@GertJanGelhever
- Liner
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 197225
ik kan het beamen. De gemeente is druk om het verder mooier te maken. alles ziet er perfect uit. wel even de Camping-Car-Park - app downloaden. 5 € voor een levenslang account.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
We hebben heerlijk gestaan op deze Domaine. Ontvangst door de Engels sprekende (klein)zoon. Die ons wist te verleiden voor een kleine proeverij. Hij wist heel veel over de wijn en het Loiredal. Mooie rustige plek tussen de wijngaarden.
8 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

2016
Alles wat hieronder beschreven is, kunnen we alleen maar beamen. Wij vinden alles geweldig. De plaatsen zijn ook nog mooi vlak, zodat je al snel waterpas staat. En als je wilt zwemmen heb je geen waterschoenen nodig. Een echte aanrader dus.
Heel mooie camperplaats. De prijs van de plaats is het helemaal waard. Alles is inbegrepen, WiFi, stroom, water. Dus je hebt nergens omkijken naar. Onze honden vonden het ook helemaal geweldig, ze waren meer dan welkom. Gastheer en gastvrouw zijn hele leuke, gezellige mensen die er alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken. Nu niet allemaal tegelijk gaan, want wij willen ook nog een keer.