@GerryenGijs
- 2017
Juni 2026
Bovenkant!
Zie vorige reviews 2025. Prima plek aan doodlopende straat, dus erg rustig. Ruime plekken, sommigen zonder stroom. Geen afscheiding, dus bij drukte weinig privacy. Niets voor kinderen. Gramsbergen en Hardenberg vlakbij en beide een must see.
zie vorige reviews: helemaal mee eens, wel een minpuntje is de plek voor de afwas ( alleen koud water) en het chemisch toilet dicht bij een camperplek, wat storend kan zijn voor diegenen die daar eventueel staan, en douche en toilet is ( nu nog ) één ruimte . Fijne omgeving om te fietsen via prima aangegeven knooppunten en veel bezienswaardigheden in de omgeving.
Leuke camping met ruimte voldoende en vriendelijke ontvangst. Beheerder heel behulpzaam. Vlakbij een varkenshotel , en als daar de ramen opengezet worden, is dat te merken aan het aantal vliegen . Prima omgeving voor te fietsen ( knooppunten routes vollop verkrijgbaar bij beheerder) en leuke stadjes zoals Kessel en Baarlo vlakbij.
leuke camping met afgebakende plaatsen, apart van de vele vaste huisjes. visvijvers vlakbij, ook een groot graanverwerkingsbedrijf, maar daar geen hinder van, ook niet van de trein. naar st omer langs het kanaal . in st omer zeker naar het Office de Tourisme gaan; ligt prachtig naast de kathedraal. ook de bibliotheek is zeer de moeite waard, zeer zeker de oude zaal
2023
grote camping met veel vaste gasten, die wellicht van paarden houden. aan een klein meer, goede WiFi ( wel om vragen), douches met muntjes van €0,50, toiletten en wasgelegenheid oké, wel wat verouderd; wat zeker geldt voor de receptie en crea-ruimte. oké voor kort verblijf en bezoek aan Munster ( 17 km op de fiets).
2022
Sitecode: 2088
Bij toeval deze camping opgereden en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Mooi aangelegd, prima sanitair, voor elk wat wils en idd gemakkelijk met de fiets naar Mont St Michel. Aanrader!
wat een feest van herkenning om Nicolas met zijn brede grijns en 10 talen door elkaar weer te mogen zien. qua camping is alles al gezegd, maar hier zijn voelt weer als een warm bad. aanrader!
2021
alle vorige reviews kloppen, alhoewel we nog maar net zijn aangekomen, dus nog niet alles kunnen checken, maar het geeft direct een goed geval. Super aardig, die Nicolas, en zeer behulpzaam.
2020
3 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden