@GerritEuser
- 2016
zeer goed en mooi onderhouden camping met camperplaats. heel lief ontvangen. prachtig sanitair gebouw. mooie uitvalsbasis naar Vlissingen en Middelburg. prachtige fietspaden. bij ons een dikke tien verdiend💪🏻
prachtige camping goed verzorgd. heerlijk zwembad prima douches. - puntje geen wifi op de camping
prachtige camperplaats. hele mooie ligging, stonden eerste rij en kijk je overal overheen. 1 puntje, doe bewegwijzering naar beneden, dat is wel een dingetje. anders 5 sterren.
de camping ligt prachtig om San Sebastian te bezoeken. goede bus verbinding. netjes en schoon. heel mooi zwembad maar hoe warm het ook is gaat pas vanaf 1 juni open. zeer teleurstellend. en voor zo duren camping zeer slechte wifi. camping is erg hobbelig en niets is vlak.
mooie camping, douches waren goed. geen goed punt om water te lozen. zwembad was nog gesloten bij 30 graden, dat was heel jammer.
hele mooie camping, heel vriendelijk ontvangen, goed om naar het stadje te lopen,schitternd alleen bij 25 graden een prachtig mooi zwembad zonder water.
Super locatie,vriendelijk ontvangen. En avonds super goed meegegeten vanuit het restaurant gebracht bij onze camper.
Zeer gastvrij zijn de nieuwe eigenaren. Wij kwamen vrijdagavond aan. Geen probleem dat we later aankwamen. Zeer schoon sanitair en ruimen plaatsen op een groot grasveld. Mooie omgeving om leuke fietstochten te maken. Als afsluiting een heerlijke pizza gegeten.