@GertjantenWolde
- 2009
voor de vierde keer op deze camping geweest. Inmiddels betaal je €16.50 per nacht en daar komt de stroom die je gebruikt nog bij. De douches die schoon zijn, zijn gratis. Deze prijs geldt voor de camperplaatsen, meteen rechts na de ingang. Wanneer je een andere plek op de camping kiest, betaal je veel meer. Moselland is een prettige camping met broodjesservice en simpel restaurant.
Alles ademt hier rust. Kleinschalig, schoon en overzichtelijk. een beetje afgelegen, dus geen winkels in de buurt. heel vriendelijke ontvangst bij de receptie. Het sanitair is schoon, 2 toiletten en 2 douches. geen onderscheid voor dames en heren. Aanrader.
Een hele vreemde gewaarwording, alleen op een camping staan. Algehele stilte. Na covid na 3 jaar weer herstart. Het sanitair is vernieuwd, alles doet het, warm water voor het afwassen en aan de wastafels. We hopen voor de nieuwe beheerders dat de camping snel weer mensen trekt. Het is ze gegund.
Heel veel ruimte, heel veel rust. Plek met goed, schoon sanitair, prima wifi en aardige eigenaren. de prijs is 150 kronen, maar daar zit ook de stroom in. Aanrader voor rustzoekers.