@GertSijnstra
Hier een nacht verbleven. Het is een caravanpark en heeft ongeveer 20 touring plekken voor campers. Vriendelijke mensen bij de receptie en er loopt een mooi riviertje rond de camping. We betaalden voor 3 volwassenen op een plek met Electra 42 pond. sanitair is was gedateerd, maar het werkte naar behoren. op de camping: game room, winkeltje etc. In de buurt is niet zo veel te doen. Prima camping voor een paar nachten.
We hebbende camping niet gehaald. De onaardige eigenaar wilde ons nauwelijks te woord staan omdat we 2 minuten na 12.00 uur aankwamen. Hij deed boos. Ook kon hij niet vertellen of het voor ons de moeite loonde te wachten tot na de pauze. Erg naar. We zijn maar weer weg gegaan.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Sitecode: 22035
camping is gestopt.
2022
Met drie campers op de camping gestaan. gezellig en kleinschalig. Vriendelijk en behulpzame eigenaar en personeel. Prachtige fietstocht gemaakt en daarna op de camping in het restaurant gegeten. Het eten was erg lekker en met passie gemaakt. Schone toiletten en douche en zelfs een bad. Echt een top plek!
2019
Ruime groene plaatsen en rustig. Vriendelijke eigenaars die veel service bieden. Spreken zeer goed Engels en bieden veel informatie aan in het Nederlands. Waaronder fiets- en wandelroutes. Uitzicht is prachtig. Het plaatsje Die is makkelijk te bereiken op de fiets of te voet. De rivier de Drome ligt aan de camping. Via een hek te bereiken. Table d’hôte was gezellig en lekker.
Zeer nette camping met vriendelijke eigenaars. Vrij nieuw sanitair en mooi schoon. Ruime plekken waarvan veel met schaduw. Restaurantje op de camping. Heerlijk gegeten. In de omgeving mooi wandelen, fietsen en zo meer. La Chatre heeft een ruime supermarkt en meerdere winkeltjes en terrasjes. Deze camping is zeker aan te raden.
2017
Camping met aardig wat schaduw en vriendelijke campingbeheer en gasten. Dicht op elkaar dat wel. Maar voldoende ruimte om te zitten. Toiletten netjes schoon.