@GerdaVanderValkVrieling
- 2025
een camperplaats dichtbij Nimes vonden wij moeilijk te vinden, uiteindelijk bij deze camping uitgekomen en besloten om vanuit hier morgen met de bus 42 naar Nimes te gaan. Toen wij arriveerden rond 14:09 was de receptie gesloten maar er hing een briefje dat we een plekje mochten uitzoeken en dat we rond 17:00 konden inchecken. Wij betaalden 25,72 voor 2 personen met elektriciteit, prima plek.
Prachtige plek, voldoende ruimte om de camper, heerlijk gestaan naast een weiland met schapen en lammetjes. zeer vriendelijke eigenaren, super schone, moderne douches, toiletten en afwasgelegenheid. lekker fietsen langs de IJssel naar Doesburg en Zutphen. Genoeg te beleven in de omgeving qua wandelen en fietsen. Wij komen hier zeker terug.
het paasweekend verbleven wij hier twee nachten. een super rustige plek in een prachtige omgeving. wij hebben veel gefietst en gewandeld, ‘s morgens vroeg veel herten gezien. er staan picknick tafels die je mag gebruiken. het toiletgebouw is in de maak, dus voor sanitair moet je zelfvoorzienend zijn, stroom is inbegrepen bij het zeer lage tarief van 12 euro per nacht. 1e paasdag werden wij verrast met witte brood en gekookte eitjes super lief.