@GerardusenHendrika

- Capron Carado T442
- 2015
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Mooie camping, vriendelijke ontvangst bij de receptie, camping niet goedkoop, maar wel prachtig sanitair en schoon. Toch even een waarschuwing over het restaurant, dat overigens los staat van de camping heb ik begrepen. Wij betaalden cash, aan de dame, nadat ze onze 50 euro in haar portemonnee had gestopt, kreeg ik het wisselgeld terug, Toen gaf ik haar een fooi, en toen beweerde ze dat ik de 50 euro weer terug in mijn portemonnee had gestopt.
Juli 2026
Hele fijne camperplaats, alles klopt, zeer goede Wifi 🛜. fietsomgeving top.
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Juni 2026
Bijna alles klopte op deze camping, mooie plekjes aan het water, alleen de gratis wifi haperde, zelfs als je een simpele vraag op Google opzocht duurde dat een eeuwigheid. Investeer in goede wifi en vraag er een vergoeding voor. Dan worden het 5 sterren.
Wij vonden het een fijne rustige plek, maar omdat ik nog al eens vanuit de camper werk en dan langer van huis ben en mijn camper niet al te groot is, mis ik toch een net toiletgebouw met wc douche en afwasruimte. De eigenaresse werkt er hard aan om de wifi op orde te krijgen, daarvoor een grote pluim. Helaas nu nog weinig signaal in de camper. Maar dat komt goed.
Vorige week hier gestaan, mooie schone camperplaats, met alle voorzieningen, mooie binnenruimte, de plaatsen om te zitten voor je camper heel klein, en bij sommige kun je helemaal niet buiten zitten. Ook was het wifi signaal echt zwak, zeg maar slecht, de telefoon bleef maar zoeken. De eigenaren zijn heel vriendelijk.
Mei 2026
4 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Net over de grens bij Rekken,deze prachtige Camperplaats Oldenkott, in Duitsland inmiddels klaar met het bouwen van de kapschuur, er zijn 2 toiletten en 2 douches, volgens de eigenaresse komt er nog een afwasgelegenheid dan worden het 5 sterren. Ook 20 stroomaansluitingen. ook is de toegangsweg verbeterd. Het is een fijn fietsgebied met veel fietsroutes. De camperplaats hoort bij het restaurant, met vriendelijke eigenaren.
Wij betaalden 9,20 met de app. Eventueel stroom en water apart betalen. Dus zorg voor euromunten. Het stond helemaal vol, populaire plek.
Maart 2026
Hele fijne kleinschalige camping, van Nederlandse eigenaren, keurige douches en toiletten met papier, wel wisselende wifi. veel supermarkten in de buurt. Toen wij kwamen was het bijna vol, maar toen wij weggingen was er plek genoeg, aanrader dus.