@GeryWeyn
- Hymer B588 premiumline B588
- 2016
- Integraal
Sitecode: 194812
mooie prachtige plaats met kasteel in het dorp
intussen tijd heb ik 26€ betaald voor een plaats zonder stroom De wasmachine en droogkast was top
De prijs voor alleen maar parkeren is 5€ mocht staan waar ik wilde wil water tanken komt er 5€ bij wil je stroom 5€ en zeer lekker gegeten
heel veel verkeerslawaai van vrachtwagens tot 24h en van 5h terug
prachtige en rustige en mooie plaats alles bij de hand bakker en kleine supermarkt De samber rivier in de nabijheid gewoon superplaats
binnen gekomen zonder enige code gekregen te hebben na betaling nu er nog af geraken morgen want een andere taal dan frans kunnen ze niet
zoals hierboven beschreven rustige camperplaats volgens mij ook nog gratis stroom want ik kwam te laat
als je van stilte houd de place to by een wandeling naar het meertje zie dat je alles bij hebt want hier is niets van winkels alleen maar stilte
Sitecode: 1993
nog altijd een rustige plaats en mooi zicht op chateau en meertje onder
de prijs is wel ietsje veranderd 31,32€ op de camping stroom 10A inbegrepen
is het camperplaats niet waardig
je mag hier niet MEER STAAN gelieve deze plaats te verwijderen

mooie grote plaatsen van tachtig vierkante meter heel rustig tenminste in onze straat van 300-400 pas nieuwe gebouwen voor wc en douches dichtbij Benidorm. blijf je 3 maanden betaal je 19,50€ en stroom 0,49/kw
zeer verzorgde plaats en HEEL RUSTIG althans in de week plaats genoeg eind augustus

word momenteel veel gebruikt door vrachtwagens die om 5h in morgend vertrekken
niks op aan te merken alles prima en zeer rustig zelfs in einde juni alleen de lozingsplaats zou toegankelijker mogen zijn
wij delen de review hieronder ook en ook bedankt gemeente een erg rustige plaats en vastrijden is alleen bij stress mensen
in augustus vorig jaar moeten reserveren 100€ moeten betalen en dan een plaats krijgen waar geen zon is schijnt of nauwelijks SCHANDALIG noem ik dit
mooie rustige plaats naast camping en voor zwembad mooie wandeling naar kasteel en centrum
zoals eerder geschreven is hij eventjes met 5€ verhoogd zonder stroom dus 15€

is inmiddels opgeslagen naar 25€ maar ik sta hier nog altijd even graag
mooie grote plaatsen vriendelijke personeel grote vul en lozingsplaats gratis WiFi en stroom in de prijs inbegrepen
33€ zijn wij kwijt per nacht en blijven hier 3 nachten mooi sanitair zoals zovelen schrijven
echt mooie plek en zeer rustig

deze plaats is nog niet aangegeven als camperplaats daarom langs deze weg prachtige camperplaats met alles inbegrepen 12€
Prachtige plaats voor campers maar de coördinatie is niet juist deze wel N49.93186 O6.21720 reu moenchkelterhaus Vianden