@GertieElias
plek oké, 1 douche en 1 wc per geslacht, vies geen wc bril geen papier douche koud of geen water. restaurant dicht. elektra oké. geen woord engels
Prijs kwaliteit komt niet overeen, is nu 30 euro per nacht alles inclusief. maar verouderd sanitair, 1 zit wc de rest hurk , 3 douches redelijk schoon, blaffende honden van de buren,kan de eigenaar natuurlijk niets aan doen, maar dat vind ik erg storend. De weg ernaast is ook wel aanwezig. Geen 30 euro waard. 1 nacht gebleven, stadje Comacchio erg leuk en mooi fietsen om natuur gebied hier
Een zeer vriendelijke ontvangst en uitleg over de omgeving. Vanwege de slechte weersverwachting de volgende dag weer vertrokken. Wel jammer, het was daar erg mooi. De eigenaar snapte ons helemaal en had zelfs nog goede tips voor onze reis naar Garda. Herkansing moet zeker plaatsvinden
Hier 1 nacht gestaan, was prima. 1x WC, douche en afwassen met warm water. Als het drukker is dan is dit wat weinig denken wij. Stroom 10 Ampere op 1 paal 3x aansluiting.
Grote camping met veel velden, toen wij er waren was het vrij rustig. Een wat vreemde berekening van de prijs, 2 personen 1250 p.p., elektriciteit 1000, en ook nog 250 voor de "spot?" wat dat ook mag zijn. Toiletgebouw lijkt groot en is verouderd. Bij het binnenkomen van de campground aan de rechterkant lozen en water innemen. Prachtige vallei waar je in kunt fietsen of wandelen of met de camper in kunt rijden naar het einde waar een meertije is
Vrij grote camping met gras en gravel. Douche en WC aanwezig, ook afwassen met warm water. Stroompunten op 3 locaties met 16 Ampere. Op loopafstand van het dorpje. Lekker gegeten in het enige restaurant in het dorp bij de haven. Prima om een nacht te staan.
Ruime rustige locatie met een fabuleus uitzicht, echt bijzonder. 1x douche en 2 wc's voor dames, en hetzelfde voor de heren. Erg schoon en verzorgd. Een superaardige eigenaar, kwam met extra stroomkabel aanzetten zodat we aan het water konden staan. Mooie uitgangspositie naar Husavik. Hebben hier 2 dagen gestaan, 2e dag korting van 500 ISK p.p. Voor de toekomst zouden meer stroomaansluitingen wel een goede uitbreiding zijn. Super dus!
Om te beginnen! Deze camping hoort NIET bij de camping card Iceland zoals sommigen hier schrijven. Echt een prima plek met meerdere velden en wc locaties die allemaal zeer verzorgd zijn. Geen douches aanwezig. Watervullen en lozen ook aanwezig. Stroomplekken voldoende met 10 ampere. Gemeenschapsruimte voor koken en zitten ook top. Echt een prima plek, wij stonden hier 1 nacht met stroom voor 3000 ISK. Wi-Fi aanwezig in de gemeenschaps ruimte.
Mooie en goed onderhouden camping aan het meer, met zandstrand. Winkeltje en restaurant erbij, prima. Schoon sanitair, zonder muntjes te gebruiken. Bomen zijn er ook voor beschutting tegen de zon. Camping is kind- en hondvriendelijk
Terrassen camping aan het meer, steile wegen maar wel te doen met de camper. Voldoende en redelijk schoon sanitair. Geen muntjes nodig dus zo nu en dan even afspoelen is geen probleem. Geen broodjes service ofzo, maar wel een Conad supermarkt op 500 m. Zwembad en een prima restaurant aanwezig. Wij betaalden 18 euro en dat was dik in orde, komen hier zeker weer.
Prima plek om 1 of 2 nachten te staan, grote verharde plekken. Is een parkeerterrein, geheel afgeschermd en via een slagboom. Beheerder is er de hele dag om je wegwijs te maken. Geeft een veilig gevoel als je overdag de stad in gaat Kaartje trekken en bij vertrek afrekenen, 20 euro/24uur. Alle voorzieningen zijn aanwezig en een grote Lidl op 100 meter. De naastgelegen snelweg hoor je wel, vooral als je ’s nachts alles open hebt staan.
Parkeerplaats aan het meer, prachtig uitzicht en het was erg rustig toen wij er waren. Er stonden 4 campers maar wel plaats voor 20. Geen voorzieningen aanwezig. Restaurant en kleine snackbar aanwezig, ook een toilet op de heuvel dat je mag gebruiken. Je kunt er ook bedjes huren en kanoën.
Cinque Terre stadjes bezocht, mevrouw van de camper plaats brengt je ’s morgens naar beneden en haalt je ’s avonds weer op. Overdag wat verkeer op de weg maar ’s avonds rustig. Alle voorzieningen zijn er. Het restaurant aan de overkant is nogal prijzig vonden wij, wel een mooi uitzicht als je buiten zit te eten.
Erg groot maar mooi vakantiepark, huisjes, glamping, caravans en campers. Mooi en netjes en dichtbij strand, op de fiets of lopend. Prijs op de site 50 euro, maar betaalden nu 18.,= en nog 3 euro per dag voor toeristenbelasting. Sanitair super, schoon en inclusief. We zijn hier 6 dagen geweest. "s avonds hoor je wel wat geluid van de activiteiten die er plaats vinden. Maar niet hinderlijk voor ons.
Mooie rustige camping, niet te groot maar wel met alle voorzieningen, wij waren er begin juni 2021. Goed engels sprekende jongedame die je alles kan vertellen over de omgeving en Genua. Klein winkeltje erbij en er is een barretje voor koffie en andere drankjes. Genua is goed te doen op de fiets, terug omhoog naar de camping waren we blij met onze elektrische fiets. Toiletgebouw schoon en goed onderhouden, douche prima. Zeker een aanrader.
Sitecode: 41978
Grote parkeerplaats zonder voorzieningen, wij waren in het weekend begin juni. Voldoende plaats voor auto’s en campers. Het fietspad ligt aan de parkeerplaats en we hebben beide kanten gereden. Er staat wel een bord voor het kopen van een ticket (15 euro) maar volgens de Italianen hoefde dat niet. We hebben daar 2 nachten gestaan en geen probleem hier mee gehad, kan tijdelijk zijn natuurlijk. Jammer dat er geen voorziening voor water en lozen is
Redelijk grote camperplaats, terrassen met circa150 plaatsen. Was goed bezet maar we konden nog een mooi plekje met bereik voor de schotel vinden. Groot toiletgebouw met voldoende douches en WC’s. Wel toe aan een opknapbeurt. In de douche geen plaats (aflegplankje of wandje) voor opbergen van je spullen. Korte douchetijd voor een euro Afwassen met warm water kost ook een euro.
Hier 1 nacht gestaan eind mei, samen met 2 andere campers. Lekker rustig en er zijn wel voorzieningen voor water en lozen. Lekker rustig en veel ruimte
Mooie camping aan het meer, Sanitair gedateerd, hurk wc's en zit toiletten met en zonder bril. In het weekend druk, wij waren daar eind mei. Springkussen zorgt voor veel lawaai als je daar in de buurt staat. Prima prijs voor een overnachting. Vriendelijk personeel, en het restaurant is ook OK.
Sitecode: 52082
5 nachten op deze rustige mooie camping, met vriendelijk eigenaren. Goede uitgangspositie voor fietsen in de omgeving, ook Valkenburg is bereikbaar. Al vaak opgemerkt, prachtig en schoon sanitair gebouw. En de douches zijn jaloersmakend, die willen we thuis ook wel. Prima locatie om verblijven dus.
Grote camperplaats bij boerderij, goed bereikbaar. Moesten nu in het gras staan omdat het verharde deel in gebruik was voor parkeren Covid testlocatie. Maar was geen probleem. Voorzieningen innemen water en lozen afvalwater is OK. Goede locatie voor ontdekken van de omgeving. Zeker een optie voor weer een bezoek.
mei 2021, ons 2e bezoek aan deze camping. De reservering bleek niet goed te zijn doorgekomen en de camping was al volgeboekt. De eigenaar heeft echter een oplossing gevonden en we kregen alsnog een mooie plek voor de camper. Mooie schone douches en WC. Naast de camping een eetgelegenheid / terras. Voorzieningen OK en erg vriendelijke gastheer en vrouw. Mooie locatie voor het ontdekken van de omgeving. Elias en Gertie uit Friesland