@Gert---Gaby
Effe verduidelijken, water is geen drinkwater. Men mag enkel overnachten onder de bomen tegenover het kasteel en daar heb je geen uitzicht. wij stonden tussen de picknick tafels en dat was ok.
Mooie plaats , klote ingangssyst. Met de app kan je boeken vanaf de volgende dag. Je kan boeken voor morgen, betalen en dan via de mail van deze boeking, boeken voor vandaag. Via de automaat kan het enkel vanaf twee nachten. Oplossing: druk op de knop om buiten te rijden en ga gratis staan, zonder stroom. Voor brood om 0930 HR bij de winkel of je hebt er geen meer. In de lokale bar/restaurant zien ze ons liever nt en dat laten ze goed merken
Ondertussen een plaats van campingcarpark. 12€ all incl. niet oprijden langs de kleine weg onder de plaats maar langs boven. vuilbakken overvol.
Vandaag met de fiets de route verkend. Perfect mogelijk met eender welke camper. Toegangsweg is volledig vernieuwd, voorzichtigheid is wel nodig en maar panikeurs kunnen er beter wegblijven. 11 euro PP, 9 euro PP/dag voor een week en 7 euro PP als je een maand blijft.
goede, mooie onderhouden plaats, vriendelijke beheerder, toffe bar. Wc in horeca gebouw 24/7 geopend. Prijzig maar niet voor de regio. Incl taxen 24,4 euro incl stroom
Reviews verouderd, er is ook maar één camperplaats en geen twee. Lees mijn review op andere plaats.
Effe verduidelijken, kleine plaatsen en je mag niet kiezen . Prijs is nu pp : 10€ en €3,10 taks + €1 vuilbak per camper. dus voor twee personen €27,20. Voor de €10 pp krijg je een waardebon om dezelfde dag of ontbijt de volgende morgen te gebruiken in de Alm. Prijs van het ontbijt hangt niet uit.
Verder gereden. Spijtig voor zo een mooie plaats dat alles ondergescheten is door de eenden.
Hier is geen camperplaats. Als je het straatje in draait moet je achteruit terug. De camperplaats ligt tussen de grote weg en de Ahr schuin over de Penny.
Het sanitair zijn ze aan het vernieuwen. Voor ons een mooie plek met vriendelijke uitbaters. Mooi uitzicht. Wij zijn met aanhanger kleine 12 meter lang. Niks steil of smal gezien.
Prachtige plaats, weg uit de drukte. Staan hier nu met twee campers. Vijf km naar zee en dorp.
volgens andere Infosites kan men hier wel overnachten. Als er iemand in de review zet dat het niet mag/ definitief gesloten is komt er geen kat meer.
prachtige plaats met schoon sanitair. camping sluit dit jaar op 30 september
Zeer mooie camping, maar opgepast. De camping kost geen 25 BAM maar 25.5 euro. De prijzen in het restaurant swingen de pan uit. 3,5 euro voor een lokaal biertje. 4 euro voor een slaatje en 13 euro voor een schotel varkens slow cooking vlees. Das het dubbele dan in het stadje. Tevens weet je nt wat je betaalt want alles wordt op je rekening gezet en je betaalt bij vertrek.
Dit kan je geen camping noemen. De sanitaire blok zou moeten gesloten worden. Dat zoiets nog open mag is onbegrijpelijk. Enkel als je naar Athene wil kan je hier stoppen en je eigen sanitair gebruiken. Ze profiteren ervan dat er niets anders in de buurt is. De stadscamping in Athene staat steeds vol en kost 35 euro.
Toch een 20 plaatsen beschikbaar, mensen werken hard en zijn vriendelijk. Prijs nog steeds hetzelfde. Klein zwembad, sanitair ok.
mooie plaats, stroom 1€ per kW wat veel te veel is. plaatsen niet afgebakend waardoor er gewoonlijk maar zeven I. p. v. acht kunnen staan zo'n komt tegen de avond van de verkeerde kant, dus geen schaduw. indien men de stroomprijs Veem inderdaad en de plaatsen afbakening vijf sterren
Ik hoop da elke zot die hier verder rijdt omdat het 6 € kost achteraf denkt: had ik hier maar blijven staan. Top plaats en zeker als je weet dat de camping even verderop in opdracht van de stad de paats beheerd
Op google maps vind ik een foto terug van augustus 2022 dat er hier campers staan. Dus indien er iemand in de buurt komt, vul maar aan.
Plaats is te duur geworden. Vanaf half Oktober kan je niet meer op de onverhard staan en is de charme van Charmes weg. We hadden al betaald want anders hadden we uitgeweken naar Pont a Mousson of Thahon les Vosges. Komen hier al 15 jaar maar dit is de laatste keer denk ik.
Mooie plaats, maar tafels of stoelen niet toegelaten. 11 euro om in Spanje binnen te moeten zitten...sorry hoor dan maar ACSI voor 7 euro meer
Ik ben echt heel blij dat deze camping zoveel geld wil uitgeven om in de ACSI gids te staan. dit halen ze er nooit uit dus wij zijn er goed mee. idd veel vaste maar allemaal vriendelijk. Had zeker niet het idee bekeken te worden. Integendeel. In de streek is er niets tenzij je in je camper blijft zitten. Grote plaatsen en sanitair zeker ok.
Op de oude plaats staat nu een bord, verboden voor campers. De nieuwe plaats is open voor 11 euro maar een heel gedoe om je te registreren en verboden tafel of stoeltjes buiten te zetten.
foei foei, alle borden van kilometers op afstand staan er en dan kom je er aan en hangt er een bordje gesloten. één ster is al te veel.
Alleen gestaan. Kost nu 8 euro en 5 voor stroom. Rustig, goed geslapen. Water en lozen inbegrepen. ALLES heeft hier zijn tijd gehad ook de twee onbewoonde stacaravans die hier staan
netto c
In tegenstelling tot vorige review. Geen stroom op de voorste plaatsen en GEEN goed betalingssysteem. Cash betalen maar de automaat neemt geen briefjes van meer dan 20 euro aan. dus zorg dat je genoeg kleine briefjes hebt. Geen betaling met de kaart is niet meer van deze tijd... Te kleine plaatsen waardoor sommige campers schaamteloos gewoon twee plaatsen innemen
spijtig genoeg moet je uw vuil meenemen een container zou moeten voor 6€
mooie plaats maar een lul van een platzward. kwam naar ons toe en omdat we niet gebeld hadden zei hij dat alles gereserveerd was. Dan gaf hij de Duitser achter ons wel een plaats en kwam ons zeggen dat we mochten blijven als we de aanhangwagen op de parking zouden zetten. Aan deze spelletjes doe ik niet meer mee, heb hem dat uitgelegd en ben verder gereden.
Ik denk dat de review van Sjaak b over een andere plaats gaat. Geen abnormale geluidsoverlast en ik zie ook niet op welke parking hij zou gestaan hebben. Top plaats.
Geweldig vriendelijke beheerders. Prachtige camping waar sterk gemoderniseerd wordt. Minpuntje, receptie gesloten tot 1500 hr.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. nette plaats met mooi zwembad
Prachtplaats, net sanitair en ongelooflijk lieve en behulpzame dame op het onthaal. Zelf plaats kiezen en plek genoeg. Brood kan besteld worden op het onthaal en ook toeristisch kaartmateriaal is er voorhanden. Op zondagavond werden we uitgenodigd om iets te drinken met de beheerster en de burgemeester. Camping kost 12 euro plus 0.20 per persoon tax. Stroom 3 euro. Wifi gratis
Goede camperplek. wel geluidsoverlast van de weg die er naast door gaat. In de weide omgeving echter niets te zien. zelfs geen bar of restaurant. Alle plekken zeer scheef.
Lelijke plaats en acht euro is teveel. Je kijkt uit op oude boten. In het dorpje niets te beleven. Wel rustig en weinig bezocht.
Prachtplaats maar niet aan de Semois. De rivier is een zijrivier van de semois. Ga door het hekje de weide in en 150 meter verder komt de rivier in de Semois.
Al meer dan een week houden 4 Fransen de 8 geasfalteerde plekken in het midden bezet. de rest van de plaatsen zijn te drassig.
Prima plaats. toch even meegeven dat het type stekker geschikt is voor 16 amp. Dit wil niet zeggen dat de zekering zo zwaar is. Het kan zijn dat je maar 6 of 10 amp hebt.
mooie plaats. Wij zijn toegekomen op 6/9/20 om 1 nacht te blijven en hebben ons op een plaats gezet die vanaf 10/9 gereserveerd was. Twee uur later kwam de beheerder het reservatiebordje veranderen want er had juist iemand telefonisch gereserveerd en moesten we van plaats veranderen. Voor mij heeft de beheerder de plaats weggegeven terwijl ik er al stond. We zijn verder gereden.
Toffe plaats. Enkel vrachtwagens van meer dan 3,5 ton mogen niet in de straat. Verbod telt niet voor campers +3,5T. Op 06/07/20 door Corona beperkt tot 40 plaatsen. Aantal lege plaatsen worden aan gegeven door betaalautomaat. Sanitair gesloten wegens Corona.
Zeer rustige camping. spot goedkoop. sanitair ok. klein minpuntje: rond 1800 HR ligt de camping in de schaduw. Tof meertje met twee bad strandjes. Vriendelijke uitbaters
Alle faciliteiten erg verouderd maar bruikbaar. Dame die het geld kwam ophalen had volgens mij nog nooit van covit 19 gehoord. Zeer veel lawaai door voorbij rijdende auto's op de naast gelegen weg of auto's en campers die in het midden van de nacht op de parking kwamen gereden.
Eigenaar zou een ongeval gehad hebben in het voorjaar, waardoor de werken (tijdelijk ???) stilliggen.
Even wat rechtzetten. Foto 4 - 5 is de tweede plaats, over de brug rechts waar je 6 euro betaald. Foto 10 - 11 - 12 is de camperplaats in Mayschoss. Gezien ik een cijfer moet geven volgende commentaar; rustigste plaats uit omgeving, niets te zien in het dorpje, geen inkoopmogelijkheden, geen voorziening. Vandaar het lage cijfer.
Top locatie. Spijtig genoeg stond er een minibusje voor personen vervoer in het midden van twee camperplaatsen. Maar het is gratis dus kan je hiervan niets zeggen
Mooie plaats. Water was half januari afgesloten zonder enige melding. Dus alle mensen die 50 cent sponserden, pech en kassa voor Malmedy. Met weinig budget zou de parking mooi kunnen opgewardeerd worden
Mooie plaats maar veel te duur. 15 euro in tijdens de wintermaanden, sneeuw of niet. Typische kleine Ardennen\\Eifel skipiste. Profiteren en zoveel mogelijk geld binnen halen. Betalen voor alles behalve 6 ampere stroom. Niets in de buurt. 5 tot 10 euro als er sneeuw ligt is een faire prijs.
Hier geweest begin juni 2015. Zeer vriendelijke mensen en zeer mooie plaats om te verblijven. Plaatsen aan het water mogelijk. Speciaal tarief voor openen camping half juni
Zeer fijne plaats, aan de andere kant van het dorp is een goede IMBIS waar je voor 7€ frites, schnitzel en salade kunt eten.