@GerardvanderZouw
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 197667
Mooie plek bij de familie Steiner die iets verderop in het dorp woont, aardige gastvrouw. In de beek naast het fietspad wat langs de camping loopt kun je lekker zwemmen of pootjebaden. Mooie grote plaatsen met netjes gemaaid gras voor de camper. Er mogen zowel campers, caravans, auto’s met dak tent als tenten opstellen. Heerlijk rustig en omgeven door de bergen.
8 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een nieuwe locatie toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden
Wiesn-Relax Camping Fam. Steiner2025
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Helaas heeft deze campingplaats weinig meer weg van de huidige toegevoegde foto’s. De genoemde bouwactiviteiten zijn verder gerealiseerd tot een groot gebouw. Dit ontneemt nu ook het uitzicht vanaf de plekken en waarschijnlijk gaat er nog meer gebouwd worden. Er is weinig onderhoud verricht waardoor het niet meer als een verzorgde camperplaats er uitziet.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Ik heb deze plek maar 1 ster gegeven, niet vanwege zijn sanitair of op zijn plaatsen, dat is perfect in orde. Mijn probleem is het betalingssysteem. Als je eenmaal binnen bent, dan kom je de plek niet af zonder een creditcard of via een het openen van een bankrekening via Paypal. Nu ben ik niet tegen modernisering, maar zorg dan wel dat je nog op een normale wijze via PIN kan betalen. de zuil waar je PIN betaling zou kunnen doen is buiten bedrijf
het zelf uitzoeken van een plaats was er voor ons niet bij. de eerste vraag was of we gereserveerd hadden. we kregen een plek aangeboden die niet echt bijzonder was. Dus wij zijn in tegenstelling tot velen, helemaal niet zo enthousiast over deze natuur camping.