@GertNa
- Burstner Nexco timer T660G
- 2017
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Prima camping met grote plaatsen en net sanitair gebouw. Er één nacht gestaan maar hopen terug te komen. Er zijn vele mogelijkheden voor uitstapjes.
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Alles is geweldig op deze camping. Zeer hartelijke, belangstellende en behulpzame eigenaren. Van harte aanbevolen.
fantastische camperplaats. Geheel eens met de vorige reviews. Mooi voor fiets -en wandelroutes.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een camping met veel vaste plaatsen maar geen hinder van. De plaatsen voor de camper zijn ruim. Sanitair is redelijk. Prima plaats om fietstochten te maken naar Le Crotoy, St. Valery en verder langs de baai de Somme. Aanrader is ook met de fiets naar Le Hourdel waar je zeehonden kan spotten. Elke morgen komt de bakker op de camping. Intermarche supermarkt binnen 1 km. Cayeux-sur-Mer is ook een bezoek waard er staan ruim 400 houten strandhuisjes.
prima camping met ruime plaatsen. Verharde plaatsen voor campers. Camperservice plaats is ook prima. De watertemperatuur van de douche en voor de vaat lieten te wensen over. Geen dorp in de directe omgeving. Met de fiets binnen 15 min bij de Somme waar een mooi vlak fietspad naast ligt.
2023
Geheel eens met onderstaande review. Ik ben ook blij met het energie plafond van 6 kWh. Wie veel verbruikt betaald meer en zo blijft te prijs voor CP die minder energie verbruikt aantrekkelijk. De eigenaar een aanbeveling gedaan om energie verbruik zichtbaar te maken om niet voor verrassing te komen staan. CP ligt bij 3 Nationale Parken en daar veel routes om te fietsen.
Sitecode: 101924
Wij zijn het helemaal eens met onderstaande reviews. Alles is fantastisch. Prima fiets gelegenheid via de knooppunten. De periode dat wij er waren, hebben we veel gefietst tussen de in bloei staande tulpenvelden. Prachtig!
2020
Prima mini-camping. Vriendelijke behulpzame eigenaar. Ruime plaatsen. Schoon sanitair. Vele fietsroutes in de omgeving. Voor de fietsen is er plaats in de schuur. Er is geen loosput voor de camper. Om te voldoen aan de RIVM richtlijnen was het goed geregeld.
Zeer vriendelijk ontvangst. Ruime plaatsen op een veld waar na een dag met stortbuien geen plassen ontstonden. Mooi uitzicht. Schoon sanitair. Alles aanwezig voor een camper.