@GerryenGijs
- 2017
Bovenkant!
Zie vorige reviews 2025. Prima plek aan doodlopende straat, dus erg rustig. Ruime plekken, sommigen zonder stroom. Geen afscheiding, dus bij drukte weinig privacy. Niets voor kinderen. Gramsbergen en Hardenberg vlakbij en beide een must see.
zie vorige reviews: helemaal mee eens, wel een minpuntje is de plek voor de afwas ( alleen koud water) en het chemisch toilet dicht bij een camperplek, wat storend kan zijn voor diegenen die daar eventueel staan, en douche en toilet is ( nu nog ) één ruimte . Fijne omgeving om te fietsen via prima aangegeven knooppunten en veel bezienswaardigheden in de omgeving.
Leuke camping met ruimte voldoende en vriendelijke ontvangst. Beheerder heel behulpzaam. Vlakbij een varkenshotel , en als daar de ramen opengezet worden, is dat te merken aan het aantal vliegen . Prima omgeving voor te fietsen ( knooppunten routes vollop verkrijgbaar bij beheerder) en leuke stadjes zoals Kessel en Baarlo vlakbij.
leuke camping met afgebakende plaatsen, apart van de vele vaste huisjes. visvijvers vlakbij, ook een groot graanverwerkingsbedrijf, maar daar geen hinder van, ook niet van de trein. naar st omer langs het kanaal . in st omer zeker naar het Office de Tourisme gaan; ligt prachtig naast de kathedraal. ook de bibliotheek is zeer de moeite waard, zeer zeker de oude zaal
grote camping met veel vaste gasten, die wellicht van paarden houden. aan een klein meer, goede WiFi ( wel om vragen), douches met muntjes van €0,50, toiletten en wasgelegenheid oké, wel wat verouderd; wat zeker geldt voor de receptie en crea-ruimte. oké voor kort verblijf en bezoek aan Munster ( 17 km op de fiets).
Sitecode: 2088
Bij toeval deze camping opgereden en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Mooi aangelegd, prima sanitair, voor elk wat wils en idd gemakkelijk met de fiets naar Mont St Michel. Aanrader!
wat een feest van herkenning om Nicolas met zijn brede grijns en 10 talen door elkaar weer te mogen zien. qua camping is alles al gezegd, maar hier zijn voelt weer als een warm bad. aanrader!
alle vorige reviews kloppen, alhoewel we nog maar net zijn aangekomen, dus nog niet alles kunnen checken, maar het geeft direct een goed geval. Super aardig, die Nicolas, en zeer behulpzaam.

Aparte velden voor campers en caravans, zodat je naar behoefte reuring of rust kunt zoeken. De vaste gasten hebben een eigen gedeelte ( houten woningen) en sommigen staan er met hun caravan verspreid over de rest. Goed en mooi sanitair, douchemunten € 0,55 -WiFi redelijk -verder alles aanwezig, zij het niet “overdreven” Balk en Sloten vlakbij.
Apart: een camping midden in een dorp. Als je geluiden uit het dorp wegdenkt ( niet hinderlijk overigens ) , lijkt het een gewone kleine boerencamping ergens in den lande. Vriendelijke ontvangst, net sanitair, winkels en horeca vlakbij. Verder “normaal” met ruime plekken op een veld. Geen privacy derhalve. Mooie fietsomgeving, Leuk voor een kort verblijf.
Mooi aangelegde camping, weinig opsmuk, dus nog authentieke bebouwing. Ideaal om Zwolle per fiets te bezoeken. Camping ligt praktisch aan de route. Kleine 3-par golfbaan vlakbij . Rondje Zwolle is een aanrader, de stad trouwens ook met de Fundatie, de bibliotheek en Librije. Fietsvriendelijke Hanzestad, kortom : top!
Niks mis mee voor 1 à 2 nachten om het Historial te bezoeken. Inderdaad oud, maar schoon sanitair en een supervriendelijke jongen aan de receptie. Ruime plekken en dichtbij het centrum . ACSI prijs € 12,00 incl WiFi.
Hoewel gedateerd, is het een prima plek om Peronne en dan met name het Historial de la Grande Guerre te bezoeken. Alles op loopafstand. Vriendelijke ontvangst en gaf zelf al aan dat het met ACSI goedkoper is. Top!
Leuke camping op fietsafstand van Arcachon en La Dune de Pilat, de hoogste duin van Europa. Sanitair, douches dik in orde, ruime plaatsen met veel privacy, rustig. Omgeving is vergeven van de oester-kwekerijen , en de havens bieden veel restaurants waar je die en andere visjes kunt eten. Strand dichtbij, kortom: een echte kustplaats, zeker Arcachon!
Te duur voor het gebodene. Veel vaste plaatsen ( waarvan veel een rommeltje ), weinig ruimte om te parkeren, behalve dan de eerste rij direct voor de slagboom van de camping . Estella valt tegen, kortom: niet de moeite waard. De hond waar men het over had: die blaft nog steeds🤨
Alles is gezegd. Niets aan toe te voegen, dan alleen dat Burgos een hele mooie, gezellige stad is ( zeker in het weekend )en met een werkelijk prachtige kathedraal. Een must!
Helemaal top. Als zelfs een caravan deze plek opzoekt, dan moet het toch wel iets hebben, nietwaar? De vriendelijke juffrouw bakte zelfs een brood voor ons af in de oven in de receptie, toen we ‘s-avonds terug kwamen van ons bezoek aan het Guggenheim museum.! Klasse! Bilbao zelf: niet veel bijzonders.
Mooie camping met ruime plaatsen, sommige met uitzicht op zee. Alle voorgaande informatie klopt. Een minpuntje : WiFi € 5.00 per dag, terwijl bij het oergezellige strandtent de WiFi gratis is. Fietsen wordt afgeraden, maar wandeling naar St Jean de Luz is geen straf. Gezellig stadje.
Hier terecht gekomen, omdat de camping in Les Ponts de Cles nog niet open was ivm nieuwe eigenaar. Zeer rustig, gedateerd maar schoon sanitair en een vriendelijke eigenaar. Op zijn aanraden naar Behuard gefietst, wat zeker de moeite waard was. Een piepklein bedevaartsoord met oude huisjes en een mooi kerkje. Oké voor max 2 nachten, want weinig reuring en geen vertier op loopafstand
Mixed parking met gemarkeerde camperplaatsen. Niets bijzonders en inderdaad langs een redelijk drukke weg, waar we 's nachts niet zoveel last van hadden. Groot winkelcentrum en een MacDonald vlakbij, waar je ook van het toilet gebruik kunt maken, indien gewenst. Voor een tussenstop oké, Beauvais niet bezocht, dus geen orde
Alle vorige beoordelingen kloppen, echter wij hadden geen last van de vliegtuigen en de weg naar het strand is gemakkelijk te vinden. Vergeleken met Egmond aan Zee is Castricum maar een “eenvoudig” strand, maar desalniettemin een prima plek om te vertoeven. De fietswegen in de omgeving zijn mooi en bieden een gevarieerde blik van bos, duin en landbouw/bloementeelt. Kortom: een prima plek!
Eenvoudig, maar desalniettemin een prima plek om vanuit hier de omgeving te verkennen. Zelfs Leeuwarden is binnen fietsbereik (35 km ) langs leuke plaatsjes, waterwegen en ophaalbruggen, wat zo typerend is voor Friesland. Vriendelijk ontvangst , leuke gemeenschappelijke ruimte en Bolsward op loop/fietsafstand . Voor een kort verblijf oké
Wij kunnen ons helemaal vinden in de meest recente beoordelingen, behalve een. Lawaai valt mee en wij kregen bij aankomst de toezegging dat, als het verblijf korter zou zijn, het teveel retour betaald zou worden. Door schuine plaatsen voor de campers veel privacy. Echt een aanrader!!
Beoordelingen kunnen heel verschillend zijn . Wij vonden het nl geen leuke plek, omdat de omgeving niet echt uitnodigt om leuke fietstochten te maken op normale fietsen. ( Zijn we uitzonderingen?) De jongens doen hun best er iets van te maken. Het dal is omringd door bos, dus je ziet niks. Sombere uitstraling, dus wij zijn de volgende dag weer vertrokken. Voor rustzoekers en wandelaars ok.
Camping heet eigenlijk Inselcamp Kollersee. GPS coördinaten kloppen wel. Eerste indruk: een rommeltje, geen begroeiing en in the middle of nowhere. Echter: sanitair binnen krijgt een dikke tien. Broodjesservice ok, de beloofde bistro is nog steeds in aanbouw en geen winkels in directe omgeving. Ottersdorf ? Ligging aan meer, fietsen naar Speyer ok en als het pontje vaart, via Brühl wel snel terug.
Niet echt een “ gezellige “ plek, maar prima voor een nacht en bezoek aan Strassbourg . Camper weggezet en met de fiets eerst Kehl ontdekt ( viel niet tegen en lekker gegeten bij de Griek Aleksandros ) en de volgende dag Strassbourg . Europees Parlement was helaas niet open voor bezichtiging . CP wordt ,s-avonds vroeg gecontroleerd op betaling. Bakker komt op bezoek!
Camping heet Inselcamping Kollersee en het was niet duidelijk waarom de naam anders was opgegeven . Bij aankomst eerste indruk van een rommelige camping, maar dat komt door de nog steeds in aanbouw zijnde voorzieningen. Sanitair binnen krijgt een dikke 10. Verder geen schaduw , nog geen WiFi, nog geen bistro etc, dus prijs/ kwaliteit verhouding scheef. € 31.00 is teveel!,
Als je alleen wilt parkeren voor een bezoek aan de stad, neem dan niet de camperingang, want anders betaal je toch de 12 Euro die voor campers voor een nacht geldt!
Prima plek aan Friedberger See om vanaf hier zowel Friedberg als Augsburg met de fiets te bezoeken. Het meer is een plek waar je goed kunt vertoeven vanaf de camperplaatsen en je kunt gebruik maken van het toilet aldaar . Best netjes en je kunt ook douchen( weliswaar buitendouches met koud water, maar toch....) In het buitengebied gelegen, dus erg rustig.
Prima uitvalsplek om met de fiets naar Rothenburg te gaan. Ca 20 km over de normale weg ( niet druk ) of over de fietsroute die goed wordt aangegeven . Vorige omschrijving klopt helemaal. Erg rustig; het enige lawaai was de haan, die niet alleen ‘s-morgens hard kraaide, maar zo’n beetje de hele dag.🤨
Mooi aangelegd, ruime plaatsen en een beetje privé . Geluidsoverlast valt mee. Zijn per toeval hier gekomen, dus voor een overnachting prima plek in ons geval, verder niets gezien van het stadje en haar bezienswaardigheden.
Prima plek voor max. 7 meter, anders eventueel dwars zetten, wat dan weer officieel niet mag. Geen faciliteiten, maar in de sporthal zijn er toiletten en kun er je tot 21.30 uur koffie etc krijgen. Geen last van de trainingen van de hockey-velden.
Sitecode: 19766
Alles wat er al over geschreven is klopt, alleen de bazin is nogal strikt in de vertrektijd en de tijd dat het sanitair gedaan moet worden, maar dat is misschien juist nodig om zo'n goede beoordeling te krijgen. Verder alles prima. Top locatie om Luxemburg-stad te bezoeken.
Prima plek om de stad Ieper en haar omgeving te verkennen op de fiets. Toegang per bankpas of creditkaart en met dezelfde kaart weer weg binnen max. 48 uur! Ligging rustig aan een visvijver en centrum Ieper op ca. 2 km. Voor het geld hoef je het niet te laten.
Mooie camping, goed sanitair en prima douches. Terecht dat deze camping 5 sterren heeft. Een groot nadeel is, dat de weg naar Honfleur een kort, steil stuk heeft, wat beklommen moet worden ( fiets ) op de terugweg naar de camping😕 Niet leuk na een heerlijke maaltijd en een glas wijn😕