zeer geschikt als doorgangscamping. prima douches. WiFi alleen bij de receptie. Er is een speciaal deel van de camping voor kort verblijf.Zelf een plek uitzoeken en tussen 19.00 en 20.00 aanmelden bij receptie.Plekken zijn niet vlak
Een heerlijke camping met prima voorzieningen. Terrassencamping met schitterend uitzicht over het Donau dal. De oprit naar de camping is wel pittig steil. Wij waren op doorreis maar geen straf hier langer te blijven. Ligt perfect dichtbij A3
Wij zijn hier voor 1 nacht ( tussenstop). Veel vaste gasten maar ook een leuk terrein voor tenten,caravans en campers. Een groot meer om in te zwemmen. Goed restaurant op de camping. mooi toiletgebouw. Prijs voor camper, 2 personen en stroom € 27,70 met ACSI korting
Het park Marveld is prima met veel mogelijkheden voor elk wat wils. Wij stonden met de camper op de camping. Op een kale zanderige plek. Veel ( oud) eikenblad langs de struiken. Kuilen op het terrein. Toiletgebouw was wel prima
Wat een heerlijke camping. Geen minpunten kunnen ontdekken. Vriendelijke ontvangst met goede uitleg. Mooie ruime en schone plekken. Er liggen wandel en fietsroutes klaar voor gebruik in deze prachtige omgeving. Wij komen hier zeker terug
Wij hebben 4 dagen op deze prettige/gemoedelijke camping gestaan. Het net vernieuwde sanitair is werkelijk een plaatje. wij hebben mooie fietstochten gemaakt in de omgeving. De eigenaren zijn nog druk doende om de camping nog verder te verfraaien.
Wat een heerlijke camping met heel veel luxe en comfort. Het totaal vernieuwde sanitair is werkelijk subliem. Schone plekken met een ruim tegelplateau en de camping is een prima vertrekpunt voor een wandeling of een fietstocht in de mooie omgeving. wij komen hier zeker weer terug Van harte aanbevolen
Een heerlijke plek om met je camper te staan. Alle gemakken erbij. Mooie omgeving om te fietsen vooral het gebied Maasduinen en ook de Overloonse duinen zijn prachtig . van harte aanbevolen dit comfortabele camperpark van Huub en Nicole
Fijne camping en startpunt van mooie wandel en fietsroutes. Dit keer troffen wij een bomvolle camping. Sanitair is modern, schoon en ruim voldoende ook bij een volle camping. Heerlijk ijs wordt er verkocht en een ruim gesorteerde winkel met veel bio producten. tip: misschien in de douche een plankje maken voor je shampoo etc
Wat een heerlijke camping. Echt van alle gemakken voorzien. Met een werkelijk schitterend toiletgebouw. Op vaderdag kwam Kim met een leuke attentie langs. Camping wordt ook uitstekend onderhouden. En je kunt heerlijk fietsen in de regio Kessel
Rondom Hemelvaart een week op deze nette camping gestaan. Alles was naar wens een ruime plek, water en stroom bij iedere plek. Voldoende en schoon sanitair. Camping ligt mooi centraal voor bezoeken aan andere plaatsen zoals Oudeschild!, De Koog en Den Burg
Wat een fijne camping, echt een aanrader. schoon en netjes. Zeer vriendelijke ontvangst. Fietsen kunnen in een grote schuur en ook aan de stroom. Omgeving is heel mooi voor fiets en wandeltochten. Elke plaats heeft een tegelplateau. Wij komen hier zeker nog eens terug
Mooie boerencamping nabij Den Burg. Sanitair is schoon. WiFi werkt perfect. iedere plaats heeft stromend water en 10 A stroom. Hartelijke ontvangst door Jannechien. Texel heeft mooie fietspaden en een grote variëteit aan landschap. wij komen hier zeker terug.
Voor het eerst op dit mooie camperpark. Prima voorzieningen en alles is heel netjes. Alle camperplekken zijn recent voorzien van een verharding. Mooie fietsroutes beschikbaar. nette prijs ook en wij komen graag nog eens terug
Sitecode: 19442
Wat een heerlijke camping en een prachtige omgeving ook. Ontvangst door Kees en Nathalie is hartelijk en je voelt je echt welkom op deze camping. Mooie omgeving voor fietstochten. Een camping die wij zeker nog wel eens gaan bezoeken.
6 dagen op deze nette camping geweest. Sanitaire voorzieningen zijn goed en heel schoon. De glasvezel WiFi werkt uitstekend. Mooie fietsomgeving. De eigenaren Geert en Giena zijn prettig in de omgang en bij aankomst krijg je direct koffie in de camper
6 dagen met de camper op deze prachtige camping gestaan. Alles is schoon en netjes. Hadden een comfortplaats met water-stroom-afvoer-en tv signaal. Hartelijke ontvangst met een info pakket met veel fietstochten via o.a pontjes op de Maas. WiFi signaal was niet stabiel maar dat heeft de aandacht en komt vast goed
Ook dit jaar hebben wij weer genoten van deze fijne camping met superschoon sanitair. De camping was vol maar het sanitair kon het prima aan en alles corona proof. Prachtige fietsomgeving. Leuke dorpen in deze regio. Kortom volgend jaar komen wij weer graag terug
Een heerlijke oase van rust. Uitstekend sanitair, 5 complete badkamers. Gastheer Rudolf is een topper die zorgt voor een hartelijk welkom en straalt gastvrijheid uit. Je kunt in de omgeving goed fietsen naar plaatsen zoals Harlingen,Franeker, Bolsward en Makkum. Er is een complete keuken beschikbaar met allerlei voorzieningen. Wij komen hier zeker nog eens terug. Hebben er 6 nachten gestaan
Een prima camping. Ruime plekken met voor elke plek een afvoer van vuil water. Prachtige toiletgebouwen. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.Wifi is gratis en goed. Eigenaren doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Fietsenschuur met veel oplaadpunten voor E-bikes
Een nette camping met mooi en schoon sanitair. Ruime plaatsen met tegelplateau. Elke plaats heeft water-stroom en afvoer. De omgeving is prachtig voor het maken van wandelingen en fietstochten. Op de camping zijn volledig uitgezette fietsroutes beschikbaar met kleine handige routekaartjes. Sfeer op de camping is gezellig. Wij komen al inmiddels 6 jaar op deze camping.
Een korte vakantie gehad op deze fantastische camping. Super schoon en voldoende sanitair. Vriendelijke eigenaren. Rivier de Waal is een druk bevaren rivier en dat is prachtig om te zien. Wij stonden op plek 85 en hadden een prachtig uitzicht over de rivier. Verder veel gefietst en met diverse pontjes de rivier of kanaal overgestoken.
Een mooie mini camping gelegen naast een zorgboerderij met een winkel met biologische producten. Ultra modern toiletgebouw en ook schoon. Volop wandel en fietsmogelijkheden in directe omgeving. Prima WiFi. Veel activiteiten rondom de zorgboerderij.
Mooie camperplaatsen. 16 stuks inmiddels. Water-stroom 10 amp- afvoer-en cai op iedere plek. Mooi en schoon toiletgebouw direct bij de Camperplaats. Mooi nieuw buitenzwembad met glijbaan. Prachtige omgeving voor fietstochten. Winkel en restaurant en snackbar aanwezig. Korting met ACSI pas in voor en naseizoen. Van harte aanbevolen
Wij waren hier met Hemelvaart in totaal 5 nachten op een charme camping met 4 camperplaatsen. Voorzieningen zijn gewoon fantastisch en goed onderhouden en schoon. Morgens lekker vers brood en pizza op bestelling een klein winkeltje erbij voor vergeten boodschappen. Leuke eigenaren. Kortom een aanrader.