@GertBlom
- 2015
Augustus 2026
Afgaande op de recensie’s dat het hier rustig en netjes zou zijn bezochten we deze camping. Het zijn idd ruime plekken en het sanitair is netjes , maar rustig is het hier niet! Veel vaste sta plaatsen, dronken mannen die tot diep in de nacht zongen en honden die daarop constant aansloegen. Auto’s die vaak hard over het pad kangs de plek reden met veel stof tot gevolg. Wij komen hier nooit meer
Eerst bellen voor je hier heen gaat! wij zijn er voor jan doedel heengereden. hek dicht en ziet er niet naar uit dat het nog in gebruik is
nooit meer! veel hondengeblaf en heel de avond herrie van een naastgelegen bedrijf
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Fijne camperplek in haventje. De bewegwijzering en plekken zijn duidelijk en ruim. Bij het havenkantoortje hangen enveloppen voor het deponeren van de 200NOK. Er is stroom, water en een wc. er is geen loosplaats. Overal fietspaden, centrum met winkelcentra op fietsafstand en op 6 km afstand de Vinnufossen, de grootste waterval van Europa,.Wij vonden het een top plaats!
Deze plek is de 15 euro meer dan waard! omgeven door prachtige natuur. Pichkc tafelf, vuurplaats en bankjes. De eigenaar komt elke ochtend nieuw hout brengen, vuilnis/ glas ophalen en terrein verzorgen
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

mooie kleinschalige camping , goed verzorgd sanitair, leuke speeltoestellen &vriendelijke eigenaren. Toch geven we 1 ster omdat de 2 camperplekken onvoldoende verhard zijn en na veel regen wij volledig vastdraaiden. Eruit geholpen door de eigenaar , maar wij zouden er niet meer gaan staan. Hij gaf wel aan dat ze weer extra gaan verstevigen, dus mocht je deze plek overwegen dan zou ik eerst bellen of dat is gebeurd. Maar verder heerlijke plek!