@GertvanLeeuwen
- 2011
- Mercedes
- Buscamper
2023
prima plaats voor een nachtje. wel even zoeken om een beetje recht te kunnen staan. mooi uitzicht als het niet regent. geen voorzieningen. wel leuk om zo midden in een dorpje te staan. Wel een leuk dorpje met winkeltjes en cafés.
2022
een heerlijke plek op gras onder de olijfbomen. leuke schaduwplaatsen. straks gaan we het eenvoudige restaurant proberen.
2021
simpele plaats waar je goed kunt overnachten. het sanitair is dit jaar vernieuwd en is beperkt maar doelmatig. leuk dorpje met supermarkt en ook wat kleine winkeltjes zoals een fromagerie en een boulanger.
2020
3 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Als je van drukte houdt en weinig privacy, dan is dit een prima plek. We stonden aan het water met nog twee campers. Voor deze plek betaal je 22,00! Dit stond nergens vermeld. De info die we hadden was 18,00. Dit staat zowel in het Acsi boek als nkc app. De vrouw van de receptie laat weten dat de lange zijde 18,00 is... Let op, want het verschil krijg je allen als je lid bent van Acsi.
Heerlijke rustige plek. Wij stonden drie nachten in de oude hoogstamboomgaard. Zeer hartelijke ontvangst door de eigenaar. Echte aanrader.
5 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden