@GertWassink
- 2019
leuke rustige eenvoudige camping vrij direct aan zee, sanitair is verouderd maar wordt wel goed schoongehouden. Afvoer van de douche loopt inderdaad zeer langzaam door !!! Wij betaalden €96,00 voor 3 nachten inclusief stroom en water.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat een heerlijk weekend hebben we gehad, heerlijk weer maar wat een fijne camperplaats. Gastvrijheid staat hier bovenaan , alles is er wat je maar kunt wensen . Met als topper op zondagmorgen verse broodjes achter de ruitenwisser.. wat een genot , wij komen zeker terug !!!!!
wij hebben hier 1 nacht gestaan en op advies van de reviews buskaartjes gekocht bij de park manager. Het naar de bushalte lopen en de juiste richting/halte vinden en op de bus wachten koste ons een uur, op de terugweg anderhalf uur. s’avonds zijn wij met de fiets terug gegaan en waren er met 15 minuten. prima te doen over de fietspaden.Camping is ideaal voor een bezoek aan la Spezia alleen erg veel lawaai van de drukke weg pal achter je. Ineke
wat een fantastische camperplek, supergoed onderhouden en eenvoudig in en uitchecken. en ‘s morgens een heerlijk eitje…. een echte aanrader…..
Wat een heerlijke plek , we hebben hier van 9 tot 12 februari gestaan . Mooie omgeving alles binnen loopafstand , winkels , restaurants en de ski liften. we hebben genoten en komen zeker terug.
2022
Wat een heerlijke plek. Camping is erg gezellig met vriendelijke beheerders. Je stapt zo op het pontje naar het mooie en gezellige Deventer. Wij komen hier zeker terug.
Heerlijke locatie met alle voorzieningen die je naar nodig hebt. Zeer gunstig gelegen bij Maastricht, mooie fiets en wandelomgeving. Heerlijk restaurant op loopafstand.
Heerlijke locatie met vriendelijke ontvangst. Omdat de ondergrond nog niet helemaal te vertrouwen was mochten we op de verharding staan, prima oplossing. Mooie omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en met voldoende horeca. Medemblik en Hoorn zijn aanraders! Wij komen terug… Gert
2021
Mooie locatie met ruime plekken, he heerlijke omgeving om te wandelen of te fietsen Wij komen hier zeker terug
een heerlijke plek een vriendelijke havenmeester en heerlijk om te wandelen