@Gerco01
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 197638
Prachtig! Schoon! Lieve en meedenkenden mensen! Aanrader!
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een nieuwe locatie toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden
Womo Stellplatz AlabackenEen locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima voor 1 nacht, maar niet gezellig. Wel leuk dat je door hier te staan de sportvereniging support. Douche was oké, veel muggen, geen grijs water loos punt kunnen vinden, hangjongeren met muziek op stijger, bij receptie zelf alleen contant betalen. Booking online is aan te raden en ging makkelijk. Let op! Wasmachine is niet gratis! Maar contant €7,-!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Deze camping is dan misschien niet het natuurkamperen die je zou willen in Zweden. Maar door deze camping kun je heerlijk Stockholm bezoeken (bus stopt voor ingang van de camping) en daarna terug keren naar de rust. Ruime plekken, natuur achter ons, met zelfs een heerlijk meertje! Lekker gezwommen na een dagje Stockholm! Alle voorzieningen zijn er, en ook schoon!
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijk rustig en lieve mensen! Alles gaat met een persoonlijke code. Vooral is alles ook heel erg schoon en netjes. Douches heerlijk ruim ook! Aanrader!
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Was inderdaad even zoeken nog. Maar als je dit opzoekt kom je er wel: Rastplats Råbyhed S, Eskilstuna, Zweden
Juli 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prachtige plek, schone wc’s en douches en natuurlijk eet je hier ook een heerlijke bisonburger! Dachten helemaal met mijn dieet wensen mee! Alle voorzieningen zijn makkelijk te vinden en te gebruiken. Wel was het met aankomst onduidelijk of je nou gewoon mocht gaan staan, en wie iets controleert…