@Gerdy74
- 2020
Dit was een tegen een berg gelegen camping op een kleine 500 meter van de zee. Ietwat verouderd sanitair, maar netjes onderhouden. Heel vriendelijke eigenaars. Kies wel een plaatsje uit met wat beschutting tegen de zon. Beklimming van de berg achter de camping is een aanrader. Lekker restaurant vlakbij.
We hadden hier een plaats vlak aan het strand, wat zich vertaalde in een fantastisch uitzicht. We stonden onder een soort afscherming wat welgekomen was in augustus. Zeer vriendelijk personeel en proper sanitair: bij onze pitch was een privé toilet en lavabo inbegrepen. Dagelijks werden er activiteiten aangekondigd via WhatsApp: zeer efficiënt. Elke dag bakkers en ijsjes verkopers die passeren.
Dit was een camping met een heel mooi uitzicht over de zee 😍 We moesten wat wennen aan camperen op de beton, maar alles bij elkaar maakte al de rest ons verblijf tot een fijne ervaring. Sanitair was netjes, vriendelijk ontvangst ook. Elektriciteit te betalen volgens verbruik. Waterpunt aan de pitch. Bakker, fruit- visboer passeren dagelijks.
Een mooie camping in de polder. Het sanitair blok is gloednieuw en overtreft de verwachtingen. we worden enorm hartelijk onthaald en hebben genoten van de omgeving. Een supermarkt en de befaamde mosselrestaurants bevinden zich op wandelafstand.
Toffe locatie. We hadden een mooie plaats met uitzicht op de zee. Restaurant is niet goedkoop, maar er worden lekkere gerechten geserveerd.
Leuke, goed uitgeruste camping. Regio is mooi en winkels vlakbij.
Dure plaatsen. Superplatz is aan de lagune maar enkel 4 plaatsen hebben beschutting van bomen. ik denk dat maar 20% van de plaatsen bezet is. Bijbetalen voor ligstoel en parasol aan het zwembad is overdreven als je 900€ achterlaat voor 7 nachten. Wasmachine 6€ is ook stevig. chaotische organisatie… Regio wel mooi…
Mooie camping, met heel erg veel Nederlandse gasten (we lijken op de camping te zitten in Nederland). Voldoende sanitair maar licht verouderd (naast zwembad). We hadden een plaats net naast de receptie/ingang wat erg druk was. Mooie omgeving en leuk kunnen wandelen fietsen.
Goed georganiseerde camping aan het meer. 3 nachten verbleven op een redelijk krappe plaats voor onze camper, maar dat wisten we. Vriendelijk ontvangen en veel mogelijkheden. Sanitair was redelijk proper, maar een aantal extra urinoirs zou maken dat het minder druk zou zijn ( bij de mannen) en de toiletten properder zouden blijven. Onze camper plaats had 6A elektriciteit, wat erg krap bleek te zijn. Aangenaam zwembad met voldoende ligzetels.
Mooie, nette en goed uitgeruste camping. We hadden een premium seaside pitch maar het was behoorlijk manoeuvreren om de camper goed geplaatst te krijgen. Sanitair/douches proper en niet aanschuiven. Alles op de camping heel erg duur (vb Aperol Spritz 16€). Geen vlakke pitches (steeds corrigeren). Boot naar Trogir is tof (5€/pers enkel).
Grote camping waar we gelukkig een seaside pitch hadden gereserveerd. Sanitair erg verouderd (zeker blok 1), en vanaf de late namiddag geen warm water meer. Lozen grijs water is op een schuine hellingen was voor ons onmogelijk. Niet iedereen even vriendelijk (winkel, restaurant). Geschikt voor honden.
We hadden een mooie plek aan het water geboekt, vlak aan het hondenstrand. Goed uitgerust voor honden. Enige belangrijke minpunt:: veel te weinig douches en toiletten. Bij de dames nog meer uitgesproken dan bij de mannen!
Als locatie voor een overnachting was dit wel in orde. Wel een nogal vluchtige kennismaking op een later tijdstip in de avond. Je kan er wijn kopen, maar biet echt activiteiten daaromtrent.
Camping op een mooie locatie: schiereilandje met links de zee en rechts een moeras dat met de getijden vol en leegloopt. Veel vogels te spotten daar. Sanitair is proper. WiFi signaal goed. Erg druk in de zomer en in het weekend heel luidruchtig tot diep in de nacht (onze laatste vrijdag optreden tot na 2u). Klein supermarktje aanwezig met de meeste nodige spullen. Mooie omgeving en leuk stadje vlakbij.
Camping op een mooie locatie. Plaatsen met zeezicht zijn duurder dan de andere. relatief krappe plaatsen. Sanitair werd vernieuwd en is goed in orde. Niet mogelijk om te reserveren. Onthaal niet erg hartig,… eens geïnstalleerd enorm genoten van de uitzicht en de omgeving. Goed restaurant recht tegenover. Stadje op wandemafstand.
Leuke surfer camping met directe toegang naar strand (met badge). sanitair en faciliteiten goed in orde. Klein winkeltje aanwezig. WiFi signaal ok. Grote supermarkt op een kilometer afstand. Fietsen naar Biarritz was een leuke uitstap.
Redelijk basic qua camping, maar de sympathiekste uitbaters die ik ooit tegenkwam. Een leuke wijnproeverij in het dorpje de eerste avond. Dichtste winkel op 10km. Goede WiFi ter beschikking.
Ondanks het feit dat er volop aanpassingswerken aan de gang zijn om deze camping te moderniseren werden we zeer warm ontvangen met onze camper. Erg sympathieke nieuwe eigenaars. Momenteel nog moeilijk te beoordelen maar op basis van het potentieel de 5 sterren. De dieren zijn een grote plus! Veel mooie wandel- en fietstochten in de omgeving. Sanitair was verplicht gesloten wegens COVID-19.
Dit is een erg mooie locatie. Ruime plaatsen met gelegenheid tot vuurtje (en BBQ) op elke plaats. Veel water tussen de plaatsen. sanitair oogt niet fris: bruine kleur van het water door hoog ijzergehalte (maar wel drinkbaar zo blijkt). Niet ver van het meer en in de bossen. Er is ook een museum en old timers. Fietsen kunnen gehuurd worden,...
Bijzonder mooie locatie vlak aan zee. Niet goedkoop maar door het uitzicht waard. Stroom en water aan de plaatsen. Geen verschil hoog en laagseizoen. Heel mooi natuurreservaat vlakbij. Heel verlaten nu, maar dat vinden we niet erg. Winkel op 1,5 kilometer.
Plaatsen zijn aan de rand van een camping waar vooral vaste plaatsen zijn. Veel van deze vaste plaatsen zijn nogal bouwvallig. Trein en overweg met bel vlakbij wat toch hinderlijk is. Het sanitair is zeer gedateerd en oogt niet fris! Beperkte beschikbaarheid van containerpark (1u 1x in de week) en receptie (1u per dag). Wel zeer mooie streek! Jammer, maar: vergane glorie. We missen de fierheid van de overigens vriendelijke uitbaters...
Mooie en zeer ruime camping. Ruime plaatsen. Sanitair is proper. Jammer: extra betalen voor WiFi, voor de douche. Geen toiletpapier in de toiletten. Mooie ligging aan de Oosterschelde.
We zijn hier geweest op doorreis naar België. Ruime plaatsen. Sanitair en douches ok. Mooie stad.
We hebben hier gestaan op doorreis. Dit is een verzorgde camping met vriendelijke mensen. De omgeving is geweldig. Gratis boot naar Interlaken en openbaar vervoer. Sanitair & douches zijn proper.
Wij hebben enorm genoten hier. We hadden een mooie plaats met zicht op het meer (wel niet goedkoop). Erg sympathieke mensen die je ontvangen. Proper en modern sanitair. Restaurant is een aanrader overigens.
We werden hier heel hartelijk ontvangen. Gastheer is fantastisch. We mochten gebruik maken van het zwembad zolang het “COVID-proof “ was. Sanitair & douches proper. Wel geen zeep of toiletpapier (zelf te voorzien). De plaatsen zijn tof en zullen nog beter worden met de jaren, aangezien de bomen relatief klein zijn. Technisch deel voor de camper ook goed uitgerust. 2,5km tot Lucca. Rivier nabij.
Mooi verzorgde camping. De plaatsen met uitzicht op zee zijn niet voor grote campers. Wel heel prijzig (72€/n). We hadden vaak problemen met de elektriciteit (6A). Proper sanitair & douches. Tof fietspad langs de zee. Vergeet niet: geen huisdieren toegestaan!
Zeer mooie recente plaats. Kleine boompjes nog (geringe schaduw). Goed uitgerust qua water/stroom. Zonde van het gebrek aan sanitair en douche.
We werden hier eigenlijk niet hartelijk onthaald. Aankomst tijdens de service en geen tijd eigenlijk. Erg krappe plaatsen voor campers. De dagen nadien ook steeds erg arrogante reacties bij vragen. Voornamelijk Franse gasten en deze zijn niet bepaald vriendelijk. Bonjour hebben we hier zelden gehoord. Typische doorreiscamping of locatie voor de combinatie auto + tent.
Leuke ontvangst. Lekkere ontbijtenden!