@GerritLemans
- Hymer CL 555
- 2016
Het eerste weekend van 2026 stonden wij hier 2 nachten in de sneeuw. Jaren geleden waren we hier ook . Supermarkten volop aanwezig en we hebben lekker gegeten bij Kiek in de pan. We hebben lange wandelingen (15 km) gelopen via fietsroutes, o.a. door het Bargerveen. Dankjewel gemeente Twist voor deze gratis plek.
Onverwacht komen wij op deze rustige camperplek. Er zijn geen werkende voorzieningen op deze voormalige camping, maar wel een mooie omgeving. Wij hebben deze plek gekozen na lezing van de positieve reviews en het ligt op de route van Nederland naar bv Frankrijk.
We staan hier 3 nachten: donderdag t/m zondag. Mooi uitzicht, alles aanwezig voor camper: water, afvoeren en gratis stroom (16 amp). Zeembad op loopafstand, over de brug, rechtsaf. Vriendelijk begroet.
Wij hebben 2 nachten heerlijk gestaan op deze supernette , stille camperplaats met allervriendelijkste eigenaar. Hij heeft nog vele plannen. We komen hier graag terug. Volop fiets-en wandelmogelijkheden.
Deze week met 5 equipes een reünie gehad. Volop fietsmogelijkheden. Keurige cp, zoals menig camperaar het aan wil treffen. Rustige plek. Aardige mensen. Stroom na verbruik €070/kWh, dus eerlijk!! Marius heeft alles in de telefoon!! Topplek!! Goed gemaaide grasmat en schoon sanitair.