@Gerrit_Riezebos
- 2013
- Sunlight halfintegraal T58
- 2018
Prima plaats om te verblijven. Goede uitvalsbasis om de stad te bezoeken of om te wandelen of te fietsen.
Eén nachtje gestaan vanwege doorreis. Afgelopen zomer waren we hier al en daar beviel toen goed. Deze mening is onveranderd. Uitstekend eten in het restaurant en ‘s nachts een rustige omgeving om te overnachten.
Leuke plek om te overnachten. Wel het nodige verkeer over de weg waar het restaurant aan gelegen is. Prima gegeten, bedienend personeel en de uitbaters zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij.
Rustige plaats, nabij historische borgplaats Op Ewsum. Mooie uitvalbasis voor wandel- en fietstochten.
Prima plek om te overnachten. Goede uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen in de omgeving. Steek je de dijk over, dan loop je zo het leuke stadje in.
We hebben genoten van het Kerstarrangement. Goed en rijkelijk verzorgd door de enthousiaste eigenaar, eigenaresse en beide dochters. Ondanks de vrieskou konden we genieten van de omgeving. Het is bovendien goed toeven in de bijbehorende ijssalon. De cateraar waarmee men samenwerkt is een kers op de (ijs)taart. Rijkelijk gevulde ontbijtbox, brunchbox, 3-gangen diner (aan de camper) en Kerstdiner in de ijssalon. Absolute top!
Mooie camping, werden vriendelijk ontvangen. Aangezien ik de Franse taal niet machtig ben was het prettig dat we over en weer in het Engels konden communiceren. Sanitair ziet er netjes uit. Wat betreft de plaats waar we stonden, die mochten we zelf uitzoeken. Heerlijk tussen de bomen in het gras. Gelegen aan de Loire is de camping een prachtige uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten. Orléans ligt ca. 20 km verderop.
Hier gestaan van 9 t/m 11 (alleen) en van 20 t/m 23 juli (meerdere campers) 2025. Vriendelijke ontvangst, bescheiden maar prima sanitair. Uitstekende uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten en om te genieten van het Groningse landschap en de Waddenzee.
Wij stonden hier van 6 t/m 8 juli 2025. vriendelijk ontvangst, mooie plekken vlakbij de inrit van de jachthaven. Keurige sanitaire voorzieningen zoals je bij een luxe jachthaven mag verwachten. Grijswater storten is een uitdaging omdat de startput aan de hoge kant van de schuin aflopende straat ligt. Prima uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Medemblik is een leuke stad om re bezoeken.
Wij overnachtten hier van zaterdag 19 op zondag 20 april. Vriendelijke ontvangst, keurig sanitair. Locatie ligt ver van alle rumoer, zodat bij het ontwaken alleen vogels en een enkele koe te horen zijn. Wij waren op doorreis en hebben de omgeving verder niet verkend, maar sluiten niet uit dit later nog eens te doen.
Wij stonden hier van zaterdagavond 21 december tot maandagochtend 23 december 2024. De omgeving was erg nat, het is dus zaak goed op de verharde stroken te parkeren. Op zondag een interessante rondleiding gehad in het fort en in het bierlokaal lekkere biertjes geproefd. Een mooie plaats om te verblijven, zeker als je van wandelen of fietsen houdt.
Wij staan hier omdat wij deelnemen aan de Sallandse Vierdaagse. Uitstekende plaats, niet ver van het centrum van Raalte. Keurige plaatsen, schoon sanitair. Van harte aanbevolen.
Wij stonden hier van 30 juli tot 1 augustus op een mooie plek aan de Weser. Deze plaatsen liggen aan het doorgaande fietspad, maar dat levert geen overlast. De plaatsen aan de rivier zijn mooi ruim, het sanitair is netjes en schoon. Er is een ontbijtservice waar wij geen gebruik van maakten, maar wel hoorden dat dit van goede kwaliteit is. De bistro is helaas niet de gehele week geopend. Medewerkers zijn vriendelijk en attent.
Prima camping dicht bij het oudste stadje van Scandinavië. Camperaars die hun vistuig meehebben kunnen hier hun hart ophalen, maar ook de liefhebbers van de Deense/Scandinavische geschiedenis. Ribe is het bezoeken meer dan waard. wij stonden hier twee nachten, maar komen zeker terug om de omgeving te ontdekken. Prachtige natuur!
Als camperaar beveel ik dit alleen aan als tussenstop. De plaats is niet heel goedkoop, maar de voorzieningen zijn picobello. Prime voor liefhebbers van het wad. Vooral opletten welke voorzieningen je afneemt. Wij letten niet op en betaalden ook voor spa of strandstoelen (ik twijfel wat het was) maar daar maakten we geen gebruik van. De indeling is wat rommelig, alles boven op elkaar, maar de ontvangst is bijzonder vriendelijk en meedenkend.
Mooie camperplaats. Wij hebben daar twee nachten gestaan. mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Het mooie en gezellige Harderwijk op een steenworp afstand. De plaatsen zijn groot genoeg en de ontvangst is prettig. Dit is overigens het derde achtereenvolgende jaar dat we hier staan.
Slechts een nacht verbleven op deze leuke rustige camping. Ontvangst was hartelijk, informatie over de mogelijkheden in de omgeving prima en het local gebrouwen biertje op het terras heerlijk. Het restaurant is niet erg groot dus snel volgeboekt hetgeen ongetwijfeld iets zegt over de kwaliteit van de kok, maar dat hebben we dus niet kunnen ervaren. Wij gaan hier nog eens terugkomen.
Sitecode: 20675
Gastvrij ontvangst, keurige sanitaire voorzieningen. De camperplaatsen zouden wat mij betreft een meter breder mogen zijn. Voor een overnachting is de ruimte groot zat, maar als je wat langer blijft om de omgeving te verkennen, dan is iets meer ruimte om de luifel uit te zetten fijn. Voor ons overigens geen reden om daar weg te blijven.
Uiterst vriendelijke ontvangst. Op het moment dat wij arriveerden waren de zoons des huizes juist doende per fiets richting Loppersum te trekken, maar zij namen direct tijd en moeite om ons de gang van zaken uit te leggen. Niet veel later kwam ook de eigenaar zelf nog even kennis maken. De camperplaats is ideaal voor de camperaars de weinig behoefte hebben aan luxe.
Plezierige camperplaats, netjes ingericht en schoon. Ontvangst allerhartelijkst, waarbij al direct uitleg werd gegeven over de mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Toeristische highlights weren meteen aangegeven. Omgeving prachtig. Uitstekende plek voor de echte camperaar.
Aangenaam ontvangst. Nette plaatsen. Rustige locatie.
Rustige plek. We stonden hier de nacht van 24 op 25 december. Mooie omgeving om te wndelen en te fietsen. We gaan hier terug komen.
Prima plaats als je de stad Groningen in wilt. Uitstekend te doen per bus of fiets.