@Germing
Goede, schone en veilige plek om te overnachten. Niet bijzonder sfeervol maar met openbare schone toiletten en gratis stroom. Fijne doorreis plek om de Po Delta te bezoeken Dank aan de gemeente!
Niet goedkoop maar rustig. Grote plaatsen met prachtig uitzicht op het meer. Schoon sanitair, ligweide met ligstoelen met uitzicht op het meer. 100 meter van wandel/fiets pad. Olijvengaard, bloeiend lavendel veldje. En vandaag overwegend rustige Duitse gasten. Heel aardig behulpzaam personeel.
Mooie plek voor zelfvoorzienende campers. Nog geen 10 minuten fietsen naar centrum Amersfoort. Basis voorzieningen aanwezig. ligt langs een weg. Perceel nummers 7 t/m 12 met uitzicht op het water - de andere percelen ligt een schip voor.
Niet goedkoop maar wel goed. Het is nu druk maar een aangename plek. Handig om een lange stroomkabel mee te nemen voor als je niet direct bij een paal kunt staan. Uitzicht op het strandje. Sanitair schoon als je niet op ‘spitsuren’ doucht.
Wat betreft park is het hier mooi, goede voorzieningen lekker zwembad. Maar de campers worden weggemoffeld naast het parkeerterrein en campinggedrag niet gewenst (al doen ze er vandaag omdat het 30 graden is niet moeilijk over). Vriendelijk personeel aan de receptie. Prima park voor huisjes mensen maar voor camperaars sfeerloos en duur voor een parkeerplaats
Prima camperplaats. Lozingsvoorzieningen passanten gratis maar voor het overnachten betaal je 5 Euro voor 24 uur. Plekjes niet erg ruim. Maar voor sfeerloos overnachten en stadsbezoek voldoende.
Ik sta hier nu voor de derde keer dit jaar een paar dagen. Een fijne plek op amper een half uur rijden van Malaga. Maybritte en Marcel begrijpen wat goede service is. De dieren in de wei en op stal geven extra sfeer. Het uitzicht over de bergen is prachtig. Het sanitair is nieuw en schoon. Echt een plek om tot rust te komen. Locatie leent zich voor mooie natuur excursies en een bezoek aan de beroemde caminito del Rey.
prachtig uitzicht, schone voorzieningen en een heel aardige meneer die goed Engels spreekt. Als je van de kant komt waar je een heel scherpte bocht naar links naar beneden moet nemen kun je doorrijden en omkeren zodat je er zo makkelijk in rijd. pittoresk dorpje. Enige minpuntje de bar. Het is vandaag vrijdag en de bar op de camperplaats is de enige bar die open is in het dorpje. Het is nog geen bedtijd maar mijn oordopjes liggen wel klaar.