@GertV
- 2020
een aanrader
niet iedereen is enthousiast over First Camp en ik moet zeggen dat beeld hadden wij ook. we hebben hier echter heel comfortabel (tussen de vaste staanplaatsen) gestaan. mooie rustige ruime plaatsen en een geheel gerenoveerd sanitairgebouw met voldoende douches en toiletten. camping ligt prachtig aan het Vänern meer. centrum Karlstad op 6,5 km is prima met de fiets te doen.
we hebben hier twee nachten gestaan. mooie rustige camping direct aan het meer en op fietsafstand van Gränna. kleine shop met broodjesservice, sanitair voldoet.
wat een rust en ruimte op het zuidelijke deel van Öland. je zou het een pareltje kunnen noemen! de plaatsen zijn groot en het sanitair is schoon. en dan als extra het grote zwembad dat maakt het helemaal af!
grote camping met de dito voorzieningen de plaatsen zijn wat oneffen maar met een beetje speurwerk kun je wel een vlakke plek vinden. je bent met de fiets zo in Borgholm en dat is een leuk stadje om te bezoeken. er staan veel gezinnen met kinderen en dat is gezien de ligging aan het strand en het hebben van een zwembad ook niet zo raar.
Sitecode: 161980
mooie rustige camping. eenvoudig sanitair wat dagelijks schoongemaakt wordt. wij hadden vooraf een plaats gereserveerd, maar wilden bij aankomst een andere plaats. wegens het ontbreken van een receptie en telefoonnummer toch maar gemaild. hadden snel antwoord en konden een andere plek kiezen.
prima camping om een paar dagen te staan. een aanrader alles is aanwezig van kleine winkel tot een pizzeria cq snackbar en O ja het sanitair is prima.