@Gersadie
- 2021
- Fiat Ducato Ducato
- 2013
- Buscamper
Afgelopen weekend onze camper meegenomen naar deze mooie camping op het wilde en prachtige schiereiland Sheep’s Head. Met onze dochter en kleinkinderen hebben we het prachtige landschap van West Cork verkend. Chris en Marie zijn zeer gastvrije gastheren en de kinderen genoten van de geiten en varkens, vooral tijdens het voeren. Genoeg ruimte hier met leuke speelplekken en zeer goede toilet-, douche- en keukenfaciliteiten, onberispelijk onderhouden.
Zeer goede camping, € 32 voor een camper voor twee personen inclusief elektriciteit en water. Ruime plaatsen en alle voorzieningen in toilet/douche/wasruimte/keukenblok. Handig bij het hotel en 4 pubs met geweldige muziek en redelijke prijzen voor maaltijden. Doolin voldoet aan alle eisen!
De mooie lagere parkeerplaats vlak bij de kust heeft geen barrière en deed het prima voor ons na aankomst gisteravond. Er staan al twee andere campers. Tot vanochtend hadden we het bord met veel regels niet opgemerkt, waaronder 's nachts niet parkeren! Het werd vanochtend erg druk met mensen die arriveerden voor een parkachtige run en we vertrokken zodat we niet door auto's zouden worden ingesloten.
Heerlijk rustig plekje aan de haven met veel ruimte. Nog een paar campers daar. Heerlijke maaltijd in nabijgelegen hotel. Goede prijs en goede service. Keuze uit twee fijne pubs nabij parkeerplaats. Een paar leuke pinten met vriendelijke service. Ongelooflijk mooie locatie in Killary Harbour, Leenaun voldoet aan alle eisen.
Mooie parkeerplaats met uitzicht op de jachthaven van Lough Bofin aan de rivier de Shannon. Handig toiletgebouw met Waterways Ireland smartcard. Zoetwaterkranen op jachthaven. Leuke vriendelijke pub / restaurant in de buurt.
Mooie locatie aan de kade nabij een 16 boogbrug over de rivier de Shannon. Zoetwater kraan. Gratis toiletten in de buurt plus douches met de Waterways Ireland-kaart. Nabijgelegen pub met veel karakter (en karakters!)
Mooie, speciaal gebouwde lucht in de jachthaven aan het meer waar de Shannon uitmondt in Lough Derg. Alle 18 plaatsen hebben elektrische aansluitingen, zeer zuinig met de Waterways Ireland-kaart. Toiletgebouw 24/7 open met douches op 2 units van dezelfde kaart. De gemeente haalt gratis huis-aan-huis afval op! Veel wandeltochten in het enorme bos in de buurt. Portumna Castle en Workhouse Museum aanbevolen.
Gratis parkeerplaats met prachtig uitzicht op Lough Dearg. Handig toiletgebouw dat altijd beschikbaar lijkt te zijn. Afzonderlijk drie doucheruimtes - werkt prima met 10 minuten warm water voor 2 eenheden van 10 eenheden Waterways Ireland smartcard. (ca. € 6,50 bij zeer goede pub/restaurant in de buurt). Dat is € 1,30 voor de douche van 10 minuten.
Geweldige locatie aan de oevers van de rivier de Barrow met mooie wandelpaden in de buurt. Als je je energiek voelt, is de Barrow-jaagpadwandeling naar het mooie St. Mullins (8 km enkele reis) adembenemend. De hub is erg handig voor de stad Graiguenamanagh. Behulpzaam personeel en een goede prijs voor € 12 per nacht met veel elektrische aansluitingen voor € 5 per nacht extra. Douches € 1.
Verbleven hier in "Dick's Field" voor drie nachten afgelopen weekend. Fijn zeezicht en het mooie weer hielpen mee. Beheerd door Dick en zijn zoon, erg prettig in de omgang. Ardmore heeft veel te bieden, waaronder een mooi strand, een prachtige wandeling langs de kliffen (circa 4 km), goede eetgelegenheden en leuke pubs. € 15 per nacht (€ 5 voor optionele elektriciteit in slechts enkele plaatsen). We verbleven er vorig jaar ook en hopen er op zijn minst een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.