@GerdaJonker
Prima plekken. Via qr code aanmelden en betalen was duidelijk en goed te doen. Sanitaire voorzieningen prima. Stroom was apart. Enige minpuntje dat je niet kunt zien hoeveel stroom je verbruikt.
Het was even zoeken waar je precies moest zijn en hoe alles werkte. Toch gevonden. Prima plek. Afstand naar århus goed te doen op de fiets.
Geweldige plek. Zicht op de haven. Prima sanitaire voorzieningen. Dichtbij het pittoreske stadje. Het fregat jylland bezocht. Een aanrader! Goed betaalbaar.
Prima basic camperplaats met alle benodigde voorzieningen. Geld doe je in een envelop in een brievenbus. Dicht bij het centrum, lopend 10minuten. Wij miste alleen wifi.
Prima camperplaats met veel voorzieningen. Goed internet. Helaas worden Nederlandse bankpassen niet geaccepteerd. Dat is toch jammer, want water, stroom, legen cassette toilet gaat allemaal op muntgeld. En dan gaat het heel hard.
Prima camping. Ruime plekken die je zelf uit kunt zoeken. Receptie vriendelijk en behulpzaam. Wifi waardeloos, vaker niet dan wel. Jammer. Douchewater staat heet afgesteld, afwaswater lauw.