@Gergreet
- 2002
mooie camperplaats maar de prijs is nogal aan de hoge kant aangezien er geen stroom aanwezig is
Sitecode: 72035
Bij de opening van deze mooie camperplaats werd beloofd dat er ook afvoer en stroom kwam. Tot op heden nog niet. Nu ook nog 8 euro gaan betalen. Mij zien ze daar niet meer. twee sterren voor de wc en douche
Rustige omgeving achter sportpark met gratis water Alleen jammer dat het afval niet word opgehaald
lokatie is goed en rustig. Helaas al enkele jaren geen water en stroomkasten kapot. Ook de mensen met boten klagen hierover.
Grote drukke lokatie op mix parking Onder de bomen geen tv.Wij zijn doorgereden naar Felletin
Aardige lokatie met uitzicht op kerk en dorp. Water afvoer en wc
Hier gestaan op doorreis.Goede lokatie. Jammer dat er weer op 2 van de 5 plaatsen vaste bewoners staan die denken dat de lokatie van hun is Het is jammer dat de gemeente niet handhaaft op de 48 uur want zij verpesten het voor een ander
Sitecode: 72035
Wij waren aanwezig bij de opening enkele jaren geleden. De schepen (wethouder) beloofde toen om ook Afvoer aan te leggen. Nu zijn we al een keer of 10 hier geweest maar nog steeds niks In bijna alle review lees ik zeer positieve berichten EN TERECHT maar ik mis toch wel een reactie van de verantwoordelijke op al deze review. Camperaars die klagen over deze plaats kunnen beter een plekje op de hei zoeken.
Op 2 na alle plekken bezet door locals (schandalig). Wij hadden geluk dat er net een passant wegging. Verder wel een rustige lokatie met water €2 en 5 min stroom
Overnachten is €11 Veel te duur want ligt aan een zeer drukke weg Wij zijn doorgereden
mooie plek , volle bak , helaas geen vv. strand 10 min lopen Gemeente bedankt
service 10+ alles gratis lokatie 1 jammeri van doorgaande weg vreselijk veel lawaai maar toch gemeente bedankt
Jammer, alweer een leuke gratis plek vanaf eind juni 23 weg. Nu is het een bouwput. Betalen met pasje
Mooi plekje met alle voorzieningen. Helaas,van de 7 campers waren er 5 landurige lokale parkeerders die uit de camper in de personen auto stapten en natuurlijk ook de gratis stroom in beslag namen. jammer dat hierop geen toezicht is
Waardeloze plek Er stonden 6 campers die er al dagen weken en maanden staan. Geen controle van ???? Gemeente doe iets 1 ster omdat het moet
Op 240722 hier overnacht. Cp is bij navraag nog steeds een Cp Geen v&e maar wel mooi uitzicht op het dorp en rivier. Lidle op 100 mtr Op 300 mtr div restaurants
Mooie lokatie maar een belachelijke prijs en geheeten voorzieningen Er staat bijna niemand meer Gemeente schaam U nul sterren
Dit is geen camperplek maar een zeer moeilijk te bereiken parkeerplaats. Geen voorzieningen en pal langs een drukke weg En dit alles voor die prijs!!!!!!!!!
Voor de mensen uit de regio is het jammer dat deze mooie gratis plek een (veel te dure) betaalde plek wordt. Boodschappen doen in Sas en gelijk naar huis Of andere lokatie
Ik heb op 18-11-21 meer info gevraagd aan "beheerder" van deze camperplek. Maar totaal geen reactie van zijn kant. Ben het wel met meerdere reviews eens, geen reactie, veel te duur en niet schoon Gerrit
Om te overnachten is €4 geworden Graag de prijs aanpassen Blijft een mooie lokatie
Mooie lokatie,jammer dat het binnenkort niet meer gratis is. Dit wordt een te dure camperplaats voor ons
chappeau Gemeente Hoek van holland. Hou deze 2 lokaties gratis. Winkelen in centrum op wandel afstand Gerrit
Belachelijk hoge prijs Gemeente Maassluis doe hier iets aan €5 is meer dan genoeg en betalen voor extra's Weg met die aan en uit app gerrit
Jammer gemeente Maassluis dat er nu betaald moet worden Dit is ook veel te duur. € 5 is een mooie prijs Wij zijn als trouwe bezoeker maar verder gereden. Veel camperaars klagen hier over Wij komen dus niet meer Gerrit
Gratis rustige plek zonder voorzieningen
Lokatie schitterend maar veel verkeerslawaai tot in de vroege uurtjes Veel overlast en troep van de Mac plaatsen worden ingenomen door lawaai makende jongeren en politie rijdt zonder ingrijpen zo snel mogelijk door. Handhaven gewenst
Rustige plaats en gratis, Dit moet toch mogelijk zijn in elke gemeente - geen ontvangst tv grotere of meer afvalbakken gewenst appie op 300 mtr
Mooie plek en lekker rustig We hebben hier 2 nachten gestaan Leuk park om te wandelen Jammer dat er geen voorzieningen zijn,maar ja ,het is gratis. Een prullenbak zou wenselijk zijn
mooie lokaties maar belachelijke prijs. vanaf 2021 dubbele toeristenbelasting Terneuzen is niet camper vriendelijk meer Jammer Mij zien ze niet meer
Sitecode: 72035
Vandaag toevallig aanwezig geweest bij de officiële opening van deze gratis camperplaats.Vanaf nu wc en douche aanwezig en gratis. Stroom en vuilwater is een optie voor later. Mooie en redelijk rustige plaats langs de schelde Dit is een voorbeeld voor andere gemeenten