@Gerdy74
- 2020
Dit was een tegen een berg gelegen camping op een kleine 500 meter van de zee. Ietwat verouderd sanitair, maar netjes onderhouden. Heel vriendelijke eigenaars. Kies wel een plaatsje uit met wat beschutting tegen de zon. Beklimming van de berg achter de camping is een aanrader. Lekker restaurant vlakbij.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

We hadden hier een plaats vlak aan het strand, wat zich vertaalde in een fantastisch uitzicht. We stonden onder een soort afscherming wat welgekomen was in augustus. Zeer vriendelijk personeel en proper sanitair: bij onze pitch was een privé toilet en lavabo inbegrepen. Dagelijks werden er activiteiten aangekondigd via WhatsApp: zeer efficiënt. Elke dag bakkers en ijsjes verkopers die passeren.
Dit was een camping met een heel mooi uitzicht over de zee 😍 We moesten wat wennen aan camperen op de beton, maar alles bij elkaar maakte al de rest ons verblijf tot een fijne ervaring. Sanitair was netjes, vriendelijk ontvangst ook. Elektriciteit te betalen volgens verbruik. Waterpunt aan de pitch. Bakker, fruit- visboer passeren dagelijks.
5 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Een mooie camping in de polder. Het sanitair blok is gloednieuw en overtreft de verwachtingen. we worden enorm hartelijk onthaald en hebben genoten van de omgeving. Een supermarkt en de befaamde mosselrestaurants bevinden zich op wandelafstand.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Toffe locatie. We hadden een mooie plaats met uitzicht op de zee. Restaurant is niet goedkoop, maar er worden lekkere gerechten geserveerd.
Leuke, goed uitgeruste camping. Regio is mooi en winkels vlakbij.
Dure plaatsen. Superplatz is aan de lagune maar enkel 4 plaatsen hebben beschutting van bomen. ik denk dat maar 20% van de plaatsen bezet is. Bijbetalen voor ligstoel en parasol aan het zwembad is overdreven als je 900€ achterlaat voor 7 nachten. Wasmachine 6€ is ook stevig. chaotische organisatie… Regio wel mooi…