@GertJan-Vincent
- 2022

Fijne ruime plaatsen in prachtige natuurlijke omgevind. een lunch of ontbijt of gewoon een drankje is aan te bevelen in de prachtige thee tuin. Goed sanitair. Fijne gast heer en gast vrouw. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Honden welkom.

Voor 1 nachtje gestaan. Super gastvrij ontvangen. mooie ruimte plaatsen. Voor goede impressie bekijk de website! Voor een buscamper goed te doen. Grotere campers is aan te bevelen te contacten met de Gastheer en Gastvrouw. Wij komen zeker nog eens terug en dan langer. Goede lokale producten van eigen boerderij. Aanrader deze plek eens te bezoeken. Mooie omgeving.
Helaas bij aankomst voor 12 uur alles vol! populaire CP plaats om te staan. Het is een komen en gaan van campers. Voor ons geen plek. Zijn door gereden naar andere camperplaats op. 8 min rijden. Hopen nog eens terug te komen als er wel plaats is. Ziet er mooi en verzorgd uit.

Fijne ontvangst met een fles appelsap. mooie ruime verzorgde plekken. Erg schoon sanitair. Fijn zwembadje om te koelen bij warm weer. Mooie wandel en fiets omgeving. Een wasje draaien is bij de prijs inbegrepen. Valkenburg om de hoek. Komen graag terug.
Camping onverwacht bezocht. Na een belletje werd er gewoon een plekje geregeld voor 3 nachten ondanks dat ze vrij wel vol zaten! Top sanitair. Keurige plekken grind/gras en schaduw van diverse fruit bomen. Gastvrije eigenaren, klein winkeltje en een koffie corner met gebakjes, broodjes service e.d. Fijne plek in mooie omgeving voor mens en hond. Prima plek om de omgeving en bodem see te bezoeken. OV en winkeltje op loop afstand in het dorp.

Warm en vriendelijk ontvangst. In de middag een bezoek in de wijnkelder, flesje wijn met borrel plankje en nootjes van het huis. In de avond nog een likeurtje voor het slapen gehad. Prachtig uitzicht. Leuk wandelen tussen de wijngaarden en hazelnoot bomen. Sanitair netjes en schoon. Gebruik van ligbedden en relax stoelen. Top locatie.

Sitecode: 52050
1 nacht, werder en drie! wat een fijne plek!. We werden vriendelijk ontvangen door Marieke ze is een gast vrouw die haar vak verstaat. Fijne rustige camping. prima plekken voor de camper. Goed en verzorgt sanitair en receptie met winkeltje, theater/bar voor de gasten en pizza avond is een aanrader! Leuke boekje te koop over de camping en genoeg tips over de omgeving. Wandelingen direct van af de camping en hond vriendelijk. We komen zeker terug.
Camper plaats met uitzicht is Relaxt. Wandelen in de directe omgeving is Relaxt en erg mooi o.a. W4 en B7 naar het kasteel Bauford. Auberge Rustique in Bauford aanrader, en zeer hond vriendelijk. 3 min douchen veel te duur en hopen op warm water! Vriendelijk ontvangst.
Onze eerste keer bij Stee en Lhee maar zeker niet de laatste! Staat al in ons favorieten lijstje! Wat een fijne plek voor baas en hond. Vriendelijke ontvangst. mooie plekken en super fijn en schoon sanitair. We kregen nog een cake omdat het kerst was. Vanaf de camping loop je zo naar bos (losloopgebied) en heide. En in de avond een rondje dorp. Ondanks slechte weer enorm genoten en fijne kerstdagen gehad.
Prima plek om grijswater te lozen,( water loopt via de schuine parkeerplaats in een put/afvoer) en om de wc cassette de reiniging. Wij konden water tappen zonder 1 euro er in te stoppen. Tip: supermarkt aan de overkant. Mooie omgeving met veel camper plaatsen.
Even een belletje - aardige gastvrouw! - en onze plek was gereserveerd. Bij aankomst welkom geheten door de gastheer en netjes uitleg gekregen. Wat een zalige plek is dit. Prima plekken! Mooie wc/badkamer. Voor ons met de hondjes genoeg wandel mogelijkheden. Bakkerij in het dorp, heerlijk verse broodjes gehaald. Ook nog een wijnproeverij gehad van de eigenaren. Natuurlijk een doosje meegenomen. Wij gaan terugkomen. Een aanrader!

Mooie CP. Ruime plekken en keurig sanitair. Ligging erg mooi bij bos/natuurgebied. Mooie wandel/fiets routes. Bij aankomst verrast met heerlijke soep in de na middag voor alle gasten. We komen zeker terug! Elle en Ruud, dank voor de goede service.

Sitecode: 19008
Qua rust en omgeving en fijne plek voor de honden en baas. ( de weg vinden wij niet storend) aardige eigenaar. Heeft nog veel plannen met de camping. Fijn in contact voor en tijdens bezoek. Ze willen er een mooie honden camping van gaan maken. De camping plaatsen prima. De duur camping is een rommeltje . Prachtige wandel omgeving. Onderhoud en verzorging sanitair en verzorging afval heeft nog wat aandacht nodig.
We hadden een rustige plaats toegewezen gekregen. Deels mooi uitzicht. Net en schoon sanitair. Fijn zwembad. Wel hier en daar achterstallig onderhoud op kampeer terein. Sommige plaatsen schuin en hobbelig.Erg prijzig voor wat je krijgt.

Wat een fijne plek voor zowel baas als hond. Wandel mogelijkheden vol op direct van af de camping , water voor baas en hond om lekker in af te koelen in een beekje of meertje vlak bij. Sanitair vernieuwd en en erg schoon. Bij aankomst was receptie dicht, maar er hing een notitie welke plekken vrij waren dus zoek maar plaats uit en later registreer je als de receptie open is. Dus super relaxt aankomen zo. Buiten de camping prima camperplaatsen!!

Kleine, fijne camping. Warm welkom en een welkomstdrankje bij aankomst. Prima kampeer plaatsen en super schoon sanitair tijdens ons verblijf. Wilma en Ge doen er alles aan om zowel ons als gast als onze honden goed te verzorgen. Vele leuke tips ontvangen om te ondernemen. Ook voor honden is er een zwem plekje en zelf een welkoms verrassing. Wij hebben genoten tijdens ons verblijf komen graag nog eens terug!
Camperplaats simpel. Water en storten aanwezig. Wc gebruik alleen indien men geen eigen wc heeft in de camper. Vriendelijk ontvangst. Fijne plaats met mooi uitzicht om Velden te bezoeken. Wel de snelweg hoorbaar en de treinbaan. Als de plaats vol staat krappe plaatsen.
Wat een top plek. Met de camper op een oude tennisbaan, maar totaal niet erg. Men staat gelijk waterpas. Erg mooie locatie met goede en zeer nette toilet en douche voorziening. Vanaf de plaats directe wandel en fiets mogelijkheid. Hond vriendelijk. Eigenaar voor ziet men gelijk van leuke tips voor in directe omgeving. Gezellige Stube met div boeken, spelletjes enz. Op loop afstand een kruidenier waar men van alles heeft. Fijne plek!
Fijne camping. Hond vriendelijk. Hebben twee nachten gestaan. Mooie wandel routes direct van af de camping. Sanitair netjes en schoon. Aardige eigenaar en medewerkers. Prettig in contact.
Fijne camping, erg hondvriendelijk. Zowel de eigenaar als medewerkers hebben aandacht voor mens en hond. Bij aankomst voorzien van leuke wandelingen voor de hond. Prima bistro en lekker eten. sanitair netjes en schoon. komen zeker eens terug.
Pluspunt: mooie omgeving (Moezel) en wandelmogelijkheden. Maar voor de rest... 😭 we hadden een terras plek geboekt maar kregen een camperplaats. (Nieuwe?) eigenaren zijn met 1000 en 1 dingen bezig. Niets is af. Sanitair is uit het jaar ?!? en ziet er ranzig uit. Douche gloeiend heet. Je verbrand levend. Stonden er met Hemelvaart en elk stukje gras wat normaal geen plek is wordt volgestopt... typisch een gevalletje ik-heb-geen-plan ala Ik Vertrek
Wow!! Wat een camping. Prachtig aan gelegd. We stonden aan het beekje. Ruime plek. Net sanitair. Aardige ontvangst. Konden zelf rondje lopen en plekje uitkiezen. Restaurantje eenvoudig maar smaakt prima. Verse broodjes elke ochtend. Ophalen in het kleine winkeltje die het noodzakelijke verkoopt. Perfecte plek voor honden. Vanuit camping wandeling gemaakt (4,5 km) naar Freudenstadt. Wij willen hier zeker terugkomen.
Wat een fijne plek! Hadden comfort plaats geboekt, deze vonden we niet zo fijn: het zijn denk ik nieuwe plekken met nog weinig schaduw (kleine bomen) en veel kiezels. Niet fijn voor onze honden. Gelukkig zijn er als je de camping op komt (voor de receptie) aan de linker kant een stuk of 8 plekken met gras en natuurlijke schaduw. Zalig! Gelijk omgeboekt en enorm genoten. Trein en auto geluiden vonden wij niet storend.
Uitzicht absoluut 5 sterren als je hoog genoeg staat. Dan moet je wel weer enige etages naar beneden lopen voor toilet en douches. Hoe lager je staat hoe dichter je op elkaar staat want je zou en je moet kunnen zeggen 'ik stond aan de Titisee'. Lekkere verse broodjes. Uiterst net sanitair. Bij aankomst mag je eerst het terrein op om zelf je plaats uit te zoeken.
Aankomen wanneer je wilt en alvast een plekje uitzoeken en later registeren. Super vriendelijk ontvangen incl 2 zalige biertjes. Veel ruimte (is natuurlijk voorseizoen). Goed en schoon sanitair. Met genoeg mogelijkheden om de bril schoon te maken en je handen te desinfecteren. Lekkere broodjes in de ochtend voor het ontbijt. En in de avond een schnitzel gegeten. 5 sterren waard en zeker een plek om terug te komen. 👍👍👍
een dikke vette 5! vriendelijke ontvangst met een eigengemaakte fles appelsap. prachtige grote plekken. mooi uitzicht. en prachtig en schoon sanitair. fiets- en wandelpaden naar het centrum van Valkenburg. ook enkele prima paadjes om je honden uit te laten .
Ben je op zoek naar rust en mooie wandelpaden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Eigenaresse is minder vriendelijk als je net voor haar rust pauze (14.00 -16.00) aankomt 😅 het was 13.55 uur en ze ontving ons wat minder vriendelijk maar gaf toe dat we gelijk hadden en het nog geen pauze tijd voor haar was. Er is een toilet aanwezig en een kraan voor vers water. Wel enorm smalle plekken. Maar gelukkig niet allemaal bezet.