@Geuze
zorg dat je vroeg reserveert (via de site) en neem niet plaats 3/4/5. dan zit je op inie minie plekje gras, tegen rots aan. totaal geen uitzicht. wij hebben 1 nacht gestaan. snel weg! douches vies!
nieuwe eigenaar is een zeer vriendelijke man. rustig klein terrein. mooie plek. on line inchecken kan op de parkeerplaats. de receptie is niet de hele dag open.
prima plek. schoon sanitair. uitzicht op wijnbergen. komen zeker nog eens terug.
tussenstop richting zweden. thats all
Dure camping en dan moet je ook nog buiten water rappen af €1.- binnen de poort gratis, maar slangetjes van 10 cm!!!!! Belachelijk.
Prijs is wel wat hoger. Betaalden €35 voor camper, 2 personen en hond.
Mooie gerenoveerde toiletten midden op de camping. Camping ligt midden in het bos. Vooraan een camperveldje met mooie vlakke plaatsen.
Prima plek. Niks mis mee. Goede stop richting Scandinavië. Maar ook goed voor paar dagen. Zwemmeertje aan de camping.
De mooie plaatsen bij het water bezet door jaargasten. Alleen nog plek op ander veldje. Sta je zij aan zij met andere campers. Niet leuk. Sanitair niet echt schoon. Je moet je schoenen uitdoen bij toiletbezoek, sta je dus met je blote voeten voor de toiletpot bah!!
Zeer verzorgde camping. Afwasmachine Sauna. Mooie grote plekken.
Prima plek. Nederlandse beheerder.
Voor we uitgestapt waren al iemand op onze nek: 2 nachten??? Je betaalt gewoon 200 SEK per nacht voor????? Stroom! Snel door
Heerlijke plek. Komen hier graag nog eens terug.
Ach ja: camping midden in mooi dorp. Behoeft enige modernisering. Douches recentelijk aangepakt en dat is te zien. Deze zijn prima (1 voor heren, 1 voor dames) kijk er verder doorheen en je hebt een prima plek op de reis van/naar Zweden.
Prima plek. We zijn hier eind september geweest op doorreis vanuit Funen. Warme douches. Super sanitair met vloerverwarming. Vriendelijke eigenaren. Plek om terug te komen. Aanrader.
In de middag stroomt de camping vol met passanten. Geen plek? Geen nood. Er is een apart veldje waar he aangekoppeld kan overnachten. Sanitair schoon. Prima voor doorreis naar /van zuiden.
Prima plek. Vooral als je op doorreis bent naar en van het zuiden. Speelplaatsje voor de kids. Het sanitair erg mooi en helder. Bijzonder vonden wij het dat we de schoenen uit moesten in het sanitair gebouw. Keurige campinghoudster. De richtprijs wijkt af van het werkelijke.
Een prima, vrij te kiezen plek met veel ruimte. Leuk was de klimbaan voor kinderen. Sanitair nieuw en heel schoon. Jammer dat we weer verder moesten.
Veel schaduwplekken. Je kan zelf uitkiezen. Nadeel is dat ze je paspoort of id kaart achter de balie willen houden. Gelukkig waren wij in het bezit van een campingcard die met moeite werd geaccepteerd. Sanitair keurig zee helder.
Kwamen op een comfortplek terecht naast het zwembad. Totaal geen schaduw en de godganse dag hiphop muziek. De plek is nieuw. Er is een wateraansluiting bij je plek maar dan moet je door de modder baggeren. Veel te duur voor zo’n baggerplek. Gevraagd naar andere plek, maar alles was vol. Ze hebben nog wel gevraagd om de muziek zachter te zetten. Vreselijk.
Prima camping. Niets op aan te merken. Douches prima. Restaurant ook erg goed.
Prima CP. Ruime plekken. Je start op een apart gedeelte van de camping. Daar weinig schaduw. Eigen wateraansluitpunt. Zicht op de omliggende bergen. Sanitair geweldig. Menig hotel kan hier een voorbeeld aan nemen.
Prima camping. Super sanitair. Je zoekt een plaats op in de duinen. Idd steile duinopgang, maar dan heb je ook een prima strand.
Prima stopplaats op heenreis naar scandinavie. Dichtbij de A7. Als de plaats vol is, mag je de camper neerzetten op de parking van het welnesscentrum. -daar geen stroom-
Prima plek. De eigenaren zijn actieve camperaars, die hun tuin voor campers open gesteld hebben. Je staat rond een vijver. Max 5 plekken want, “dan heb je tenminste ruimte “ volgens de eigenaar. Nou. Dat heb je zeker. Vers drinkwater. Prijs overnachting incl stroom was €6.60. Folders over activiteiten van de omgeving beschikbaar. Aanrader.