@Ggassmann
- 2023
- Iveco
- Liner
Mei 2026
We waren er in mei 2026, en ja, de locatie aan het meer was geweldig. We moesten echter 40 euro per nacht betalen voor een camper met twee personen, terwijl de faciliteiten niet volledig bruikbaar waren. Daarom vonden we de prijs te hoog.
We waren oorspronkelijk van plan om twee nachten op deze camping te blijven, maar dat werden er spontaan zeven. De camping is een ideale uitvalsbasis om de Vesuvius, de omliggende stadjes en Napels (Napoli) te verkennen – die bijvoorbeeld gemakkelijk per trein te bereiken zijn. We willen vooral de eigenaresse een compliment geven: ze is ontzettend hartelijk en zorgzaam. We hoefden ons nergens zorgen over te maken. Gewoonweg fantastisch.
Januari 2026
Deze camping is misschien niet de modernste, maar hij geeft je een huiselijk gevoel, alsof je bij oma op bezoek bent. Het is een rustige, aangename plek waar je je meteen op je gemak voelt. De eigenaar is ontzettend hartelijk en zorgzaam, bijna als een geliefde oma die voor je zorgt. Een echte aanrader!
Wij waren hier op 7 december en wilden er 3 nachten blijven. De camping is vanaf 1 december gesloten, dus ga er niet heen.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.