@GertjanKreijenveld
- 2017
speciale munten nodig verkrijgbaar bij de Marie of buurtsuper. wij hebben zonder munt kunnen lozen en toiletcassette geleegd/ gespoeld.
prima camperplek tegenover landhandel weegbrug. dorpssuper en bakker op 200m goed aan te rijden en super rustig gestaan.
minimum van 3 dagen. geweldige gastvrije ontvangst. mooi aangelegd in sinasappel boomgaard. veel gasten die hier langer (tot ca 3 maanden) staan. iedere week wordt er ‘n bbq georganiseerd waar je aan mee kunt doen (aanrader) wij hebben er 4 dagen gestaan.
stonden 3 vrachtwagens zijn gauw doorgereden
troosteloos bij vm station voor de deur
nieuwe plek ca 300m1 verderop. helemaal nieuw aangelegd
vriendelijke ontvangst aan de receptie en uitleg over stad en buslijnen. Fenomenaal mooi uitzicht over de stad. beetje modder na overvloedige regen van de laatste dagen. komt goed weg vanwege de kunststof roosters in/onder ‘t gras.
super rustig en mooi centraal gelegen tov centrum. wel forse klim over de heuvel tussen camperplaats en centrum. continu vrije plaatsen én campers die verkeerd geparkeerd stonden. politie langs zien komen en die deden niks.
camperplaats is verplaatst naar andere zijde van de rotonde. nu nog kosteloos. water en lozen ook aanwezig
mooie camping maar wel duur. met ACSI basisplaats 2 pers met elektriciteit €26,10 in januari…
super vriendelijk beheersteam. uitstekende prijs-prestatie verhouding. ruime plekken en goede voorzieningen tegen betaling. je hoort de doorgaande weg maar stoorde ons niet
we zijn hier eerder geweest en het was weer prima. eerst ‘n nachtje op ‘n parkeerplaats voordat wij ‘n plekje hadden. vriendelijk beheer en superschone voorzieningen tegen betaling.
mooie camping met goede voorzieningen. vriendelijke ontvangst. toen wij er waren deden de warme douches het niet. prima prijs-prestatie verhouding.
Gunstig op de route en behalve op nationale feestdagen want dan zit alles dicht
lekker rustige overnachtingsplek. goed aan te rijden over glibberige wegen deze keer
prima prijs-prestatie verhouding en overnachtingsplek.
alleen entreehek erg nauw indraaien. mooie plaatsen. prima camperservice punt. geluid van weg viel ons mee. prachtig park naast de camperplek. gunstige ligging tov oude centrum Leuven.
super gastvrije ontvangst, mooi winkeltje met streekproducten erbij, mooie ruime plaatsen met stroom bij de plek. leuke omgeving om te fietsen.
prima rustige plek met zicht op water. maar eigenlijk naast bouwdepot en alleen sanitaire voorzieningen op ‘t de locatie en ‘n restaurant. dan is die prijs buitensporig hoog.
leuke Camperplek met ruime plaatsen. parkeerplaats ervoor werd in de loop van de dag ook geheel gevuld met campers. we stonden er met zo’n 20 campers. prima met de fiets of bus naar Regensburg of Walhalla. Echt ‘n aanrader voor paar dagen of doorreis.
vanaf deze plaats het stadscentrum bezocht. ligging naast festplatz en scholen. staan de nodige oude caravans gestald. we zijn voor de nacht doorgereden naar andere plek
mooie camping met vrijheid in hoe je waar gaat staan. vriendelijke beheerder en schoon sanitair. douches waren niet constant mbt temperatuur en som ronduit koud. weg van camping naar oude stad is smal en druk.
betaald aan de parkeerwachter, automaat defect. voelden ons er niet op ons gemak en zijn na een wandeling door de historische binnenstad weggegaan
prima camping direct aan zee. restaurant op de camping ook goed. sanitair wat verouderd. mooie fiets-wandel promenade langs de kust tot in het plaatsje
geweldige vriendelijk hulpvaardige eigenaar beheerder. makkelijk stad inlopen en naar haven-boulevard-strand. vanaf hoofdweg borden volgen want ingang zit aan zijstraatje. nauwe inrit maar prima te doen met campers tot 8 m1
rustige overnachtingsplek zonder voorzieningen vlakbij supermarkten en busstation. Stonden er met 6 campers.
Sitecode: 19313
Unieke plek direct aan kademuur/water. supervriendelijke hulpvaardige beheerder. Sanitair is sinds de vorige keer dat we er waren zo’n 7 jaar geleden voorzien van nieuwe tegels maar verder zelfde gebrekkige uitvoering zoals kapotte tegels en douche met gordijntje, wel schoon. daarom 4 ipv 5 sterren.
grote mixed parking, eigenlijk ‘n groot parkeerterrein. doorgereden naar andere plek
wat ‘n drukte in de stad en wat ‘n rust ‘‘s nachts. zijn er vaker geweest, nu voor ‘t eerst niet op de 1e rij aan de rivier. prima plek, beetje chaos met geparkeerde auto’s tussen de campers.
absoluut waar voor je geld. €8,-/dag mooi aangelegd terrein met speeltoestel voor kleine kinderen. camperservice buiten de poort van nabij gelegen camping. leuk strand bij meer op 1,5 km. restaurant om de hoek en bij strand/meer. mooie fietsroute om meer (ca 30km) Vriendelijke beheerder-eigenaar.
vriendelijke hulpvaardige beheerder, mooie plek aan de rivier. basic maar schoon sanitair. gunstig geprijsd. net over de brug bij Souillac met leuk oud centrum en ‘n keur aan winkels, bouwmarkt enz.
perfecte ligging tov plaatsje maar supersteile weg erin & eruit. eigelijk 1 pad langs Boule banen en op helling. 2 plekje enigszins vlak maar verder alles scheef in 2 richtingen
krapkrapkrap niet geschikt voor camper langer dan 6m1
2 campers zodanig geparkeerd dat er niemand bij kan tenzij je niet langer bent dan 6.25 m.
kom voor receptie en mag 3,5 wachten voor ze er weer zijn. toch maar doorgereden
bij aankomst vriendelijke ontvangst. al snel bleek, camping niet klaar voor seizoen. gras niet gemaaid, 1 toiletgebouw wordt nog aan gewerkt en water was uitgevallen op hele camping. ‘‘s avonds t/m ‘‘s ochtends 10.00 als receptie weer open gaat lag alles er achterheen en geen eigenaar of medewerker te bekennen.
rustige plek, slecht sanitair en entree met serieuze hindernissen. bij inrijden eerst kaart kopen & account aanmaken incl €5,- voor die kaart. dan oprijden met camper tot slagboom, kaart tegen numeriek toetsenbord houden en slagboom gaat open. maar voordat je daar achter bent……
prima plek naast leuk centrum en kasteel. afschot in verharding zodanig dat we ons ook met levelsyteem niet helemaal waterpas op konden stellen. gemiste kans met de aanleg van deze werkelijk prachtige camperplek. schoon- en vuilwater bij camperservice ingekrast in steen ipv bordje erbij. bordje bij loosput casettetoilet was ook fijn geweest. verkeerslawaai van weg achter de huizen is prikte doen
gratis en voorzieningen dichtbij. ook lawaai van goederentransport supermarkt, aanrijdende bussen van naastgelegen busstation en spoorweg met diesel sprinters en goederentreinen direct naast camperplek
hier 1 overnachting gestaan. lekker rustig. wel even doorrijden voorbij de Mc Donalds om de grote parkeerplaats heen en dan sta je ineens voor de entree van de camperplek onderaan nabij de rivier. Alleen voet-fietspad langs de Moezel tussen camperplek en rivier. ‘S ochtends broodjes van de mobiele bakker, helemaal top
vriendelijke ontvangst bij receptie. Sanitair ed wat gedateerd maar prima in orde. veel kleine muggen op de camping, daardoor niet buiten kunnen zitten. Waren er op 4 en 5 mei. vlag halfstok op de 4e en ‘s nacht laten hangen. toen wij de 5e rond 10.00 vertrokken hing die nog halfstok.
camperplek is opgeknapt mbt weg en opstelplekken. door overvloedige regenval zijn enkele plekken wel “omgeploegd”, maar komt ook omdat die verharde stroken te smal zijn om in te draaien. beheerder heeft houten vlondertegeltjes bij de ingang neergelegd om pad bij je camper mee aan te leggen tov de modder. als ‘t gras zicht straks weer wat heeft hersteld zijn die houten vlondertjes ook niet meer nodig.
prima overnachtingsplek op mixed parking. komen en gaan van auto’s maakt ‘t beetje onrustig. naast Repsol tankstation voor LPG Diesel tanken 150 m verderop bij uitrijden rechtsaf is veel voordeliger.
prima 21,- met stroom voor camper incl 2 personen. goede busverbinding de stad in. veilig gestaan
mooie plek vlak bij maar jammergenoeg geen zicht op de rivier. We stonden hier met nat weer en de plekken zijn niet verhard. tevens konden we niet betalen omdat dit bij de Tourist Info moet die dicht is in ‘t weekend en maandag. geen voorzieningen maar geweldig historisch stadje
camping ging vrijdag pas open maar mochten er wel op. vriendelijke hulpvaardige beheerder. prachtig zicht op Gien en de brug vanaf de camping. Mooie plek om Gien te verkennen, we waren er op ‘n maandag dus bijna niks open. cafés aan blijde zijden van de brug wel open
prima plek, loopt al bijtijds vol. nu 2x hier geweest en keken onze ogen uit dat die plek half februari en maart tussen 15.00 en 16.30 helemaal vol loopt. wandeling het plaatsje in voor lunch snack bij een van de vele bakkers/ lunchcafés
gastvrij en alles onder controle/ schoon terwijl deze plek zo ongeveer wordt overlopen met campers. kom wel op tijd voor kans op plek.
prima plek, we stonden 1e rij met uitzicht op de lagune zonder stroom. ongecompliceerd op mooie plek. lekker rustig
vriendelijke parkeerwachter stuurde ons door met 7,4 m1 lange camper plek was vol. echter waanzinnig korte bocht en steile helling op de uitrij route. niet te doen. na tig keer steken met geluk zonder schade weggekomen. daar gaan we nooit meer naar toe
prima plek in Berlijn, vooraf tijdens marathon geboekt. geweldige verbindingen via S+U-bahn met de hele stad. plek achter bomen toegewezen gekregen (geen satelliet ontvangst) deel vh terrein wel maar konden niks ruilen oid omdat plaats vol zou zijn wat niet zo was.
prima plek mooi aan de rivier. verkeerslawaai vanaf doorgaande weg maar niet echt storend. super plek om altstadt in te gaan.
prima ontvangst ook in Ruhezeit namen ze de telefoon aan en kregen we ‘n plek aangewezen. Later gewoon inchecken in kantoor. Super sanitair! Restaurant is maandag en dinsdag dicht.
prima ligging tov Alkmaar. redelijk wat verkeerslawaai en overdag van naastgelegen sportvelden waar overdag in ‘t weekend ‘n basdreun kennelijk bij de sport hoort. Tevens in aanvliegroute Schiphol, gelukkig alleen overdag. Helaas diverse buren die roken (sigaret en pijp). In heel veel jaren camperen niet eerder meegemaakt dat je verplicht mee moet roken met de buren.
leuk terras met top koffie-/taart. Bescheiden campingwinkel. Super schoon sanitairgebouw. Vriendelijke hulpvaardige beheerders die meedenken als met ‘n probleem komt te zitten. Kindvriendelijk terreininrichting, maar ook prima voor mensen zonder kinderen. gunstige ligging tov Veere en fietsafstand Middelburg.
prima plek, uitstekende uitvalsbasis voor stadsbezoek Schiedam, Rotterdam eo. A13 goed hoorbaar en vliegtuigen lawaai vanaf de luchthaven tijdens de openingsuren. toilet functioneert, in afbouw. vriendelijke beheerder en prijs-prestatie verhouding
voor 2e keer op rij dat we hier niet terecht kunnen vanwege een evenement/ markt
hoort het geluid van de E18 maar is prima te doen
bijzonder online booking systeem. bij haven is ijszaak kun je ook boeken en vervolgens je plaats innemen. op ‘t oog zo goed als alles vrij om Ca 10.45 maar schijnt gereserveerd te zijn. plek zonder stroom kom je langs straat op 2e rij te staan. 1e rij voor 8 plekken 4 stroomaansluitingen. echter alleen te boeken icm stroom. voel mij bedrogen. uitzicht op haven en meer is goed, dat dan wel weer
prima prijs prestatie verhouding. rustige plek en 20 min wandeling naar historische oude stadskern. geen gemarkeerde plaatsen en om die reden soms wat onduidelijk hoe je je moet opstellen.
prima camperplaats met erg basic verouderd sanitair, geen loospunt vuilwatertank. niet aan haven maar achter havengebouwen (laagbouw) en appartementencomplex (hoogbouw) Maar een prijs alsof ‘t er allemaal up-to-date is, vandaar die 3 sterren. spoorweg nauwelijks waarneembaar. mooie uitvalsbasis om plaats te verkennen. achter de flats mooi park aan de jachthaven waar je kunt zitten & bbqen ed.
ondanks info dat die gesloten zou zijn, gewoon hele jaar open. natuurlijk stads- en verkeerslawaai maar je staat ook midden in de stad aan de rivier tegenover historische centrum. ook naast ‘n brug. maar prima plekje, ben hier voor 2e keer en kom zeker nog eens terug
prachtig aangelegd en gunstige ligging tov monumentale stadje. wel wat verkeerslawaai van nabij gelegen rondweg. populaire plaats, wij waren er rond 11.30 en rond 13.30 waren alle plekken bezet.
prima plek gunstig tov oude stad. redelijk wat verkeerslawaai.
camping is basic, voorzieningen keurig op orde. echter €30,10 voor 1 overnachting met 2 Personen zonder stroom, gebruik van douche is heeeel veel geld. vandaar 2 sterren. restaurant bij camping is ‘n topper, reserveren aan te raden.
gunstige ligging tov meer en dorp. mooie sanitaire voorzieningen en super schoon. vriendelijke beheerder die Nederlands spreekt. mooie voor Italiaanse begrippen ruime plaatsen. campingwinkel is zeer beperkt, maar mooie service supermarkt in het dorp op Ca 2 km
Erg vriendelijke ontvangst door de beheerder. Goede uitleg over mogelijkheden / openbaar vervoer in de directe omgeving. gunstig gelegen tov Leidschendam, Voorburg, Den Haag en eigenlijk ook Delft. Prima prijs/kwaliteit verhouding. komen we zeker nog eens terug
top plek, vriendelijke ontvangst door beheerder. geweldige sanitaire voorzieningen. keuken en ‘n soort huiskamer. prima plekken. alles nieuw en prachtig aangelegd/ gemaakt. Gunstig gelegen om met fiets de stad in te gaan . Giga groot winkelcentrum op 1 km afstand.
lekker voordelig aan de rand van de stad. naastgelegen oktober kermis is tot 22.00 en dan is ‘t rustig. afhankelijk waar je gaat staan satelliet ontvangst.
super locatie en toch “maar 3 sterren” omdat: - water halen alleen in toilet, nergens buitenkraan oid te bekennen (ook nagevraagd bij havenmeester) - geen grijswater lozen mogelijk - drugsgebruik (ballonnen lachgas) overdag op parkeerplaats jachtclub direct naast camperplekken. wel goed: - prachtig zandstrand op 200m - goede verbinding naar Kopenhagen
prima plek in voor ons verassend mooi en veelzijdig Oldenburg. camping terrein loopt over in ligweide van zwembad. mooie plek ideaal als je met kinderen onderweg bent
prima plek om stad te bezoeken. ruime plaatsen en in container-park bijgeplaatst sanitair toilet&douche schoon en prima geregeld. hadden besproken maar voldoende plekken vrij gezien hier. trein- fiets-verbinding naar centrum is uitstekend.
mooie plek direct aan water. overdag rustig en richting avond loopt deze plaats helemaal vol. aanvankelijk gaat iedereen ruim staan, later komen er mensen tussen staan. geen gemarkeerde plaatsen. onduidelijk bij entree waar doorrijden tot slagboom op staat dat je eerst ‘n ticket bij de automaat moet kopen voor de pincode om op te kunnen rijden
mooie ruim opgezette camping, gunstige ligging tov centrum en musea. veel te weinig douches en toiletten. lange wachttijden voor toiletbezoek voor zo’n dure camping is jammer
vriendelijke camping loopafstand van leuk plaatsje en basic maar prima & voordelig campingrestaurant
leuke camping, vriendelijke hulpvaardige beheerder, alles netjes en schoon, prijs-prestatie dik in orde, pracht plek om fietsend of wandelend de het duingebied in te trekken.
prima plaats, goed afgebakende plaatsen. betaling middels reserverings- en betaalsysteem bij de servicebalie in de winkel. ‘s nachts rustig. camperservice op de locatie is incl / kosteloos ook voor passanten te gebruiken, achterop de camperplaats. stevig aan de prijs voor wat er geboden wordt
mooie ligging, prima prijs/prestatie verhouding. plekken zijn klein. grijswater afstorten met camper langer dan 7m is ‘n uitdaging.
prima camping op plek waar je op sommige plaatsen uitzicht op de fjord hebt. niet alles spic&span maar dik in orde. goede speelvoorzieningen voor jonge kinderen.
drukdrukdruk kom op parking 1 km verder. voor zelfde prijs als op de mooi aangelegde camping. bij mijn navraag er is daar stroom en 2 toiletten + douche op ca 25 campers. Wat ‘n afzetterij. nergens in de buurt ‘s middags om 14.00 nog wat anders te vinden. mag hier nergens vrij staan.
super rustige kosteloze plek bij school en ‘n soort sportvelden complex. geen verdere voorzieningen. Meertje over de camping bereikbaar. zag veel anderen ‘s avonds en ‘s ochtends naar de faciliteiten van de camping lopen. Lijkt ons niet de bedoeling.
alles is basic, maar de plek als strandcamping is top. camping maakt rommelige indruk maar relaxte sfeer maakt veel goed. vriendelijke beheerder, kunt zelf je plek uitzoeken. wel op tijd aankomen want einde dag loopt die (in hoogseizoen) helemaal vol.
mooi aangelegde camping. prima camperplekken en goede voorzieningen zoals moderne keuken waar je kunt koken en afwassen. gunstig gelegen tov oude stadscentrum.
onvindbaar, geen bord of verwijzing te bekennen. stond er vol met gewone auto’s
onvindbaar, geen bord, verwijzing en tjokkevol gewone auto’s
mooie plek naast zandstrand. wel op tijd komen in vakantie periode kom je na ca 16.00 op ‘t middenterrein zonder stroomaansluiting enz te staan. 2 nachten gestaan waarvan 1 met geluid overlast van hangjongeren op ‘t strand
keurige camping, mooie receptie met Italiaans ijs. ruime plekken. mooi strand en dagcamping voor de camping. verouderende toiletten en 2pers camper en stroom net geen €40,- niet echt geen waar voor je geld
prima camperplekken, we komen hier regelmatig ook voor familiebezoek in Den Haag en omstreken. beperkt aantal echter camperplaatsen maar op camping staan ook veel campers. mooi sanitair, mooie voorzieningen ook voor kleine kinderen. jammergenoeg niet hele jaar geopend.
prima camping, nu voor 3e jaar en ieder jaar is er weer iets verbeterd opgeknapt. tevens mooie boerderijwinkel met planten markt
mooie plaatsen, mooi uitzicht, prima aangelegd
Natuur gelaten camping bij boerderij met deels vaste staanplaatsen. Entree erg rommelig, maar campingveld is ruim en vrije plaatskeuze. Vrijheid, blijheid met basic sanitair (niet schoon). Vriendelijke beheerder die aangeeft rust na 23.00 belangrijk te vinden, maar daar festival-camping maatstaven voor als referentiekader bij heeft. Wij zijn er na 1 rustige en 1 erg onrustige nacht vertrokken.
Mooie camping, voorzieningen voor kinderen. Wat minder geschikt voor campers langer dan 6 m vanwege krappe paden en camper-serviceflats. De Berkenbomen zorgen er voor dat alle horren vol prut zitten. De 6 ampere-plug op de ons toegewezen plek zorgt ervoor dat we koffie via de omvormer moesten zetten.
Prachtige camperplaats met uitzicht op zee. Dicht bij div supermarkten en 15 min lopen naar ‘t oude stadscentrum. Wel relatief weinig wc’s douches bij de camperplaats. Gunstig als etappe plaats of bezoek aan stad en omgeving
Ons een raadsel hoe die aan zoveel sterren zijn gekomen. Park maakt bij ronduit matig incl dode bomen en niet opgeruimd onder de bomen. Camperplaatsen zijn mooi aangelegd. Moet een kaart trekken met statiegeld en de belofte een overtollig saldo terug te storten, niet dus. Wij zijn er “in blijven hangen” voor €8,50 want retourpinnen werkte niet en receptie was op zondagochtend niet open.
Mooie ruime plaatsen, water op de plaatsen, kan je ook bij camperservicepunt doen maar daar moet je min tarief €3,- betalen. Oud maar schoon sanitair toen wij er waren. Mooi op loopafstand van oude centrum.
Mooie camping, uitstekende speelvoorzieningen voor kleine kinderen. Sanitair gebouw bij receptie is oud en lijkt niet echt schoon. Overige sanitaire gebouwen zijn uitstekend. Kookvoorzieningen enz. zijn prachtig. Wij stonden op gravel, ‘n soort nood-plaatsen. Best aan de prijs, vandaar 1 ster eraf. Gunstige ligging tov centrum, supermarkten en winkels dicht bij
Sitecode: 20334
Voor 2e keer hier. Ruime plaatsen, goed onderhouden, stroomvoorziening dicht bij de plaatsen. Mooi opgezette camping. Modern, goed en schoon sanitair. Rustig, geen of nauwelijks omgevingslawaai. Top ligging tov Brugge, winkels dicht bij.
Prima camping, mooie ligging aan ‘t meer. Ruime plaatsen. Gedateerd maar schoon sanitair. Geluid van de nabij gelegen snelweg duidelijk hoorbaar. Best duur voor wat ze bieden. Beperkte openingstijden receptie.
Geweldig vriendelijke beheerder die veel info geeft, hulpvaardig. Ruime plaatsen met stroom en wateraansluiting in de buurt. Verrassend ruim assortiment in de winkel met groente, fruit en planten. Kamergenoot geen brood op de camping maar keuze uit zeker 3 supermarkten binnen de 5 km.
Onrustig, hele nacht komen er mensen op ‘t parkeerterrein. De locale “Sjonny” kwam ‘s avonds langs scheuren en een 180gr slip maken. Hier komen wij niet terug
Dit jaar voor de 2e keer hier. Erg druk zoals altijd in zomerseizoen. Alles dik in orde mbt sanitair. Naast gelegen zwembad had zwemfestijn van personeel verder nu 22.30 rustig. Gunstige ligging voor bezoek aan stad en fjorden-boot-tour
Waren er tijdens het “Laks festival” erg druk en lawaai. Merkt dat veel Noren elkaar daar treffen en dan samen “gezellig” bij elkaar op visite gaan.
Rustige camping met keurige voorziening erg mooi aangelegd. Vriendelijke hulpvaardige beheerder. Gunstige ligging tov Kopenhagen en veerboot Helsingør-Helsinborg.
Mooie camping met unieke ligging aan fjord-haven. Groot deel van de camping ligt aan andere zijde van beek tov sanitair. Best eind lopen. Vriendelijke hulpvaardige medewerkers aan de receptie
Prachtige camping. Vriendelijk hulpvaardig personeel aan de receptie.
Sitecode: 19171
Drukke cp tijdens zomerperiode. Betrekkelijk rustig mbt geluid wel vanaf 06.00 tram die langs de cp loopt. Stroom chaotisch geregeld. Goede ov stad in. 20 min fietsen (wel grote hoogteverschillen) mooi winkelcentrum vlak bij
Prima plek, jammer dat plaatsen niet gemarkeerd zijn. Er zijn camperaars die zich diagonaal over 2 plekken opstellen. 2 supermarkten tankstation met fastfood restaurant, Italiaans restaurant alles binnen 200m1
Niet meer gratis, gewoon betalen bij automaat. Stroom ticket bij havenmeester. Nette cp op prachtige plek.
Precies dat wat foto’s en beschrijving weergeven. Hoort wel wat lawaai vanaf omgeving - wegen maar verder rustig.
Geweldige plek naast mooi aangelegde speelvoorzieningen in park. Vlakbij centrum met horeca voorzieningen. Hebben deze plek als overnachtingsplek gebruikt en om Antwerpen op onze reis naar zuiden te vermijden. File vrij via Brussel tolvrij richting Normandië en Bretagne.
Vriendelijke ontvangst bij de receptie, hulpvaardig mbt uitleg van camping en bezoek aan St Mont Michel. Mooie schoon up-to-date sanitair. Zwembad en camping zien er verzorgd uit. Dik in orde.
Waren er in oktober 2018. Super vriendelijk en hulpvaardig beheerders echtpaar. Giga-ruime plaatsen. Water en elektra per plek beschikbaar. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Mooie omgeving voor wandelen fietsen, leuke plaatsjes bezoeken. Let op dat je er niet tijdens de Oeffeltse kermis gaat staan, tenzij je mee wilt feesten. Lawaai vanuit ‘t dorp erg goed hoorbaar. Komen er zeker terug.
Prima plek met deel van de plekken uitzicht op de jachthaven “Westergoot”. Vriendelijke hulpvaardige beheerder. Mooie fietsroutes stad in en richting Biesbosch. Wat krap aan met voor heren 1 toilet en 1 urinoir, soms even wachten dus. Geen lozing van afvalwater mogelijk. Maar TOP prijs-kwaliteit verhouding. Standplaats 2P incl. stroomaansluiting €14,-/dag (hond was kosteloos)
Top plek om stadscentrum te bezoeken. Helemaal vol tijdens ons bezoek. Verder sta je “opgehokt” veel lawaai helaas ook ‘s nachts en zelfs toiletbezoek of kannetje water halen moet apart afgerekend worden. ‘S ochtends genieten van de nabijheid van ‘t vliegveld met nabijheid startende laag overkomende vliegtuigen. Buiten het terrein staan legio campers gratis. Hier komen we niet terug!
Prima plek, erg rustig op loopafstand gezellige centrum. Prima sanitair, afwas en kookruimte. In verhouding wel wat duur tov de Camperplek aan de jachthaven
Interessante plek vooral 1e rij dan kijk je je ogen uit op al die schepen zo kort voor je neus. Leuk gratis pontje bij busstation aan t kanaal ca 500m afstand. Cp zelf verouderd en met de uitbreiding met 1H, 1D wc en 1 douche schieten echt te kort in de sanitaire voorzieningen. Unieke sfeer en couleur locale
Mooie camping. Ruime plaatsen. Eerste veld deels zicht op strand, wel lawaai van hangjongeren ‘s avonds daar. Vriendelijke beheerder, geeft desgevraagd nuttige info mbt fietsroute stad in. Goede info omgeving en stad.
Aardige plek, alles in orde voor camperplek, behalve geen lozingsmogelijkheid voor afvalwater. Aan andere kant van de stad ligt het mooie palmenstrand.
Alleen wat weinig watertappunten en onderhoud aan deel vd campingwegen liet te wensen over. Verder helemaal top. Vriendelijke behulpzame beheerder die desgevraagd mooie fietsroute aantekende op de kaart die we daar kregen. Ruim voldoende en schoon sanitair. Mooie uitzichtplaatsen over Kattegat.
Eens met vorige omschrijving. Lawaai havenverkeer en stank
Leuke camping, vriendelijke mensen die je alles uit willen leggen. We waren er tijdens het jaarlijkse country-festival en hadden geluk met de windrichting tov het plaatsje en festivalterrein. Wat karig met sanitair, douche en aansluitpunten voor stroom tov het aantal standplaatsen. 3min met camper tot centrum van het plaatsje en supermarkt.
Prima plek, we stonden hier 1e rij aan het water helemaal top. Echter maar 1 douche en 1H + 1D wc er staan ‘s avonds gratis heel wat campers op t parkeerterrein naast de camperplek en da’s ‘n aantrekkelijk alternatief. Denk dat sommigen ook ‘n kaartje voor de camperplek trekken voor toegang tot die douche en toilet faciliteit.
Mooie camping, vriendelijk personeel maar lange wachttijden voor douches en koud water en dat voor die prijs....
Geweldig mooi aangelegd en met zorg onderhouden. Stonden met camper op plek die door deel van de kids als toegang tot speelvoorziening wordt gebruikt. Hadden liever op een van de velden gestaan waar nu ook campers staan. Anders dikke 10! Kruidentuin is super. Je soep opleuken met verse bladselderij en dat op de camping. In één woord geweldig.
Aardige camping vriendelijke hulpvaardige beheerder. Bij camperplekken redelijk rustig. Door grote groepen wil het ‘s avonds tegenover toiletgebouw/restaurant best onrustig zijn. Direct aan de straat waar best ‘t nodige verkeer zeer hoorbaar overheen komt. Prachtig mooi fietsen naar beide beeldschone plaatsen waar de camping tussen ligt. Aanrader voor kort verblijf en lekker fietsen langs rivier.
Sitecode: 19111
Basic camping met vriendelijke -hulpvaardige beheerder. Plek voor uitzoeken op passanten deel vd camping. Niet altijd warmwater. Douche €1,- in de meter buiten douchehokje. Steile klim 1 km naar de winkels en bakkerij. Tijdens ons bezoek geen broodjes-service. Prima voor doorreis Kroatië ed en bezoek aan dorpje. Tevens wintersport camping. Veel seizoen kampeerders voor wintersport.
Prima camping aan rand Auwaldsee en ind.terrein voor doorreis direct aan de A8. Beetje zakelijk maar correct afgehandeld bij de receptie en dan plek uitzoeken in ruim deel vd camping op gras of onder bomen. Goede schoon sanitair. Dicht bij snelweg dus goed hoorbaar. Diverse winkels dichtbij incl Decathlon. Lekker relaxen aan Auwaldsee of fietsen naar oude Centrum Ingolstadt deels langs de Donau.
Prima camping, goede faciliteiten. Hond toegestaan maar in praktijk vraag je je af of dit wel de bedoeling is. Camping restaurant met prijzen op sterren niveau, erg duur. Camping ligt mooi aan het meer maar verder is er niks ook geen fietsverbindingen. Leuk voor gezinnen met kleine kinderen voor weekje ofzo. Niks voor camperaars op doorreis naar onze mening.
Vriendelijke ontvangst. Fijn in de nabijheid van stadscentrum Utrecht. Toegang over parkeerplaats Kampong en fietspad erg nauw. Statiegeld sleutel hek ondanks toezegging niet retour gekregen.
Redelijke camping. Als het veel geregend heeft één zompige bende. Redelijk sanitair, terrein zeer spaarzaam verlicht. Best nog even fietsen zou naar anonieme plek buiten de stad in een sportpark achtige omgeving.
Sitecode: 20334
Prima camping met goede voorzieningen. Ideaal gelegen voor bezoek aan Brugge. Vooral als je Brugge per fiets gaat verkennen. Briljant goed restaurant aan begin vd straat
Prima camping, vriendelijk hulpvaardig beheer, goede voorzieningen, enigszins verouderd sanitair, hele complex wordt goed onderhouden en schoon, fantastische plek (niet met acsi korting) prachtige plaats Selce vlakbij. Wel hoge blokken mee vanwege hellingshoek kampeerplek.
Prima camping. Vriendelijke ontvangst, broodjesservice, ook op doorreis op campingplaats gestaan, goed restaurant op de camping, gunstig tov A8 op doorreis en voordelig tanken vlak bij.
Sitecode: 19313
Mooi uitzicht, gunstig gelegen tov oude centrum. Maar je staat zomaar met ca 50 campers opgehokt op plekken van 5m breed op een parkeerterrein dus geen ruimte voor zonnescherm uitrollen. Slechts 2 toiletten die recent zijn gemoderniseerd. Geen camper service. Tevens pak je er veel wind. Receptie niet open volgens aangegeven tijden. Stonden bij vertrek, zomaar 25 min te wachten op de beheerder.
Drankjes op terras maar gelaten voor wat t was met 49,- voor Aporol en €37,- KN voor ijskoffie. Prachtige familie camping. Niet voor rustzoekers.
Buiten kampeerseizoen enige mogelijkheid in de buurt maar wat slecht: onvriendelijke beheerder; duur; voorzieningen afgesloten; lawaai van drukke weg; geen mooie plek. Als ff kan nooit weer.
Geweldige plek, vriendelijke eigenaar/beheerder. Komen zeker nog eens weer terug.
Mooie Camperplaats met voor stadscamping royale opzet op de camping zelf (waar wij stonden). Uitstekende verbinding met historische centrum. Mooie omgeving om te fietsen. Buiten de poort is 't wel krap. Prijs kwaliteit dik in orde, hier komen wij beslist terug.
Vriendelijke beheerder die samen met vrouw en dochter alles voor je willen doen. Plek is prima voor uitstapjes in regio Den Haag Delft en omstreken. Jammer dat wij er met 38 campers op 1 douche stonden en er geen sanitair unit erbij was gezet/gehuurd. Voorzieningen nu echt veel te mager voor zo'n toeloop. Nu geen waar voor je geld.