@Gert-en-Corrine
- 2019
geweldige locatie aan het ramsko meer. rust en stilte overheersen hier. sanitair dik in orde. supermarkt op 2km afstand. restaurant ramsko jezero (aanrader)op 3,5km afstand. verder gewoon genieten van de rust. fantastisch.
zoals het vroeger was. wij houden ervan. zeer hartelijk ontvangst, een rustig plekje uitzoeken, eenvoudig maar lekker eten in het restaurant. en vervolgens genieten van de stilte. deze gaan we onthouden als we weer eens op doorreis zijn naar het zuiden.
prachtige plek in landelijk gebied op het terrein van een paardenranche. alles netjes en ruim aangelegd. sanitair gebouw met wat krappe douches, maar wel schoon. goed restaurant met s’morgens een eenvoudig ontbijt voor €6 pp. zeer vriendelijk personeel. kinderen mogen tegen betaling een rondje op een paard over het park. begeleid door een meisje en een vrolijke groep honden. rijk gevulde visvijver. oftewel een aanrader.
heerlijk rustige plaats met alle voorzieningen. mooi sanitair gebouw met wc, douche, afwasgelegenheid, wasmachine €1,- en droger. vuil water afvoer en chemisch toilet afvoer. en zeker niet geheel onbelangrijk, een eigenaar met een zeer hoge gunfactor.
heerlijke rustige mini camping. ontzettend fijne, lieve eigenaar die je overal mee helpt. zoals al eerder vermeld, vonden we de douche, wc, keuken en wasmachine in 1 ruimte niet praktisch. wel heel netjes en heel schoon. wij hebben echt genoten. zondag ochtend stond er een mandje met eieren bij de deur. het zijn de kleine dingen die het doen.
prachtige plek midden in het groen. heerlijk rustig en een prima plek voor wandelaars en fietsers.
prachtige ruime, netjes onderhouden cp met goede voorzieningen op een zeer rustige locatie. ideaal om te wandelen of fietsen.
Sitecode: 19684
grote, goed verzorgde camping met mooie grote plaatsen. zeer nette sanitair die constant wordt schoongehouden. veel activiteiten op de camping en op het water. gelegen aan mooi zandstrand en dicht bij leuke plaatsen als Zaton en Nin.
wat een top locatie. zeer ruime verharde plaatsen met stroom, water en goede WiFi. prima sanitair. wie van rust, ruimte, wandelen en fietsen houdt, zit hier goed. wij gaan hier zeker vaker heen.
mooie ruim opgezette camperplaats met alle voorzieningen. heerlijk rustige omgeving om te wandelen en te fietsen.
wij zijn erg positief over deze plaats. sanitair is gewoon netjes en schoon. grote plaats met water en afvoer. zeer goede gratis WiFi verbinding aanwezig. heel veel wandel en fietsmogelijkheden met prachtige losloop gebieden voor de hond. geen last van druk verkeer omdat de camping aan het eind van een dood lopende straat zit. de plekken kunnen wat nat worden bij ZWARE regenval. dat is het enige negatieve wat wij kunnen bedenken.
Na een hartelijk ontvangst bij de receptie hebben we (ondanks de corona maatregelen)optimaal genoten van de rust en de ruimte op deze goed onderhouden camping. De plekken zijn ruim opgezet en het was heerlijk genieten.