@GerdavanVliet
- 2004

Wat een heerlijke plek bij 2 superlieve mensen. Kom hier als je houdt van rust. Alleen electriciteit en water beschikbaar. Voor een douche kun je een duik nemen in het meer.
Super relaxte kleine camping /camperplek. Wie het eerst komt heeft een plaatsje. Gezellige binnenplaats om wat te drinken en eten. Mischa, gastvrouw, weet en vertelt veel over de omgeving en historie
Op mijn vraag of er een plek vrij is als antwoord dat er 'derzeit' (momenteel) geen honden toegelaten worden!
Wat een heerlijk rustige plek midden in het weiland. Alles is aanwezig en vriendelijke mensen. Geen aankomst en vertrektijden. We waren met de fiets in 15 minuten in het centrum van gouda.
Wat een fijne plek om te overnachten bij super gastvrije mensen. Prachtig uitzicht en een goed onderhouden plek en sanitair. Veel verschillende dieren op deze camperplek die je niet altijd tegenkomt. Verder een perfecte plek om een wandeling in de omgeving te maken of om naar de fronalpstock te gaan (te voet of met de kabelbaan).

Sitecode: 92088
Prettige ontvangst, rustige plek en een mooie omgeving. Wat wil je nog meer!
Prima locatie en zeer gewild, vooral met warm weer ivm zwemlocatie nabij. Maar beste camperaars, gun een ander ook een plekje. Zet dus je camper niet op 2 vakken in de breedte, maar gewoon netjes in de lengte!! Dit is een camperplaats en geen camping.
Heerlijke rustige plek middenin het landelijke buitengebied van Hellendoorn.

Vroeger Camp. Municipal, nu een Camper Car Park. Voormalig toilet/douches afgesloten ivm ouderdom. Je betaalt bij geautomatiseerde toegangspoort €12,55 p/n en ontvangt gelijk een kaartje (+ €5,00), waarmee je bij alle CCP terecht kunt. Prima en rustige plek.
Gelegen aan een meer waar je heerlijk kunt zwemmen. Dagrecreatie. Vrij drukke doorgaande weg en spoorlijn, echter s nachts weinig hinder van.