@GertHens
- Gezin met kinderen (12+)
- 2019
- Benimar Mileo 263
- 2019

Sitecode: 197235
Prachtige plaats op een mooie locatie. Hier moet de boer veel meer mee doen. De prijs is een vrije gift. Je hebt stroom en kan water halen bij de winkel. Dus misschien doen voor je het terrein op rijd. Wij komen hier zeker terug. Een leuke winkel met eigen producten en een bar in de boomgaard.

Prachtige en zeer rustige locatie. Zeer vriendelijk en behulpzaam koppel. Plaatsen 1 tm 4 zijn op steentjes, 5 tm 7 is op gras dat wat schuin is. De man heeft planken klaar liggen waar je met je wielen op kan gaan staan. Ze zijn echt zeer behulpzaam ook voor dingen in de omgeving te doen en hoe ernaartoe te rijden. Er hangen vele fietsroutes uit.
Één vrij grote camping. Wij hadden een plaatsje aan de zee wat leuk staan was. In het midden van de camping sta je als mieren op een hoop. Ligbedjes aan zwembad betalend en het strand is openbaar dus zeer druk. Winkel en bakker in het dorp op loopafstand. Je kan je goed verplaatsen met het openbaar vervoer. Op de camping zijn er slechts 2 elek. fietsen te huur.
Zeer mooie plaats, vriendelijke gastvrouw. Proper sanitair. Voor kinderen fietsjes en tractortjes. Wij verbleven 1 nacht maar voor wandelaars een prachtige plek.
Fantastische plaats met zeer vriendelijk ontvangst. Alles is aanwezig. De eerste maal stonden we nog op de oude plaats. Deze keer op de grote vernieuwde plaats met zeer verzorgd sanitair. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Er is ook een broodjes service en als je iets te kort bij hebt of er is iets stuk gegaan vraag het aan de eigenaar en ze zoeken mee een oplossing.
Zeer verzorgde en rustige camperplaats. Zijn hier al 2 maal geweest en komen zeker ook nog terug. Vlakbij een goede intermarche om inkopen te doen en voor gezinnen met kinderen is er op een 6 tal km een prachtig klimparcours.
Zeer mooie en rustige plaats. Plaatsen zijn zeer ruim en en verhard. Achter de camper heb je nog een plaatsje gras. Vooraan de weg kan je afvalwater en je wc cassette lozen.

Hier 2 keer overnacht, 1 keer naar het zuiden en de andere keer op de terugweg. Is een zeer mooie rustige cp. Inderdaad niet veel plaats maar op de grote parking ervoor is ruimte genoeg. Achter de camperplaats ligt een mooie visvijver met wandelpad en fitnestoestellen. Naast de vijver een speeltuin met een zeer mooie voetbalkooi. Een zeer mooie plaats om te overnachten met kinderen.
Hier 1 nacht verbleven. Dit is een zeer nette camperplaats om met volwassenen te verblijven. Leuk dat ze afgesloten is, dus geen vreemde mensen op het terrein. Zeer mooi sanitair op het water met leuk zicht. Vlakbij een grote supermarkt met heerlijke broodjes om te ontbijten.
Zeer mooie ruime plaatsen. Elke plaats is voorzien van water,stroom en afvoer. Staanplaatsen verhard met grastegels en voor de camper nog een zeer mooi en ruim stuk gras. De camping is op wandelafstand van het strand en er is een zeer mooie minigolf vlakbij.
Hier op een zaterdagavond rond 23u aangekomen en nog een plaatsje gevonden. Een zeer rustige locatie langs het kanaal. Mooi ontwaken met opkomende zon en zicht op het kanaal en enkele vissers.
zeer mooie camping, onderaan verzorgd sanitair, boven mag het opgefrist worden. een zeer knappe speeltuin voor de kinderen. leuke uitstapjes mogelijk. je kan er broodjes bestellen. ook zeer veel wandel mogelijkheden. kortom een plaats om vaker te komen.
Een zeer rustige en perfect onderhouden camperplaats. Wij hebben hier 1 nacht gestaan en stonden er maar met 2 campers. Zeer netjes sanitair, een klein containerparkje en zeer goede plaatsen. Als we in de buurt zijn komen we zeker nog een keer terug.