@GerardtenHove
- 2007
mooi aangelegde ruime camper plaats. Direct aan het mooie dorp Sneem. Melden bij de bar waar in het weekend mooie live music is. Afval kan niet op de camping geloosd worden maar moet naar de bar gebracht worden voor € 2,—. Als dit op de camperplaats aanwezig is dan 5 sterren.
mooie camping, laat dat maar zitten. Oude man is vriendelijk maar kan niet eens meer over de camping lopen. Douche en toilet wil je geen gebruik van maken, een oude meuk.
Wat een vriendelijk ontvangst. Mooie ruime plekken en dichtbij Sneek en Joure. In Langweer kun je een sloep huren voor een schitterende tocht met o.a. Sneek als tussenstop. Voorzieningen perfect. Greta en Ben bedankt we komen zeker terug, o.a. voor een workshop 😀
2021
plek ruim voldoende. Verder teveel regels. Toegangshek gaat open na telefoontje. Als je de camperplaats wilt verlaten moet je ook met een meegekregen telefoon het hek openen en sluiten, zeer omslachtig. Sanitair zeer achterhaald en niet van deze tijd en zeker niet “proper”.
2020
Prima camping en vriendelijke ontvangst. Sanitair super. Mooi uitzicht over de Waal.
2018
Prima camperplaats. Vriendelijke ontvangst. Reserveren is echt aan te raden, vooral in het wekend. Ingang poort staat dan keurig “vol”. Dus doorrijden achter een andere camper aan en dan maar ergens gaan staan werkt niet. Brutalen hebben het gelukkig niet overal voor het zeggen. Mooie fietsomgeving.
Super nette locatie. Vriendelijke ontvangst door Monique. Keuze uit camperplaats of op de minicamping. Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen.
2016
We zijn hier op 17 september 2016 geweest voor 1 nacht. Vriendelijke ontvangst, maar toiletgebouw oud. Bij aankomst vieze lucht. Volgende morgen wel schoongemaakt, maar blijft oud. Ook de receptie is oud en vervallen. Ligging camping is wel goed en openbaar vervoer op loopafstand.