@GfBussi
Mooie, rustige en veilige plek zonder voorzieningen.
Prachtig, zowel qua uitzicht als qua rust. Er staat alleen een vuilnisbak, maar als je onafhankelijk bent, is dat geen probleem.
Prachtige locatie. Om de tunnel van 3,5 meter te vermijden, moet u 300 meter eerder afslaan dan de GPS aangeeft.
Twee rustige nachten in dit gebied zonder voorzieningen voor €6 per 24 uur, te betalen via de app of aan de balie. Zeer dicht bij zowel het stadscentrum als de opstapplaats.
We hadden het geluk een zitplaats te vinden en voelden ons veilig.
Heel mooi, zowel qua landschap als qua veiligheid. De stad is zeker een bezoek waard.
Werkelijk prachtig. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het is het beste wat je je kunt wensen. Ik beveel het absoluut aan.
Met dank aan dit kleine vomune-voertuig. Het heeft alles wat een kampeerder zich kan wensen. Dankjewel
Met dank aan de gemeente voor deze plek. We verbleven er twee nachten om Girona te bezoeken. Er vertrokken elk uur bussen om de 600 meter, de rit kostte €190, en we voelden ons er erg veilig. Geen nare geurtjes.
Met dank aan deze gemeente voor het beschikbaar stellen van een schone parkeerplaats met laad- en losfaciliteiten. Alles was perfect. Om 19:00 uur kwam er een bewaker langs voor een bijdrage van drie euro.
We werden hartelijk ontvangen tussen de bomen en in het gezelschap van Apaches. Een prachtige plek, een echte aanrader Ook gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.
De eigenaar was erg aardig en behulpzaam. De locatie was gemakkelijk te vinden. Een echte aanrader.
Een echte aanrader Alles was schoon en goed georganiseerd