@GerritBouwhuis
- 2024
- Fiat Ducato Dethleffs TREND T6717
- 2019

kamperen bij de boer in een nieuwe dimensie. Er is wat moed nodig om het laatste stukje af te leggen, maar dan heb je wel een bijzonder leuke plek om te overnachten. stro.om en douche e.d. voorhanden. boodschappen moet je bij je hebben. Met sneeuw kans zou ik het niet doen
in de Beiereren pinkstervakantie aangekomen na telefonisch contact. camping was volgeboekt, toch werd er een plek met stroom voor ons gevonden. Super! alles schoon en iedereen vriendelijk, mooie fiets omgeving en Fussen ook heel goed en mooi te doen met Comoot.
Vriendelijke campingeigenares van een mooie rustige camping met ruime en schone voorzieningen. Inderdaad een geweldig fiets gebied voor verschillende tochten, zie komoot bv. Recreatieruimte beschikbaar met daarachter nog extra toiletten en douches. Door de opstelling in een soort cirkel om een groot veld weinig privacy, wel makkelijk contact dus.
Sitecode: 22068
Geweldige camping met camperplaatsen aan de snelstromende beek. Wifi in orde en tot drie keer toe een nacht bij boeken geen enkel probleem. Inderdaad geen toiletpapier, maar voor de rest douches, wassen en afwassen 100% in orde. Zelfs een douche voor twee personen. Mooie fietsroutes in de omgeving met goeie begeleiding van komoot. Een aanrader. Oh, het kasteel met tablet gestuurde rondleiding moet je zeker doen.