@Gerjanneke
- 2023
Voor de 2e x hier gestaan met de camper. Wat een heerlijk rustige camping. Vriendelijk ontvangst. Toiletgebouw schoon.
Wij zaten op J4. Voor ons het mooiste veldje. andere camper plaatsen geen mooi uitzicht
Fijne camping. Goede toiletten. mooi afwas gelegenheid waar je ook kunt koken als je dat wilt. Wij stonden aan de Rijn en dat is echt een aanrader!
Leuke camping. Er is wel verschil in grote vd plekken. Je zit in een dal dus in de ochtend pas rond 10 uur de zon. vriendelijke eigenaar.
Een prachtige camping. Alles netje onderhouden. Fijn ontvangst. Het zou fijn zijn als de douche iets langer doorstroomt. Moet nu elke 20 tellen op het knopje drukken. Maar het water is heerlijk warm en zelf in te stellen.
Een heerlijke camping. Restaurant kan je heerlijke pizza eten. Personeel erg vriendelijk. Als je aan de Seine wilt staan moet je op de juiste plek staan want je hebt niet overal mooi zicht door de hoge bosserijen. Plaats 105 en 106 staan inmiddels hekjes omdat het daar afbrokkeld. De plek is daardoor klein.
Sitecode: 2088
Fijne camping. We stonden op een comfortplaatsen. Maar dan sta je wel erg rustig. Je staat dan bij de huisjes en moet best een stukje lopen voor de toiletgebouw. Die was trouwens mooi schoon en fijne douche.
prachtige camping!! Wij keken uit op de zee. echt de moeite waard. Schoon sanitair. Wat wij vervelend vonden was de douche armband. Die deed het niet goed.
Voor de 2e keer hier geweest. Het was weer genieten. Heerlijke broodjes in het weekend. Echt een aanrader.
Een heerlijke camping. Wel erg druk in het weekend. Er waren meerdere grote groepen aanwezig. Douche werden goed schoon gehouden.
prachtige camping. Wij zaten aan de zee. Echt de moeite waard! Als tip: probeer voor 13 uur aan te komen voor de mooiste plekken. Wc was regelmatig het papier op. Deze zelf meenemen wil je niet zonder te komen zitten.
leuke camping maar wij zouden er niet snel weer komen. ze hebben geen overzicht wie op welke plaats staat. 2 x een plaats toegewezen gekregen die achteraf al bezet was. Uiteindelijk op een zeer drassige plek gestaan waar we gelijk vast stonden. Op de fiets naar Honfleur is te doen maar niet de mooiste wegen. Wij zijn onder du point normandie door gefietst.
Ruime plekken. Vriendelijk ontvangen. Je wordt naar je plek gebracht. Douche vond ik niet prettig. Je moet de knop continu indrukken omdat de douche anders binndn 5 seconden weer uit gaat. Winkeltje erg klein voor de nood boodschap zoals wat drinken.
Prachtige plek met een warm welkom. eigenaren zijn erg behulpzaam. Omdat het onze eerste nacht was hebben we een ontbijtje besteld. Dat is echt een aanrader. Wat een verwennerij was dat.
wat een prachtige plek !! we hebben enorm genoten van het prachtige uitzicht en de rust. we waren er 1 nacht maar de volgende keer blijven we zeker langer.