@GertjanHuiskes
- Bürstner Privilege T 695
- 2007
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De vermeldde prijs is voor verblijf op de camping. Voor CHF 21,60 verblijf je buiten de camping op de camperplaatsen. Je mag daarvoor gebruik maken van alle faciliteiten.
Juni 2026
Een 5 om de 1 op te heffen van de vorige review. Wij hebben hier 2 nachten gestaan, nergens last van gehad. Te voet naar het dorpje gegaan via het bos. Flinke klim, maar goed te doen. Mooi dorp met prachtige vakwerkhuizen, historische brug en brede rivier. Prijs/kwaliteit top, 5 euro incl stroom.
Prima plek. wij hadden de mazzel dat we aan het water konden staan met uitzicht op een zijrivier van de Lech. Alles is aanwezig wat staat aangegeven. Er is een steakhouse om de hoek waar je heerlijk kunt eten.
Prima plek. Inderdaad opletten dat als je water neemt je niet gelijktijdig je wc loost. Is sowieso niet erg hygiënisch. Bij mooi weer zijn sommige langblijvers/bewoners erg aanwezig. Na 22.00 uur wordt het wel rustiger: die lang verblijvenden moeten ook een keer slapen. Prijs/kwaliteit prima.
Mei 2026
Dit resort heeft geen kampeerplekken meer.
we wilden hier 3 nachten blijven maar konden telefonisch geen contact krijgen. er zijn maar 5 plaatsen en daarvan zijn 2 door caravans bezet en 3 door campers. we moesten verder. vreemde situatie.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden
je mag hier niet overnachten, camperplaats verderop aan het meer mag dat wel, daar is ook servicemogelijkheid. daar staat ook expliciet aangegeven dat je wel mag overnachten hier niet; zie foto van bord
2022
deze camping is wat je noemt vergane glorie. Wel is het dicht bij de stad, met goede fietspaden naar het centrum. Wel ruime plaatsen, maar goed neerzetten valt niet mee met al die bomen en kuilen. Zwembad was al gesloten. Prijs met ACSI kaart is nog te doen anders is het niet zoveel waard.
prima overnachtingsplaats. we stonden aan de overkant van de weg. Politie kwam een keer langs en vertrok ook weer. Je kan nergens recht staan zonder blokken. sproei-installatie voor het gras staat zodanig afgesteld dat ook de camper een douche beurt heeft gekregen. het drinkwater zit in een putje in de weg/parkeerplaats.