@GertAschman
- 2013
Heerlijk rustige camping, vriendelijk ontvangst. We hadden een mooie plek aan de rand bij het weiland met prachtig uitzicht. Heerlijk warme douche en afwaswater. In plaats van 2 zijn we 6 nachten gebleven😆
Een prima ruime camperplaats met een eigen stuk gras. Schoon sanitair met heerlijk warme douche. WiFi was prima! Mooie omgeving om te wandelen of fietsen. Voor herhaling vatbaar!
Wij wilden hier 1 nacht staan, maar zijn uiteindelijk 4 nachten gebleven. Prima plekje, mede dankzij de aanwezigheid van heerlijk warme douches, warm water om af te wassen en een wasmachine + droger. Op loopafstand is een Spar supermarkt.
Sitecode: 52077
Met recht een gouden plekje! Heerlijk rustig, prima voorzieningen, grote plekken. Voor herhaling vatbaar!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Heel vriendelijke ontvangst en mooie rustige camperplaats. Prima prijs voor overnachting. Heerlijk gegeten bij de brasserie!
2022
Prima camping om de stad te bezoeken. Helaas was het personeel van de receptie niet bepaald vriendelijk bij aankomst. Later op de dag wilde ik even iets vragen (binnen de openingstijden) Er werd zonder 1 woord te zeggen een bordje met “gesloten” op de desk gezet omdat beide dames bezig waren met administratie o.i.d. Ronduit onaangenaam.
2021
3 foto's toegevoegd · meer dan 5 jaar geleden

Eind juni hier 4 nachten gestaan. Mooie camping in prachtomgeving. Zeer vriendelijk ontvangen door enthousiaste (Nld) eigenaar, heerlijk zwembad, broodservice, schoon sanitair. Op (ca 1 km) loopafstand van Beynac.
Medio juni 4 nachten hier gestaan. We werden vriendelijk ontvangen (buiten openingstijd). Jammer dat er een aantal negatieve reacties worden vermeld. Het sanitair is inderdaad wat verouderd en de grassprieten zijn niet allemaal even lang 😝, maar je kunt er heerlijk warm douchen, er is goed warm water voor de (af)was. Voor de €12,40 per nacht (2 pers.+camper) zien wij geen enkele reden tot klagen! Bakker, slager etc om de hoek. Leuke markt.