@Gerrit_E

Een locatie beoordeeldongeveer 1 maand geleden

We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid! We hebben drie fantastische dagen bij jullie doorgebracht en dankzij jullie het authentieke Griekenland ervaren. We komen zeker terug!!! Met vriendelijke groeten, Gerrit & Regine Voor alle kampeerders: het is open!!!!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

Een prachtige camping - zeer vriendelijke eigenaar - wij waren de eersten dit jaar - hopelijk ontdekken nog veel meer mensen deze plek 👍

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

Deze camping heeft alles wat je nodig hebt: Prachtige schaduwrijke plekjes onder de majestueuze olijfbomen. Onberispelijk onderhouden terrein, inclusief de sanitaire voorzieningen. We werden zeer hartelijk ontvangen door de eigenaren, die hun camping met veel liefde en passie runnen.

Een van de mooiste staanplaatsen die we ooit hebben gezien! Mama's eten was echt fantastisch! Omdat onze remblokken klaar waren, heeft de familie een workshop voor ons georganiseerd en ons daarheen gebracht - gewoon geweldig!!!!! Wat betreft de steile klim en afdaling - wie zijn stacaravan beheerst, heeft absoluut geen problemen!!!!

Wij raden aan. Super aardige vriendelijke baas. Keurig onderhouden en voorzien van alles wat je nodig hebt. Prijs / prestatie verhouding prima in orde, het is hier zeker een bezoek waard.