• Camperlocaties

• tiktok

@Ghentfreak

1984

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

perfecte locatie met alle faciliteiten, enkel het klokken geluid om het kwartier was soms storend

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Is eigenlijk een echte parking, dichtbij de stad, met alle confort. Geen wilde honden en nagenoeg geen straatlawaai. 3 sterren omdat we door de wachter gestoord werden om 7.15 u voor een administratieve bagatel. ideaal om de stad te bezoeken die we niet echt iets speciaals vonden.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Mooie camping met alle services, maar gelegen aan 2 drukke wegen wat de slaap kan storen als je gevoelig bent voor lawaai! Vandaar 2sterren. Ook de prijs is hoger dan naburige campings.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Nette, goed verzorgde camping met alle faciliteiten in een goede staat vrij uitzonderlijk in Albanië. Zeer vriendelijke eigenaar die ook zeer behulpzaam is en goed Engels spreekt. Hij voert u naar het oude stadscentrum voor een redelijke prijs. Zeer goede wasmachine! Goede prijs /kwaliteit. De camping ligt ver genoeg van de straat voor het lawaai.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Wat een puike plek had kunnen zijn, het is schandalig in Albanië 25€ te vragen voor een stort met bouw afval met een gebrekkig sanitair: douche en toiletten. De aanduiding of je op de juiste plek bent ontbreekt. De plaats en de omgeving is zeker aan te bevelen. Het centrum is 20’ stappen.

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

nette camping met alle voorzieningen, 29€ buiten seizoen, vrij krappe plaatsen, electriciteit werkte niet, de watervoorziening op de pitch werkte ook niet. sorry maar wij waren toch wat teleurgesteld zeker voor een vrij nieuwe camping!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

We stonden hier in de winter, ietwat gladde weg erheen. De moeite waard, het is een mooie plek!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

de stad is zeker niets speciaal, de restaurants zeker niet. Ga er voor de services.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

goed gelegen, alle voorzieningen, vriendelijke en hulpvaardige eigenaar. let op bij water te tanken het zat vol vliegen en was bezoedeld. het komt vermoedelijk uit een tank.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Boeking, inkom verliep vlot., We waren de enige camper. Bus naar het stadscentrum doet er 30’ over maar kost slechts een halve Euro. Bij de terugkeer namen we een taxi en betaalden 5€.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Sitecode: 19216

in de winter is dit echt een ‘shit’-camping: ten eerste zijn er werkzaamheden waardoor alle voorzieningen moeilijker bereikbaar zijn; ten twee het ergste is de veiligheid: alle plaatsen waren vol ijs en spekglad voor een wintercamping? Een maand geleden was het nog erger! ik noem dit ‘carelessness’. Mocht je dan iets doet aan je prijs als compensatie voor alle ongemakkken dan nog enig begrip! Staff is zeer behulpzaam!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie, nette camper plaats, ingewikkeld om binnen te geraken. Staan eerder dicht op elkaar. Als je gevoelig bent voor lawaai, hou er rekening mee dat je elk uur een klokkenspel krijgt en dat er regelmatig honden geblaf te horen valt.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Sitecode: 20757

luidruchtig door naburig restaurant in een onaangename buurt. Wel schaduwrijk en goedkoop Misschien pech gehad!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

geen erg aantrekkelijke stad, parking was eerst een beetje zoeken. We hebben hier niet overnacht omdat het ons te druk leek.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Nette, ruime en vooral rustige camping, ideaal als uitvalsbasis om Cardiff, Pernath te bezoeken. 22£ was de prijs nu.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie plaats, rustig ideaal om te wandelen en te fietsen. Het stadje vonden we minder aantrekkelijk, de omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen. Als je van Deal naar Sandwich rijdt via de de private road kost het 5£.