@GerardvandeWeerd
- 2015
Juni 2026
Sitecode: 20180
Heerlijke rustige camping, prima warmwater in de douches, lekker zwembad. We zijn ruim een week gebleven voor € 19,00 per dag.
Kleine en vriendelijke camping. Geen enkel probleem voor onze camper van 7,5 m. Strand op 1 minuut lopen afstand. Gezellige bar op de camping, WiFi in de buurt van de bar. Behoorlijke nieuw badgebouw met prima warm water.
Onder de bomen staan nu heel veel tenten en slechts een enkele caravan of camper. De politie hanteert een heel warrig beleid, de ene avond rijden ze langs en zeggen ze niets, de andere avond stoppen ze en mag de camperbestuurder met de politie meerijden naar het polomitiebureau om daar een bekeuring te gaan betalen. Wij zijn maar doorgereden en naar camping Tholo gegaan.
Heerlijk rustige Griekse camping met prima zwembad, je mag staan waar je wil. Eten in het restaurant smakelijk voor normale prijzen, hele vriendelijke eigenaren. We komen zeker nog een keer terug.
Sitecode: 19228
Heerlijke camping op gras. Bij het washok staan meerdere bakken met kruiden, die je mag gebruiken voor je eigen maaltijd. Uitstekend campingrestaurant met elke dag andere menu's. Heerlijk en niet duur.
Echt een Griekse camping. Oud sanitair, maar werd wel prima schoon gehouden. Met een mini-busje een kloostertocht gemaakt, zes kloosters gezien, drie bezocht. Bij de receptie kan je dat regelen. Tevreden over de camping.
Heel gemoedelijke sfeer en eigenaars die alles voor je willen regelen. Het hoogtepunt is wel de gezellige bbq elke avond. 10 minuten wandelen naar zee en als je naar de lagune wandelt kan je de flamingo's spotten. Warm water douches door middel van zonneboilers.
Parkeren op een mixed parking voor het restaurant. Kosten zijn inmiddels 15 euro, geen water, elektra of iets anders. In het restaurant is wel WiFi, waar we overigens prima gegeten hebben. Maar die 15 euro vind ik wel over de top.
Prima camping met meerdere thermaalbaden van 34°C. In het restaurant kan je onbeperkt eten voor 15 € per persoon. We zijn zelfs 4 dagen hier gebleven.
Een paar jaar geleden waren we ook hier, toen waren de douches schoner dan nu. Daar mag wel wat meer aandacht aan gegeven worden. Zeer vriendelijke eigenaar, WiFi is gratis en in het restaurant kan je goed eten. Je kan ook het donkey-park gaan en daar smakelijke goulash eten.