@GertvanderSteen
- 1995
- Hymer Yellowstone
- 2024
- Buscamper

Alle voorgaande reviews gelezen en deze kloppen helemaal. Zeer vriendelijke ontvangst met uitleg in de Franse taal en erg leuke plek voor, zo begrepen wij, max. 3 campers. Even van tevoren bellen en je plek is zo geregeld. Winkeltje met levensmiddelen op 25m afstand is erg handig. Met de drinkwaterkraan tegen het gebouw kan je de watertank vullen en ook is er een plek voor het legen van het chemisch toilet en/of vuilwatertank.
Wij waren hier op doorreis maar we komen graag een keer terug voor een langere periode. Zeer gastvrije familie die deze camping runt. Prachtig gelegen in de natuur met een klein beekje dwars door de camping. In de avond lekker gegeten bij het restaurant van de camping en ‘s ochtend vers gebakken broodjes. Houd je van rust en stilte, dan is dit een absolute aanrader. Je kan vanuit hier mooie wandelingen doen.

Sitecode: 71949
Met een beetje zon erbij hoef je niet naar de Rivièra, zo heerlijk is het hier! Prachtig zandstrand met helder water achter de bosrand. Prachtige plekken, zelf te kiezen, op een groot veld tegen de bosrand. En alle voorzieningen netjes en tiptop in orde! Kampwinkel met ruim aanbod en vriendelijke medewerkers. Ondanks het vakantieseizoen was het hier altijd rustig als we er waren. Dus vertel het maar niet door dat dit een geweldige camping is…

Prachtig gelegen rustige camping met zeer ruime plekken voor iedereen. Mooi uitzicht over het meer. Prima sanitair. Ook elektra- en waterpunten op verschillende plaatsen aanwezig. QR-code op de deur van het sanitairgebouwtje scannen met je telefoon waarna je eenvoudig kan registreren en online betalen. Deze camping is een aanrader voor natuur- en rust-liefhebbers (wie is dat niet in Noorwegen) en staat in de app intussen als onze favoriet.
Nette camping langs doorgaande weg die erg rustig is, vooral ‘s nachts. Keurig sanitair en uitzicht over een meertje. We hebben deze camping aan onze favorieten toegevoegd.

Prachtige camperplaatsen direct naast het meer. Mooie camping ver van drukke wegen. Keurig en schoon sanitair. Douchen zonder muntjes! Deze camping is waarschijnlijk nog niet helemaal ontdekt want tijdens ons bezoek was het rustig. Voor de Noorwegen liefhebber in ieder geval een ideale plek. Wij hebben deze camping toegevoegd aan ons lijstje favorieten.
Vriendelijk ontvangst door eigenaresse. Dit is een mini-camping met plek voor een aantal tenten en 3 campers. Van tevoren bellen om vast te stellen of er plaats is kan dus geen kwaad. Centraal sanitair gebouwtje ziet er keurig en schoon uit. Prachtige locatie midden in de bossen met uitzicht over een lager gelegen meertje waar je een bootje van de camping kunt gebruiken. Al met al een mooie en stille plek midden in de natuur.
Lang geleden, in 2003, hebben we deze camping ontdekt. Nog steeds is het schitterend hier! Prima sanitair, een kampwinkeltje met verse broodjes in de ochtend, zeer vriendelijke eigenaar en een fantastisch uitzicht over het meer. Een absolute aanrader voor iedereen die in de buurt is. Voor ons een favoriete plek!
Deze camping hebben wij aan onze favorieten toegevoegd. Sanitair is netjes en schoon en de omgeving is erg mooi. Ondanks het hoogseizoen konden we een mooie vlakke plek uitkiezen waarop we ons campertje konden plaatsen. Vriendelijk geholpen bij de receptie. Heerlijk gegeten in het restaurantje op 10 minuten loopafstand.
Rustige camping zonder poespas. Heerlijk voor de liefhebber die voor stilte en rust komt zonder drukke wegen in de buurt. Camping ligt naast het hotel waar ook de receptie is. Heerlijk gegeten in het hotel-restaurant. Al met al prima vertoeven hier.

Erg leuke kleine camping met alles erop en eraan. Privé strand, restaurant, kampwinkel, fietsenverhuur, kanoverhuur, leuke restaurants in de omgeving en vooral veel rust. Als je naar het Gardameer wilt gaan is dit de beste plek. De camper kan in de schaduw tussen de bomen staan en de tent onder de wijnranken. Wij komen hier graag terug!
Deze kleine camping zou zo in het boekje ‘Rustiek kamperen’ opgenomen kunnen worden (of staat er misschien al in). Prachtig gelegen midden in de natuur met verschillende wandelpaden door het bos en langs snelstromende beekjes. Kleine vlakke terrassen zodat je niet zij-aan-zij staat en privacy hebt. Ruime plekken met beschutting van bomen. Voor liefhebbers van rust een erg mooie plek!