@GerdaHouwelingVos
Zeer mooi, nieuw, milieubewust sanitair. Vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen. Alleen de waterinname voor campers kan beter, evenals het chemisch toilet loospunt.
Wij zijn hier juli jl. geweest. Hadden ons gehaast om vroeg aanwezig te zijn om de stad te kunnen bezoeken. Werden camping afgestuurd om 1,5 uur onder de brug te wachten aangezien zij nu nog aan UITBOEKEN?? waren. Na wachttijd en betaling van €37 (voor camper en 2 volwassenen) en uitleg over vele regels kregen wij een plek toegewezen. Totaal geen gastvrijheid. Nergens op camping werkte de WIFI. Je snapt het al, dit was EENS maar nooit meer.
Het feit dat wij hier nu al 3 dagen verblijven en nog niet denken aan vertrekken zegt eigenlijk al genoeg aangezien wij meestal na 1 maximaal 2 dagen doorreizen. Beide voorgaande reviews onderschrijf ik. De gastvrijheid van de eigenaren is top! De excellente wifi maakt het helemaal compleet.

Vanwege de Pasen meer plaatsen in gebruik als de bedoeling is, maar alles in overleg met al aanwezige camperaars. Op deze manier worden er méér mensen van een plaatsje voorzien. Applaus voor flexibele opstelling. Locatie doet zijn naam eer aan. Paasochtend kwam er zelfs onverwacht bezoek van 2 paashazen.
Mooie cp, alleen jammer dat mede recreanten (in dit geval botenbezitters) een smeerboel maakten van het chemische wc loospunt. Bewaar je camper park pas goed want in Frankrijk beleef je hier veel plezier van. Daar wel voor de helft goedkoper dan in Naarden.
wat zou er van deze camping veel te maken zijn. inderdaad mooie plaatsen, zwembad aanwezig en mooie fietsroute naar Vichy. ik snap niets van de badruimtefoto van jl juli, sindsdien is er volgens mij niet meer schoongemaakt. vloer ziet nu grauw ipv wit. receptie is ECHT pas vanaf 14.00 uur open. wie eerder komt wordt er niet ingelaten. WiFi alleen rondom receptie en valt dan alsnog regelmatig weg. kortom:beheerders dit kan beter
mooi, nieuw sanitair dat goed wordt schoongehouden. tarief voor 2 nachten, camper, elektriciteit en 2 volwassenen 88 euro. WiFi is oplichterij. er staat free, maar dat is 10 minuten daarna 20 euro voor 1 etmaal.
Wij waren hier 17 september. Alle voorgaande positieve reviews kunnen wij alleen maar beamen. Toplocatie en gastvrijheid plus behulpzaamheid staan hoog in het vaandel bij Remco. Wil je persé iets te zeuren hebben, kan het hooguit zijn dat het er TE ZONNIG was. ha ha.
Wij sluiten ons volledig aan bij de eerder gegeven reviews. Dit is gastvrijheid ten top. Het enige jammere is dat er geen loosput voor het grijze water is anders werd het een 10plus.
Wat een oase van rust. Prima overnachtingsplek. Maak gebruik van je eigen sanitaire voorzieningen aan boord(die heb je per slot niet voor niets) en de rest is aanwezig. WiFi, Water nemen en lozen. Elektriciteit.