@GertjanKreijenveld
- 2017
Augustus 2026
2 douches voor best veel campinggasten . trampolines voor de kleintjes tegen betaling 6 min €2,- en dan heb je voor 2 volwassenen voor 1 overnachting al € 68,70 betaald. 1 ster is nog teveel voor deze camping.
April 2026
plek nabij drukke rotonde/ weg en scholen. scholieren hangen hier bij de aanwezige picknick tafel met alle rotzooi eromheen vandien. Best gedoe om die al geïnstalleerd en werkend te krijgen, veel menu’s waar je doorheen moet in alleen Italiaans
Mooie met hagen afgebakende plekken. vriendelijke behulpzame beheerder/ eigenaar. Superschoon sanitair en geweldige regendouche. treinstation 500m1 met eens in de 3 uur ‘n trein. bus op 1km lopen. supermarkten en wasserette tussen 800m en 1 km. goede uitvalsbasis voor de omgeving en Venetië.
mooie camping, vriendelijke beheerder/ eigenaar. sanitair wat verouderd maar wel superschoon. wel wat geluid van nabijgelegen doorgaande weg. Wegen eromheen ri plaatsje grotendeels zonder fietspad.
overal borden campers niet toegestaan. we zijn doorgereden.
wel oké plek, echter aan andere kant van de weg ‘n groot woonwagenkamp met deel ook op van die groep op deze parkeerplaats. voelden ons er niet veilig en zijn doorgereden
altijd druk en officiële plekken staan al vroeg vol. gelukkig kun je op ‘t parkeerterrein ook terecht. handhaving kwam langs maar die valt niemand lastig. prima etappe plaats richting zuiden en leuk om de stad te bezoeken.
best prijzig voor veredeld parkeerterrein. verder alles dik voor elkaar en gunstig met Füssencard in de bus en korting op museum Füssen. Echt bezoek waard.
vriendelijke ontvangst aan de receptie. schaduwrijke plaats gehad (geen satelliet ontvangst) zijn wel plekken waar dat wel kan. verouderd sanitair maar perfect bijgehouden door bijna altijd aanwezige schoonmaker. 1 toiletgebouw wordt gerenoveerd maar nu nog ruwbouwfase, gaat in ‘t hoogseizoen geheid problemen opleveren. supercentraal tov Garda en Bardolino
rond 22.30 even wat geschreeuw op straat in de buurt. verder super rustig en prima plek en goedkoop. perfecte plek om stad te bezoeken.