@GertvanderWerf
- 2010
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima voor een bezoek aan ds stad maar met de nodige tentjes van daklozen en het sanitair gesloten vanaf 20/8 laat de situatie zich raden. Campercar park onwaardig.
Ook Mantova is een bezoek meer dan waard. 36 min. met de trein
2023
Schitterende locatie en een betere gastheer kun je je niet wensen. Niets was hem te veel. Heerlijke maaltijd klaar gemaakt ondanks dat het restaurant nog niet open was. Sanitair uitstekend en schoon
op 9 mei was de camping gesloten!!!!!!
2021
Sitecode: 62065
Prima plek om te overnachten. Naar Sad Hill met de camper, vergeet het maar of je moet een 4x4 hebben. Verschillende Spanjaarden met een personenauto kwamen de steile helling (steenslag) niet op en moesten achterwaarts terug. Mooie plaats en bezoek het klooster met de zingende monniken.
De coördinaten verwijzen naar de enige parking waar het volgens de VVV niet toegestaan is om te overnachten.. Ga staan op de plek met de coördinaten N42.05623 W3.51967. Een perfecte plek.
2020
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Mercadona op fietsafstand in Cehegin. Alles op de camping aanwezig. Bijzonder hartelijke en behulpzame eigenaren. Caravaca de la Cruz en Bullas op de fiets (wij fietsen niet elektrisch) via de Via Verde prima te doen. Wij waren er begin mei met het Fiesta de los Caballos del Vino in Caravaca, een aanrader. Zoals aangegeven: opbellen of kort van te voren mailen. Enerzijds of er plaats is en anderzijds of de camping bereikbaar is. Als het veel geregend heeft, kan de ca. 100m tussen einde asfaltweg en de inrit van de camping moeilijk begaanbaar zijn. Een plek om zeker terug te komen!