@GertBlok
- 2000
mooie verharde camperplaatsen, met stroom en alles wat he nodig hebt. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Wij hebben hier twee nachten gestaan en komen zeker nog een keer terug.
Beste, let op! deze cp kost 10€ + 0,50€ voor de app. Het informatiebord staat bij de loosplaats en niet bij de inrit van de camperplaats!
Eén ster voor de prachtig camperplaats en 4 sterren minder voor het constante geblaf van de honden (3) direct voor de CP en nog twee honden schuin achter. Voor iedere voorbijganger en geluidje slaan de honden aan. Jammer, mooie plaats maar wij zijn vertrokken.
Drinkwater tappunt defect. let op, de routeplanner stuurt je het verkeerde pad in, iets verder doorrijden.
is geen camperplaats meer. Het gehele stuk is afgezet met bloembakken. Het is nog wel mogelijk om water te lozen en innemen.
het is 10 oktober en het drinkwater is al afgesloten. verder een gewone parkeerplaats, handig voor een bezoek aan Uppsala stad, bus 2.
Wat wil een camperaar nog meer? grote plaatsen, zon of schaduw, mooie douches en toiletten, gezelligheid en betaalbaar! En nee, je hebt geen water of loosputje achter de camper, bij binnenkomst even lozen en bijvullen op de daarvoor bestemde plaats. Zin in pizza? kijk dan eens op de website. Wij hebben genoten.
Bericht gestuurd naar Handhaving. Camperplaats de boulevard. Als u de reviews leest van alle camperaars kunt u lezen wat hier s’avonds en s’nachts aan de hand is. Dealen, rondcrossen, lawaai, enz. Tevens zijn er veel meldingen dat handhaving niet ingrijpt. De reviews staan op Camper Contact. Graag hier iets aan te doen, deze dealersplek is GEEN visitekaartje voor de gemeente Bergen op Zoom.
Belangrijk! de Cp valt onder Pass’ Etappes ofwelCamping-Car park. Om hier te overnachten moet u een pasje kopen, dit kan bij de automaat. Let op! op de App van Camping Car park/ Pass’Étappes kunt u zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. Dit bespaart u misschien een trip voor niks.
Een grappige nette CP met douche en toilet. De gemeente vraagt een bijdrage van 5€, deze kan in de mailbox in het toiletgebouw gedaan worden. Op het memobord hangt informatie over de feesten, wij hadden geluk, live muziek en vuurwerk na. de plekken zijn idd smal, maar jongens toch, gun elkaar toch wat ruimte, houdt het schoon en stop die 5€ in de box dan blijven plaatsen zoals deze bestaan.
met dank aan de gemeente, ze hebben hun best gedaan om de camperaars dicht bij het centrum te zetten. mooie plaatsen aan het kanaal, niet alle plekken zijn even handig, de één is korter dan de ander, de wortels van de bomen hebben van het wegdek een buckelpiste gemaakt en pas op voor de banken op het gras als je een lange oversteek hebt. Mooi park en Château.
Wij hebben hier 5 dagen met plezier gestaan. Warme water douche en wasbakken, koud water bij de afwasplaats, lekker lozen, water innemen, elektra en dat allemaal voor niks. Een vrijwillige bijdrage wat gebruikt wordt voor schoolreisjes mag in de gleuf van het sanitairgebouw gegooid worden. leuk dorpje, er was kermis, een optreden, brocanterie, een prima bakker en een Spar.
Prachtige cp. Er zijn 3 percelen om te staan en je mag zelf kiezen, er zijn geen gemarkeerde plaatsen. Stroom of zonder, onder de bomen of langs het beekje. mooie nieuwe douche, toilet, afwas en zelfs kookplaten. streekproducten uit eigen tuin te koop en brood kun je bestellen. Echt fantastisch en dat voor maar 10€. Complimenten voor de eigenaren.
Wij zijn 04-08-2023 aangekomen en we zijn blij verrast. Ruime plaatsen tussen de appel en perenbomen, groen grasveld, gratis stroom, water, lozen en genieten van de rust. Wij hebben gekozen om verhard te staan omdat er behoorlijk veel regen verwacht wordt, en we staan prima in de luwte van de schuur. Er zijn idd geen douches en toiletten, staat ook niet beschreven. Een review moet gegeven worden op wat er is en niet wat er gemist wordt voor 10€.
alles aanwezig, lekker rustig, gemakkelijk te vinden.
Prima cp, alles er op en er aan, bekijk ook de officiële website voor meer informatie. Aanrader.
En bedankt camperaars, op veel plaatsen zie je dit gedrag! Ondanks dat er in de informatie staat dat camping gedrag niet is toegestaan denken mensen toch de regels te mogen overtreden. Op die manier houden wij geen “vrije” plaatsen meer over.
Fantastische camperplaats, aardige en behulpzame eigenaren. Alles netjes onderhouden en super schoon. Alle plaatsen hebben electra die op afstand/ app, aan en uitgezet kunnen worden door de eigenaar en ook het verbruik is te zien in de app. Stroom kost 0,66€ per Kw, douches zijn ruim en kost 1€ en er zijn 2 wasmachines en 1 droger, ieder 4€. De loos plek is van alle gemakken voorzien. Dorp op loopafstand, een echte aanrader.
Wijj staan hier van 12-12-2022 tot 02-01-2023. mooie gezellige camperplaats die bestaat uit twee verschillende plaatsen, de hoofdplaats is met alle faciliteiten, de ander zonder. Nadeel: drukke weg en heel veel blaffende honden, anders 5 sterren. Volgend jaar krijgt het veld waar nu geen faciliteiten zijn een up-grate met stroom e.d. Aardige behulpzame crew. Winkelcentrum op paar honderd meter en de stad op een paar km lopen.
Wat wil je nog meer, het is zoals al is beschreven een camperplaats met de faciliteiten van een camping maar dan een stuk goedkoper. Wij zijn 1 december aangekomen en hopen dat wij hier een tijd kunnen staan. Wij werden hartelijk ontvangen door een jonge dame die ons enthousiast begeleide naar de plaats, ze spreekt meerdere talen en is erg vriendelijk. Sanitair is schoon en alles is super netjes. Bedankt. Gert en Syl Blok
Wij hebben hier 25-12-22 voor een week gestaan. Macha, Martin en Ron hebben het goed voor elkaar, schoon sanitair, een zeepje, handdoekjes, mooie plaatsen en gezellig. Een echte aanrader, wel even bellen van te voren want het is heel druk rond de feestdagen. M&M, bedankt dat we gebruik mochten maken van jullie camperpark. Gert & Syl Blok
20-11-22. Aardige CP om de stad en kasteel te bezoeken. Jammer dat er om de hoek een woning staat met een aantal constant blaffende honden., anders was de score hoger. Gert Blok
11-11-22. Mooie CP zoals ook in de vorige reviews vermeld staan. Klein dorpje met kleine winkeltjes. Achter de CP staan een olijvenfabriekje die heel veel rook produceert. Wij zijn 1 nacht gebleven.
08-11-22. Prachtige CP. Wel eerst de Guardia bellen om de slagboom te laten openen. éénmaal binnen sta je op een betonnen ondergrond, er is water, stroom (400 watt) en je kunt lozen. Als je tussendoor weg wilt met de camper, kun je een pilon wegzetten. politie komt regelmatig je kenteken checken. Plaatsje zelf niet bijzonder, er is wel een supermarkt tegenover de CP.
07-11-22. Wat wil je nog meer? alles aanwezig behalve stroom, mooie plaatsen dicht bij het centrum. Op tijd komen want het is snel vol.
04-11-22. Grote mixparking met een gedeelte voor campers en bussen. Toegang is tegenwoordig gratis. Hele mooie Romeins dorp. Wij hebben hier veilig gestaan.
31-10-22. Prachtige CP, geen vaste plaatsen, gewoon gaan staan waar je wilt. Betalen via een automaat in de NL taal. water lozen en innemen gratis. Mooi gebied en een leuke plaats. Zeker een aanrader
29-10-22. Mooi CP, mooi stadje met veel kunstwerken. We zijn hier 2 dagen gebleven. Aanrader!
28-10-22. parkeerterrein voor campers zonder voorzieningen. Dorpje heb je snel gezien. Voor grotere campers lastig om het pad vanaf de weg in te draaien.
26-10-22. Schitterende CP. Alles aanwezig, schoon, netjes, camera bewaking en een mooie wandeling naar de sluizen. Zeker een aanrader!
24-10-22. Mooi CP maar het dorp is niks aan, pakhuizen met kaas, en in het naseizoen nep kazen. 1 ster voor de CP, een schuin aflopende parkeerplaats bij de vvv.
Wij waren hier 12-10-22 en hebben hier een week gestaan. Mooie plaatsen, schone toiletten en tegen betaling kunt u stroom nemen. De vee markt op dinsdag is leuk om mee te maken en het dorp heeft ook een weekmarkt. Leuk dorp en bakker dichtbij de CP.
Wij waren hier op 12-11-22. Mooie CP en alles aanwezig. De gemeente heeft de CP uitgebreid met een extra groot parkeerterrein voor campers.
10-10-22. Grote CP, er is een nieuw stuk extra aangelegd op twee niveau's. Mooie plaatsen en voldoende ruimte. Watertappen en lozen is mogelijk, containers staan op de hoek richting het centrum, staat ook op het info bord.Het stadje is echt heel bijzonder, vooral de kloof. Helaas konden wij niet beneden in de kloof wandelen i.v.m. film opnamen. Maar ook vanaf boven is het prachtig. Supermarkt op loopafstand en je kunt er gelijk goedkoop tanken.
07-10-22. Wat moeten we nog zeggen over deze camper plaats? Fantastisch! alles is aanwezig, fijne eigen plaatsen, stroom, water, lozen, en is gratis. Pas op met de ondergrond, de CP is een oude stadscamping bestemd voor caravans, tijdens regen wordt de klei zacht en zit je vast met de camper. Wij zijn tijdens een regenbui op aanraden van kenners ook maar naar een verharde plaats verhuisd. Zeker een aanrader en een leuk centrum. Gert & Syl
06-10-22. Prachtige CP, iedereen een eigen plaats en is met groen afgeschermd. Let op! als je niet zonder TV kunt, dan alleen op de eerste plaatsen gaan staan ivm de bomen. De omgeving is schitterend en je kunt heerlijk wandelen langs de sluizen en watervallen. De bakker stookt de oven nog met hout en verkoopt heerlijk brood. Zeker een aanrader. Gert & Syl
04-10-22. Mooie plaatsen op hoogte met uitzicht op een meer waar je omheen kan lopen. Er staat beneden nog een stuk ruïne en je kunt via een trap naar beneden en door het plantsoen wandelen. Alles verder aanwezig, wel weinig plaatsen. Er is een klein bakkerijtje, maar hij bakt heel lekker brood. Leuk om mee te pakken op doorreis, want er is verder weinig te beleven. Gert & Syl
02-10-22. Mooie CP om de oude stad te bekijken. Wel blokken nodig . Lozen en inname drinkwater en er is nog een apart gebouw met toiletten en een wasbak aan de buitenzijde. Door het " nieuwe dorp" loop je zo naar Bloedbad van Oradour sur Glane. Indrukwekkend en zeker de moeite waard. Gert & Syl
30-09-22. De gemeente wil heel graag dat je de plaats komt bezoeken, prachtige CP met alles er op en eraan en... gratis stroom! Het dorp is zoals een dorp met een supermarkt en twee bakkers. Wij hebben hier 2 dagen gestaan. Gert & Syl
28-09-22. Prachtige CP. Wij stonden tegenover het gemaal maar je kunt op diverse plaatsen langs het water staan. Mooie wandeling langs het kanaal en via de sluizen weer terug. Het gemaal is een klein museum dat gratis te bezichtigen is, wel bijzonder wat ze vroeger toch allemaal konden. Zeker een aanrader voor mensen die graag wandelen of fietsen. Gert & Syl
26-09-22. Mooie CP met veel plaatsen, die ook allemaal bezet waren einde van de dag. De CP ligt aan een prachtig plantsoen met een aantal vijvers. Stadje is leuk om doorheen te wandelen. Lozen, water innemen en containers. Een echte aanrader. Gert & Syl
24-11-22. Prachtige CP, privé plaatsen, ruim, netjes, barbecue, appelbomen, water, enz. Wat wil je nog meer. De appels hebben we gebruikt om in de pannenkoeken te doen.
23-11-22. Leuk om te overnachten tijdens doorreis, er is verder niet veel te beleven, je moet wel op tijd brood kopen want de (soort) bakker heeft niet veel voorraad. Gert & Syl
21-09-22. Het oogt een beetje rommelig maar het is een fijne CP, lekker rustig en we hebben lekker geslapen. Er zijn geen voorzieningen, dus vooraf ff tanken en lozen. Op 100 mtr van de CP is een educatief centrum en een gigantisch natuurgebied. Je kunt te voet of met de fiets naar de kust lopen naar Le Hourdel, mooie wandeling en mooie natuur. Gert en Syl
20-11-22. Prachtige CP, ieder een eigen plek afgebakend met een groen strook. Supermarkt op loop afstand. Dorpje niet heel bijzonder maar leuk om even doorheen te lopen. Gert & Syl
18-09-22. Mooie CP voor de doorreis, het dorp is niet bijzonder. Er is een publieke toilet op de CP, kunt er lozen en water in nemen. Gert & Syl
Wij waren hier 15-09-22 voor een paar dagen. Mooie CP en leuk stadje, zeker de moeite waard. Wel op tijd komen want toen wij er waren stonden er op den duur wel 40 campers. Jammer dat je niet meer kunt lozen of water innemen, er staan wel containers. Gert & Syl
Mooie cp, lange 220v kabel nodig. Er zijn geen 6 plaatsen zoals iemand beschreef in de review maar 5 plaatsen. Leuk dorpje waar je snel doorheen loopt. In de omgeving voldoende supermarkten op loopafstand.
Beste camperaars, wij zien steeds vaker dat er camperplaatsen worden toegevoegd aan de site terwijl dit totaal geen camperplaatsen zijn. Zo ook deze cp in Lanouee, een parkeerplaats van een begraafplaats is geen cp! `een eindje verderop is een groot parkeerterrein maar ook dat is geen cp! Er is een wildgroei van zgn camperplaatsen zoals parkeerplaatsen van supermarkten.
Sitecode: 52012
Gezellig ontvangst door de gastheer. douches, stroom en een veilige plaats om te overnachten. wij waren hier op 07-11-2021
Grote CP met alle voorzieningen. vriendelijk ontvangst en over alles is nagedacht. In en uit rijden met een pasje, er zijn 3 sanitair gebouwen met schoon sanitair en ruime douches, een ruimte voor de afwas en een aantal wasmachines en drogers. Diverse plaatsen zijn voorzien van een zonnescherm. Er zijn maar liefst 3 plaatsen voor het lozen en innemen van water. Complimenten aan de eigenaren. Gert en Syl Blok
13-10-2020 Prachtige CP, mooie plaatsen, zeer goed onderhouden, perfect sanitair, en ook niet onbelangrijk, super vriendelijke eigenaren! prima wifi en als je iets meer betaald mag je op een speciale plaats staan, je draait dan met camper met de zon mee! Kom eens kijken , geniet van een hapje, buiten staan allemaal fitness apparaten, ben je het zo weer kwijt🤗 Gert en Syl
Hier 3 dagen gestaan in augustus. Super mooie CP alles nieuw en perfecte kwaliteit apparatuur gebruikt. CP is nog niet helemaal af, er wordt nog een loos en inname plaats aangelegd. Tijdelijk kan men wel water innemen en lozen op een alternatieve plaats. Vriendelijke eigenaar en behulpzaam, zeker een aanrader.
Altijd een fijne Cp voor een tussenstop. Geen voorzieningen en lekker rustig.
13-02-2020, mooie camperplaats /camping. We staan in de winter en blijven hier 15 dagen staan. Vriendelijk ontvangst en zeer ruime verharde plaatsen met stroom en (zomers) water. Warme douches waar je voor 50 cent lekker lang kan douchen, schoon sanitair, zelf afwasmiddel en borstels staan klaar voor gebruik. Er is ook een pipowagen omgebouwd tot koffie corner. Leuke camping ook in de winter
05-10-2019. Prachtige Cp zonder faciliteiten. Mooi oud stadje en zeker de moeite waard om eens naar boven te lopen, via de weg hoeft u niet steil te klimmen, maar is iets verder lopen.
Mooie ruime camperplaatsen. De plaatsen zijn genummerd zodat je zelf kunt kiezen om dwars te staan of in de lengte. Stroom, water, legen, wat wil je nog meer? Geen last gehad van skaters e.d. De locatie is een mindering in punten.
Waren hier op 22-03-2019. Nette plaats in het groen aan de rand van het dorp. Met een paar flinke stappen heb je het dorp wel gezien maar toch een goede CP. Politie kwam vaak langs om de boel in de gaten te houden. Alles aanwezig behalve stroom.
Gestaan op 21-03-2019. Niets meer aan toe te voegen aan de vorige berichten. Positieve opmerking: eigenaar kwam ons en diverse andere scheefparkeerders vriendelijk zeggen om beter in het vak te staan. Nadeel is de openingstijden voor de sani. Als je laat aankomt met volle wc, moet je de volgende dag in de rij gaan staan om te legen. Verder een top locatie, eigenaar, bedankt.
18-03-2019 hier gestaan, grote plaatsen, tenminste, je kunt staan waar je wilt. Verder alles aanwezig. Stadje inderdaad op z’n Spaans, veel leegstand en veel hondenpoep tot zelfs bij de voordeur van onze camper.
Wij waren hier op 17-03-2019. De CP ligt naast een leegstaand zwembad. Er is water en er kan geloosd worden. Mooie stad op loopafstand met diverse museums.
Wij stonden hier op 16-03-2019. Het is een groot parkeerplaats bij een gesloten complex met een dicht restaurant en enkele andere failliete bedrijven. Touringcars parkeren hier en gebruiken het als in/uitstap plaats voor de toeristen. Geen voorzieningen. Jeugd scheurt hier flink met de auto over het terrein. Wij hebben geparkeerd aan de brandweerkazerne zijde. Niet CP waardig.
14-03-2019. Wij waren hier 2 dagen. Grote plaatsen met water op de plaats ( onduidelijk of het drinkwater is) wc legen in een put en grijs water niet te lozen, behalve weg laten lopen ergens tussen de struiken. Geen containers voor afval, en vanwege de landingsbaan staat er een flinke wind. Voor ons niet echt jofel.
15 maart 2019. Mooie CP, mix parking, geen faciliteiten, gewoon leuk om een dagje te staan en te wandelen. Let op, wij hadden de Garmin ingesteld op de coördinaten en werden dwars door het dorpje gestuurd, op zich niet erg maar de wegen zijn zeer smal en dan staan er ook nog geparkeerde auto’s. Blijf op de grote weg en rijd om het dorp heen.
Wij hebben hier gestaan op 10-03-19. Mooie CP, alles aanwezig op stroom na. Supermarkten om de hoek en een mooi stadje. Let op, de CP is naast het voetbalstadion, kijk even op Google of de club thuis speelt want dan is het mogelijk dat je er niet in of uit kan met de camper, Zelfs het service station was bezet met auto’s. Geen hinder gehad voor na de wedstrijd, het was gezellig druk op straat.
Waren hier 22/23/10/18. Mooie plaats, super rustig, wel veel vliegen. Maar als u een mooie zonsondergang wilt zien, moet u hier zijn.
21-10-2018. Mooie CP, voldoende ruimte, je kunt overal staan, beneden,boven,in de schaduw of juist in de zon. Boven is een restaurantje en buiten is er een openbaar toiletgebouw met douche, en ik moet zeggen dat het netjes en schoon was. Geniet ook van de ondergaande zon zoals wij deden.
Wij waren hier op 16-10-2018, lekker rustige CP naast een politie depot. Het is een mix parking zonder voorzieningen maar bij gebrek aan andere camperplaatsen is dit een goede optie, de camper stond er nog toen we terug kwamen, dus lijkt mij wel veilig. Er staan nu 4 campers. Goed te lopen naar de boulevard en centrum. In het centrum is ook het treinstation om de trein te pakken naar Lissabon.
Mooie CP, stonden daar op 15-10-2018. Veel stroomplaatsen en gratis, water betalen. Stadje viel een beetje tegen.
12-10-2018. Leuk initiatief dat mensen een deel van hun land opofferen als camperplaats. CP is op basis van een donatie en is simpel gehouden, maar... er is geïnvesteerd in een douche en PortoPotti, maar ik denk niet dat men daar veel gebruik van maakt. Om je toilet te legen was geen voorziening, maar misschien komt dat nog in de toekomst. Al met al een puur natuurlijke CP met een leuk dorp.
13-10-2018. Mooi dorp goede voorzieningen en een simpel maar gezellig dorp. Niks mis mee op een nacht te blijven. Stonden daar met 10 campers
14-10-2018. Parkeervakken voor campers bezet door andere auto’s. Wij hadden de pech dat er feest was bij de brandweerkazerne en aan de overzijde bij een jeugdhonk. Veel lawaai en een dorp van niks.
Wij waren hier 14-10-2018. Rustige mix parking met voorzieningen. Dicht bij Intermarché en het dorp. Mooi gelegen aan een groot park.
Mooie plaats, voor onze gps lastig te vinden. Het zwembad lag er niet meer waarschijnlijk omdat het seizoen voorbij is, wij stonden er op 10 oktober.
Nette camping met een groot aantal douches en toiletten verder is er een wasmachine (4€) spoelbakken enz. Op dit moment staan er ongeveer 20 campers enkele caravans en er zijn een stuk of 15 huisjes voor de verhuur. Al met al een goede plaats om een tijdje te vertoeven. De prijs is goedkoop als je de prijzen bekijkt van andere campings in de buurt.
Hele maal te gek, mooie plaatsen, maar er zijn er maar weinig, te laat komen is op zoek gaan naar een andere CP hier in de buurt. Gratis water tappen en legen. Wij waren hier 4 oktober 2018
Hier 1 nacht gestaan op 23-02-2018. Mooie schone camper plaats met elektra 1€ per 90 minuten, gratis water en lozen. CO staat op het einde van een straat met mooi uitzicht. Zeker de moeite waard als tussenstop en de omgeving te bekijken. Gert en Syl Blok
Wij staan op deze cp van oktober 2017 tot half maart 2018. Goede camping alles aanwezig en aardige behulpzame beheerder. Alles incl. Zelfs de wasmachine voor €260 per maand. Er staan ook enkele stacaravans met seizoenbewoners en 2 caravans zijn te huur. Je kunt ook meehelpen olijven en sinaasappelen plukken. Een goede gezellige camping.
Momenteel staan wij hier, oktober 2017 en blijven hier tot februari 2018. Lekker vrij park met camperplaatsen, de camperplaatsen zijn op een behoorlijk afschot gelegd, dus de blokken onder de wielen. Goede, vriendelijke eigenaar die alles doet om het naar je zin te maken. Prijs ok en bij lang verblijf onderhandelbaar, wij hebben korting en vrij gebruik van wasmachine en droger.
Op zich een mooie plek, lekker rustig en het is gratis. Wel wat krap voor grote campers. Tja je moet betalen voor water en stroom, och als ze daarmee meer camperplaatsen bouwen, vind ik het Ok.
Hier 29-09-2017 gestaan, zoals eerder te lezen, is het bordje Camperplaats een beetje klein. Als je het terrein op gereden bent, moet je wel 2x slikken, je denkt dat je verkeerd zit en nooit meer terug omhoog kan rijden met al dat grind. Maar, gelukkig kwam de alleraardigste eigenaar vertellen dat wij goed zaten, er is nog een normale uitgang, verder een goede Cp, en natuurlijk de kippeneitjes!
Uitstekende camperplaats. Ruime plaatsen en mooi en schoon sanitair voor een betaalbare plaats. Bedankt .