@GerdavandeSande
- 2024
hele prettige camping zeer vriendelijke eigenaar hij was zelfs bereid om ons te helpen toen de camping na 12 uur gesloten was sanitair prima inorde en schoon
fantastische plek om hier te genieten van de zonsondergang en zonsopkomst ondertussen ook heerlijk genieten van de vele schapen die daar grazen en de gieren die vlak boven je hoofd zweven wij hebben er ook overnacht mooie en veilige plek
per toeval kwamen wij op deze top cp heerlijk genoten vd rust en de prachtige cp. ontzettend aardige eigenaren Prachtig gelegen je loopt zo het bos in wij komen zeker nog een keer terug een echte aanrader.
afgelopen weekend hebben wij hier gestaan voor een nachtje de dag van aankomst mochten we eerder komen en de dag van vertrek hoefden we niet voor 11 uur weg wij hebben heerlijk genoten op deze camping mooie ruime plaatsen bijzonder schoon sanitair. eigenaresse is ook zeer vriendelijk. wij raden deze plaats zeer zeker aan mooie omgeving om te fietsen in de buurt ook een mtb route wij waren hier met een buscamper
heerlijke camping voor een overnachting de camping is heel simpel en de eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam je mag zelf je plekje uitzoeken wel een drukke overnachting camping maar dat heeft te maken dat er weinig goede campings/ camperplaatsen zijn in deze omgeving camping zelf is erg rustig ‘s nachts bakker op loopafstand aanwezig