@GerritRutgers
- 2015
prima plek voor een bezoek aan aan Bilbao, bus stopt bijna voor de deur, Spanjaarden en Fransen parkeren asociaal waardoor de plek minder campers kan plaatsen dan de bedoeling is, plekken zijn wel erg krap maar er wordt niet gestraft als je 1,5 plek inneemt. Het is en blijft een camperplaats. wij betaalden 80,€ voor 2 nachten incl.ontbijt
Prachtig aangelegde camping, je staat als het ware in een prachtige tuin. Mooi fietsgebied en op korte afstand van het centrum van Eersel, schoon, vriendelijk en we komen beslist weer terug
Heerlijke camping, rustig in een bijzonder mooi fietsgebied, schoon en vriendelijk. We komen hier vast nog wel eens terug
Heerlijke camping, prachtige omgeving om te fietsen, keurig schoon en we komen graag nog weer terug
juni 25 mooie kleine camping in het centrum van Mielno, 15 vlakke camper/ caravan plekken, schoon sanitair en we betaalden met de aktiekaart 115PLN per nacht
Waren hier 6-2025. Verouderde sanitair gebouwen maar wel keurig betegeld en schoon. we betaalden voor camper 2 pers met elektra 137PLN per nacht ( 35 €) Dicht bij strand en winkels.
keurige camping, maar camper 2 personen 45,=€ per nacht spant wel de kroon.
juni 25 camperplek slecht onderhouden, veel stroomzuiltjes omver gereden, erg ongelijk terrein. Alleen online inschrijven, kan ter plaatse. Betaalden 36,=€ per nacht, camper 2 personen. 4 km van stadcentrum. erg mooie en gezellige stad. Dixie toilet op camperplaats, op dag uren naar sporthal.

mooie locatie, ver van de bewoonde wereld, rustig en schoon, 33Euro voor een nacht, camper,2 personen en stroom vinden wij wel wat prijzig
we betalen hier 50,=€ per nacht voor camper met 2 personen op een boerencamping met minimale voorzieningen, stroom,toilet en douche. Geen wasmachine, droger,wifi,winkel .
prachtige locatie met rommelige indeling, leuke dierenweide en super mooie wandelroutes, we betaalden camper met 2 personen € 48,= per dag
Keurige heel mooi gelegen camping met goede voorzieningen. Camping is echter geen ACSI camping zoals wel vermeld staat in de App. we betaalden 120,=€ voor 3 nachten, camper-2 pers.
waren hier begin mei '24, keurige camping aan zee, net sanitair en we betaalden €50,= voor 2 nachten (camper met 2 personen)all incl.
keurige camping met ongeveer 30 camperplaatsen, wij betaalden hier in mei 24 met camper en 2 personen voor 2 nachten €72,= incl. douches gratis, geen kortingskaarten.
keurige nette camping bij het strand, met supermarkt en restaurant, keurig schoon

prachtige plek, sanitair sterk verouderd, betalen 24,€ voor camper+2 pers. incl elektrisch. echt een plek voor " ik vertrek" kunnen ze heel veel bereiken

zeer nette camping met privé toilet met was tafel. voor Actie tarieven zie foto met informatie
Sitecode: 72078
keurig nette camperplaats met verharde ondergrond, water en stroom bij elke plek, keurig sanitair met uitgang naar strand op 500 meter.
Perfecte plek om Taormina te bezoeken, zeer vriendelijke ontvanst ga niet fietsen of wandelen vanaf deze plek want dat is bijna onmogelijk, ze brengen je naar de stad of strand en als je belt zijn ze er met 10 minuutjes om je op te pikken. Keurig schoon, niets op aan te merken, zelfs oordopjes worden verstrekt voor het rumoer van de snelweg als je wilt.
prachtige locatie, eens met alle voorgaande lof maar rijdt eerst naar Pompeii en zet dan je locatie aan naar deze camping anders rijdt je hopeloos vast
mooie plek met alle voorzieningen voor 25,= € per nacht (05-22)
vriendelijke mensen, bio winkeltje aanwezig. we betaalden 30,= € voor 1 nacht. Bij ons zouden ze zeggen: wat een troep!!!
keurige plek met goede en schone voorzieningen. Bushalte dichtbij en voor 5,60 een dagkaart voor alle bussen en trams. wasmachine 2,= en droger 3,= en staanplaats 22,= incl. elektra, water en lozen. 'smorgens bakker op de camping.
prachtige plek aan het water naast het centrum, met watertappunt , stort chemisch toilet en openbaar toilet op 100 meter.
prachtige plek, vriendelijke mensen wat ouder maar schoon sanitair
wij zijn de eerste gasten (4-8-20) van deze camperplaats, mooie locatie, in het centrum en toch rustig. Water nog halen in de paardenstal, stroom aanwezig en de overige voorzieningen nog in aanleg, kan heel mooi worden

prima camperplek, nog bezig met uitbreiding sanitair, mooi fietsen en wandelen, uitstekende WIFI
keurige camping, ze snappen hier hoe Corona hygiëne maatregelen werken, prima uitvalsbasis voor vele fietstochten in de buurt, komen zeker nog eens terug.

stonden hier 18 juni 2019, tarief 1,= Euro/uur tussen 08 en 24 uur, van 00- 08 uur gratis. tarief geldt van 15/6 tot 15/9.
prachtige ligging, sanitair vernieuwd maar niet onderhouden, douches hangen er bij, haken van de deur etc. betaalden juni 2019 20,= Euro + 3,= Euro stroom per dag.( Camper met 2 pers.)
prachtige locatie bij mooi klein strand, toilet en koude douche aanwezig
Super mooie locatie, echter werden s'morgens door de politie gefotografeerd en weggestuurd.
prima plek, mooi groot zwembad aan het strand met ligstoelen en aqua gym, waren hier in mei 2019, betaalden 16,= met Acsi kaart incl. stroom, zwembad, water.
mooie plek aan zee, halfuur wandelen naar dorp langs grote weg. betaalden 2 personen met camper 11,44 incl. bel. , water 4,=/10min, stroom per 2 uur dus duur!!
prachtige plek, super mooi strand en surfers maken het uitzicht compleet.
Mooie besloten camperplaats, veel laaghangende takken van olijfbomen waardoor mogelijkheden beperkt, betaalden in mei 2019 16,= (camper+ 2 personen)
waren hier mei 2019, betaalden 24,= incl. elektra voor camper + 2 personen.
prachtige plek aan de baai, interpretatie van verkeersborden kunnen wij moeilijk begrijpen dus toegestaan? (zie foto)
Sitecode: 2077
waren hier mei 2019, camping met veel bomen, goed sanitair betaalden voor 2 personen met camper incl.stroom en douche 18,= Euro
je kunt water laden, en tanks legen maar overal verboden voor campers
Wij waren hier 9 juni 2018 en betaalden NOK 160, 2 personen, camper en elektriciteit. Ziet er keurig uit.
zeer mooi gelegen camperplaats, met toiletten, mooie zitjes vuilcontainers en overdekte BBQ plaats, jammer dat er geen drinkwater laadpunt is.
Fantastische plek om Hamburg vanuit te verkennen. OV boot stopt voor de deur, dagkaart OV € 11,80 voor 5 personen (boot, S- en U-bahn, bus). Bakker iets verderop, leuke restaurants direct achter camperplek. Het geweldige Speicherstadt op loopafstand of met OV boot. Leuk om drukte in de haven van zo dichtbij mee te maken. Aanrader!
waren hier vanaf 30 april 2017 een paar dagen, prima (kleine) plekken, goed en schoon sanitair, ACSI kaart niet meer geldig vanaf 1 mei. ook een rondrit naar de Sierra Nevada (40km) meer dan de moeite waard.
mooie plekken, veel groen, vlak aan zee, op loopafstand van de stad, goede gratis WiFi, schoon sanitair, kortom een perfecte camping.
Keurige camping met goede en schone voorzieningen, zelfs zeep op het toilet.